Een glimlach kan je uitstraling meteen mooier maken, en onbewust word je van veel glimlachen écht gelukkig. Ik lach enorm graag en vaak, en dat mag eigenlijk ook wel: ik heb de ongemakken van een beugel dragen zelf best lang mogen ervaren. Dat heb ik niet voor niets gedaan: nu mogen ze best gezien worden. Qua kleur ben ik ook best tevreden met mijn tanden, ze zijn niet echt geel, maar echt stralend wit zou ik ze ook niet kunnen noemen. Ik was dan ook super enthousiast toen ik de iWhite Advanced Gift Box mocht uittesten. De slogan van iWhite is instant teeth whitening. Laat maar komen! Lees snel verder, want als je positief bent over het resultaat, kan je de Gift Box zélf winnen!

DSC_0002

Tadaa! Hier is hij dan: de iWhite Instant Teeth Whitening Advanced Complete Kit for a beautiful smile. Het is een grote kartonnen doos van ongeveer 20cm hoog, 15cm breed en 10cm diep. Dit is echt een fantastisch cadeau om iemand te geven, of nog beter: om zelf te krijgen! Je kan bijna alle producten uit de doos ook apart kopen, maar de Gift Box is een stuk voordeliger dan wanneer je de producten apart zou kopen. Je kan de producten van iWhite online kopen, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij Di.

DSC_0007

De iWhite Advanced Gift Box bevat vijf producten:

 • iWhite Instant Whitening Mondwater;
 • iWhite Instant Whitening Tandpasta;
 • iWhite Instant 2;
 • iWhite Instant Tooth Polisher;
 • iWhite Instant Interdental Whitener.

De producten van iWhite zijn 100% veilig: ze bevatten geen bleekmiddel of waterperoxide. Ik heb vooraf wat onderzoek gedaan en de resultaten bekeken. Het resultaat is niet te vergelijken met een bleekbeurt bij de tandarts, maar dat is ook helemaal niet wat ik wou bereiken. Ik wou natuurlijk witte tanden, die niet zo wit zijn dat ze wel glow in the dark lijken! Met de iWhite Instant zouden je tanden tot 8 tinten witter kunnen worden. En dat heb ik getest!

iWhite Instant 2

DSC_0015

Laat ik beginnen met het sterproduct van iWhite: de iWhite Instant 2. Ik zal je de ingrediënten besparen, maar ik vertel wel alvast dat er geen schadelijke stoffen inzitten. Dit is wat de iWhite Instant 2 doet:

 • Actieve vlekkenverwijderaar;
 • Versterkt de tanden;
 • Herstelt het glazuur;
 • Bleekt de voor- én achterkant van de tanden.

DSC_0020

In de doos zitten 10 bitjes met gel. Het is de bedoeling dat je eerst je tanden poetst, dan de bitjes over je tanden plaatst, 20 minuten wacht en dan de bitjes verwijdert. Je kan ze voor je boven- én ondertanden gebruiken, of enkel bovenaan. Ik heb ze één keer op mijn boven- én ondertanden gebruikt, en daarna enkele keren op mijn bovenste tanden. Ze zijn écht heel gemakkelijk: je opent de verpakking en stopt het bitje in je mond. Ga 20 minuutjes een serie kijken en je tanden stralen! Ze zitten niet heel oncomfortabel in de mond, en ik kan normaal écht niet tegen plastic in mijn mond.

 • iWhite Instant 2, €34,94

iWhite Instant Whitening Tandpasta

DSC_0022

Ik gebruikte natuurlijk ook de bijgeleverde iWhite Instant Whitening Tandpasta. Hij heeft geen speciale smaak of andere speciale eigenschappen die ik heb opgemerkt, maar het is een fijne tandpasta! Het wordt aangeraden om deze tandpasta te gebruiken om je witte tanden te onderhouden.

 • iWhite Instant Whitening Tandpasta, €9,50

iWhite Instant Whitening Mondwater

DSC_0024

Normaal vind ik mondwater echt vreselijk onaangenaam, maar deze iWhite Instant Whitening Mondwater valt best mee van smaak. Voordat je hem gebruikt moet je hem goed schudden om hem te activeren. Hij zou je tanden witter maken na slechts één gebruik.

 • iWhite Instant Whitening Mondwater, €11,50

iWhite Instant Whitening Interdental Whitener

DSC_0029

De iWhite Instant Whitening Interdental Whitener is echt gewoon een flosdraad, die gecoat is met witmakende stof. Hij werkt fijn, en ik mijn tanden voelen perfect schoon nadat ik hem heb gebruikt. Top!

iWhite Instant Whitening Tooth Polisher

DSC_0033

Als laatste zit er in de  Gift Box ook de iWhite Instant Whitening Tooth Polisher, een soort tandenborstel met een polijstkopje. Deze polisher mag je slechts één keer per week gebruiken, en hij verwijdert vlekken van je tanden. Bij de polisher zit een tube polijstpasta, die je ook apart kan kopen als hij op is.

 • iWhite Instant White Tooth Polisher, €44,95
 • iWhite Instant White Navulling Polijstpasta, €11,95

DSC_0034

Dit is hoe het kopje eruitziet. Je brengt gewoon wat polijstpasta aan op het kopje en je polijst voorzichtig je tanden. Na gebruik voelden mijn tanden meteen gladder aan, en het effect vond ik niet slecht. Hier zijn de resultaten!

De resultaten

DSC_0037

Dit is hoe mijn tanden eruitzagen voordat ik de iWhite Instant Whitening Gift Box gebruikte. Mijn tanden waren niet echt geel, vond ik zelf, maar je ziet op bepaalde plekken toch wat verkleuring als je dichtbij gaat kijken.

DSC_0710

En dit is hoe mijn tanden er nu uitzien. Ik gebruikte alle producten ongeveer twee weken. De iWhite Instant 2 gebruikte ik ongeveer om de drie dagen, de Tooth Polisher heb ik één keer gebruikt en de andere producten gebruikte ik elke dag.

Ik schrok toen mijn moeder plots zei dat mijn tanden veel witter waren. Ik had helemaal niet verwacht dat het resultaat zo snel zichtbaar zou zijn. Ook van andere mensen kreeg ik die opmerking, en toen ik na een week me aan het opmaken was zag ik het ook. En heel duidelijk: mijn tanden zijn écht veel witter!

Op de foto hierboven zie je linksboven mijn tanden voor gebruik, daaronder na één keer de iWhite Instant 2 gebruikt te hebben, en daaronder en rechts mijn tanden hoe ze er nu uitzien, na twee weken. Voel je zeker vrij om de foto te openen en in te zoomen!

Kijk nu hoe mooi het resultaat is met rode lipstick! Sinds ik de iWhite Instant Whitening Gift Box glimlach ik nòg veel meer, ik ben er zo blij mee!

DSC_0738

Conclusie

Ik moet toegeven dat mijn verwachtingen niet echt hoog waren. Ik dacht dat mijn tanden een beetje egaler zouden worden, maar toen ik na week 1 in de spiegel keek, was ik echt al onder de indruk. De producten in de iWhite Instant Whitening Gift Box werken heel gemakkelijk, maken mijn tanden helemaal niet gevoeliger, en geven een zichtbaar resultaat. Heel goedkoop zijn de producten niet, maar voor dit resultaat vind ik ze zeker niet te duur. Ik geef de iWhite Instant Whitening Gift Box een 10/10. Ik weet het nu al: van zodra mijn producten op zijn, koop ik ze meteen opnieuw. Wat is het toch heerlijk om producten te ontdekken die écht resultaat geven.

Winactie!

DSC_0036

Ik ben oprecht enthousiast over deze kit, en ik heb echt superleuk nieuws: ik mag een iWhite Instant Whitening Gift Box weggeven! Je hoort het goed: alle producten op de foto hierboven kunnen van jou zijn!

Wat moet je doen?

Er zijn geen verplichte stappen: kies zelf welke stap jij wil doen, maar je maakt uiteraard meer kans als je meer stappen doorloopt!

 • Laat hier een originele reactie achter waarom jij het iWhite pakket wilt winnen
 • Share de winactiefoto op Facebook en tag @Silkeblogs
 • Repost de winactiefoto op Instagram en tag @Silkeblogs

Door mee te doen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

DSC_0724

Veel succes!