Bij mijn goede voornemens voor 2017 stond zoals bij velen dat ik meer moet bewegen. Gaan joggen vind ik persoonlijk nogal saai, maar gelukkig zijn er ook alternatieve, en vooral leuke manieren om te bewegen! Zo kwam ik onlangs bij Hoop It Yourself, waar je handgemaakte hoelahoeps kan bestellen. En jeej, vandaag mag ik nog iemand blijmaken, want ik mag een hoelahoep weggeven! Lees snel verder!

Hoelahoepen doet mij echt zo hard denken aan de lagere school, en vooral aan het feit dat ik er zelf niet de beste in was. Toch stel ik mezelf dit keer weer helemaal open om het te proberen. Vooral omdat deze hoelahoeps zo leuk zijn!

Op de website kan je kiezen uit een heel aantal modellen, of je nu een beginner bent of een pro in hoelahoepen: er is voor iedereen wel een hoepel te vinden!

Hoelahoepen is echt supergoed om je buikspieren mee te trainen, want tijdens het hoelahoepen span je die continu aan. Het is leuk om te doen, intensief en je kan het gewoon thuis doen. What’s not to like?

Poseren met een hoelahoep vond ik al een uitdaging, maar als jij – net zoals ik – het hoelahoepen zelf al helemaal een uitdaging vindt, vrees niet! Op het YouTube kanaal van Hoop It Yourself vind je namelijk heel wat video’s die je duidelijk uitleggen hoe je aan de slag kan gaan.

Win een hoelahoep van Hoop It Yourself!

Als jij ook graag een held wil worden in het hoelahoepen, doe dan zeker mee met deze winactie, want ik mag een hoelahoep van Hoop It Yourself weggeven!

Wat moet je doen?

Laat hieronder ook zeker een reactie achter waarin je vermeld dat je meedoet! De winactie loopt tot 31 januari. Veel succes!

Vergeet je ook zeker niet in te schrijven voor de Hoelahoep Challenge! De eerste challenge was een groot succes, dus mis zeker niks van dit leuke én gezonde initiatief!

Doet hoelahoepen jou ook zo denken aan je jeugd? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al?