Het is zover, ik heb zonet mijn duizendste post op Instagram geplaatst. Sinds ik mijn account aanmaakte en mijn leukste foto’s deelde heb ik ondertussen meer dan 32 000 volgers verzameld, en daar ben ik zo blij mee! Duizend posts – zo veel, eigenlijk – verdient een feestje waar ik mijn volgers graag bij wil. Daarom deel ik vandaag mijn leukste instagramposts, én maak je kans op een pakket van €1000 aan beautyproducten! Lees snel verder.

Ik heb het even gecheckt, en ik maakte mijn instagram account aan in november 2014, dat is nu exact drie jaar geleden, en dat om deel te nemen aan een winactie. Ik was een hele tijd niet mee met Instagram, en pas in 2016 ben ik echt actief gaan posten. Hierboven zie je de eerste foto die ik ooit plaatste op Instagram. Ik maakte deze foto in Marokko, wat een leuke tijd!

Ik vind het altijd superleuk om foto’s van mijn huisdieren te plaatsen, en deze vond ik te cute om niet te posten!

Deze foto maakte ik in Noorwegen, het was er superkoud! Toch scheen de zon soms, en dan maakte ik gebruik om outfitfoto’s te maken!  

In juli vorig jaar liet ik mijn tattoo zetten. Het is mijn eerste en (voorlopig) enige tattoo, en ik vind hem nog altijd supermooi!

Natuurlijk heb ik ook meegedaan aan Komen Eten! De opnames waren in 2016, en in februari 2017 werden de afleveringen uitgezonden. Ik hield er fantastische herinneringen aan over!

Een tijd geleden schreef ik een artikel waar iedereen heel positief op reageerde. Ik heb geen navel, en dat baarde veel mensen zorgen. Ik besloot dus te uit te leggen hoe dat kwam, en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb.

Toen ik 30 000 volgers had, plaatste ik deze foto. Ik vind het nog steeds ontzettend indrukwekkend dat zoveel mensen mij online volgen, en ik vind het kei leuk als mensen me er op straat over aanspreken. Wat een prachtige community!

Deze zomer ging ik naar Boedapest, om naar Sziget te gaan, en wauw: het was voor de derde keer op rij fantastisch.

WIN!

Om mijn 1000 posts te vieren, geef ik een supergroot pakket met beautyproducten weg. Iedereen kan meedoen, en je kan zelf kiezen hoeveel kans je wil maken!

Hier zijn de dingen die je kan doen:

Laat hieronder een reactie achter zodat ik weet wat je allemaal hebt gedaan!

De winnaar wordt gekozen op 22 november.

Veel succes


P.S.: Volg je me al?