Eindelijk is het zover: ik ga volgende week alleen wonen. Het was een hele zoektocht naar het perfecte appartementje, maar het is gelukt. En nu de volgende stap: verhuizen. Ik ontdekte dat er heel veel dingen zijn die ik nog niet heb, dus ik ben op zoek gegaan naar items die ik nodig heb in mijn nieuwe woonst. Bijvoorbeeld: spullen voor in de keuken. Wow, ik heb echt nog niks! Ik begon dus met een nieuwe mixer, en ik ben er superblij. Vandaag wil ik hem snel even laten zien. Lees snel verder!

Dit is de Moulinex Quickchef Staafmixer, en hij heeft nummer DD657810 (voor als je hem zelf eens wil googlen). Ik bestelde hem online, en probeerde hem alvast uit. Op de doos zie je al een beetje wat je er allemaal mee kan doen: soep maken, smoothies, en de rest kan ik niet goed zien. Alleszins: hij zou zowel handig zijn als krachtig, en je kan ermee pureren, mixen en hakken.

Tot een paar maanden geleden had ik eigenlijk een mixer, maar die is kapot gegaan. Een heel drama: de rubberen ring kwam los en werd mee onder mijn smoothies gemixt, vreselijk! Ik ging deze keer voor een staafmixer, want daar kan je nog veel meer mee.

De Moulinex Quickchef Staafmixer is heel sterk en heeft tien standen, en hij kan in de vaatwasser (handig) omdat hij van roestvrij staal is. De staafmixer wordt geleverd met een maatbeker, en dat is nog een pluspunt: je hebt een kom waarin de mixer perfect past, én je kan erin afmeten.

De Moulinex Quickchef Staafmixer ligt heel goed in de hand, maar is wel een beetje aan de zware kant. Ik ben niet van de sterkste, dus ik ben blij dat hij zo krachtig is. Bovenaan zit een draaiknop waarmee je de mixsnelheid kan instellen, en daaronder zit de knop om hem aan te zetten. In een handomdraai is mijn smoothie klaar, en jullie weten misschien dat ik zelf graag pesto maak: dat gaat ook perfect en snel! Zonder problemen mixt hij de basilicum, look en pijnboompitjes fijn tot een smeuïge saus.

Conclusie

Ik voel mij zo volwassen nu ik zelf een staafmixer heb. De Moulinex Quickchef Staafmixer is heel mooi (kijk naar de kleuren en de vorm) maar werkt ook erg goed. Ik zou mezelf zeker geen chefkok noemen, maar met deze mixer kan ik toch al aardig aan de slag in de keuken!

Je kan hem online bestellen, en je kan er ook accessoires bijnemen zoals een hakker en een klopper.

Heb jij nog tips voor dingen die ik nodig heb in mijn nieuwe keuken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?