Ik hou van zwarte kleding, omdat die zo gemakkelijk zijn om te dragen, maar ik ben ook wel fan van een beetje kleur. Mijn outfit van vandaag is daarom ideaal, want het is zwart genoeg om casual te zijn, maar het heeft het perfecte vleugje kleur. Gisteren kreeg ik trouwens ook de nieuwe collectie van Esmara By Heidi Klum binnen, en vandaag zie je ook het eerste item dat ik ervan droeg. Benieuwd?

Deze outfit is zo leuk: de touch of colour breekt het zwart, de stofjes zijn zacht en comfy en de fit is los en licht.

Mijn broek is een hele simpele zwarte jogging, die heel erg stretchy en chill is. Ik heb deze broek nog niet zo lang, maar hij is zeker al een van mijn favoriete kledingstukken om te dragen. Deze is van Boohoo, en hij is stiekem ook heel goedkoop, hihi.

Gisteren kreeg ik dus de nieuwe Esmara by Heidi Klum collectie aan, de #LETSLOVESUMMER collectie die je binnenkort bij Lidl vindt. De volledige collectie zal verkrijgbaar zijn in de winkels vanaf 21 juni, maar op 14 juni is er al een exclusieve online presale op www.lidl-shop.be. Een datum om in je agenda te noteren!
Mijn topje is het eerste item van de collectie dat ik je toon. Ik hou van de zachte stof en de hoge hals, en natuurlijk het detail bovenaan. Deze snit is zo flatterend, het geeft je meteen een elegante look.

Ik hou van sneakers, ik kan er echt niet genoeg van krijgen. Deze Asics Gel-Lyte 3 sneakers zien er cool en sportief uit, en maken mijn outfit net wat stoerder, maar ze zijn ook heel erg comfortabel. Sneakers van Asics zijn altijd heel herkenbaar, en ook deze Gel-Lytes zijn typische Asics sneakers. Ik vind ze supermooi, en ze passen overal bij. Oh, en ik gebruik ze ook om te joggen!

Top: Esmara by Heidi Klum (verkrijgbaar vanaf 21 juni) // Broek: Boohoo // Sneakers: Asics


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?