Ik draag heel veel effen stukken, maar ik ben ook grote fan van streepjes. Met strepen kan je een illusie creëren, de aandacht naar of weg van een punt trekken. Gestreepte kleding trekt altijd mijn aandacht, en vandaag ga ik echt over the top. Mijn hele outfit is gestreept en I LOVE IT. Ben je benieuwd naar mijn outfit die een beetje geïnspireerd lijkt op een gevangenislook? 

Lines, everywhere. Ik hou van streepjes, en met deze outfit wordt dat wel heel opvallend! Het leukste item van deze outfit vind ik de gestreepte “trompet” broek. De broek is een beetje cropped en loopt onderaan aan de pijpen wat breder uit. Ik vind deze broek echt zalig, vooral omdat hij ook erg flatterend is voor mijn figuur.

Ik besloot om een gewaagde keuze te maken en mijn gestreepte broek te combineren met een gestreepte trui. Mijn trui is van H&M, en ik vind het superleuk dat hij een beetje cropped is. De brede strepen zien er speels uit, en het feit dat er een klein beetje van mijn buik te zien is, vind ik goed. Zo wordt de aandacht naar mijn smalste punt getrokken: mijn taille.

Opnieuw draag ik mijn geliefde Adidas Superstars, en wat vind je van mijn nieuwe koffer? Ik had nog geen kleine trolley, en deze prachtige, dieprode van Mercedes en Samsonite is fantastich. Hij is licht, de wieltjes rollen ontzettend soepel, en hij ziet er fancy en fashionable uit.

Broek: Mango // Trui: H&M // Sneakers: Adidas // Koffer: Mercedes x Samsonite

Hou jij ook zo van streepjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?