In mijn kleine appartementje ben ik altijd op zoek naar manieren om op een stijlvolle en mooie manier mijn spullen te ordenen. Voorheen dacht ik altijd: een droogrek kan niet mooi zijn. En toen ontmoette ik de Brabantia Linn collectie. Ik wil je vandaag graag voorstellen aan deze nieuwe manier van kleding drogen en opbergen. Lees snel verder, want dit mag je niet missen!

Mijn persoonlijke favoriet? Het witte kledingrek! Het ziet er zo licht en elegant uit, er kunnen best veel kleren opgehangen worden, en neemt niet eens veel plaats in. Ik koos ook voor de aluminium kleerhangers, die de look extra stijlvol maken.

Je kan het kledingrek gebruiken als droogrek, of om gewoon je mooiste items op te hangen. Ik gebruik het voor allebei. Bovenaan hang ik de kleding die ik nog ga dragen, in het midden hang ik eventuele gewassen kleding te drogen, en onderaan zette ik een wasmand waarin ik de vuile was gooi. Het resultaat: mijn slaapkamer – want daar staat het kledingrek nu – is eindelijk ordelijk. Ongelooflijk.

Hoe organiseer jij je kleding?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?