Ik ben make-upartist, en ik vind het fantastisch. Al van jongs af aan – ik denk dat ik 14 was toen ik ermee begon – ben ik gepassioneerd door make-up en beauty. Pas toen ik 18 of 19 was, besloot ik om eens een échte opleiding te volgen. Ondertussen heb ik al heel wat opleidingen gevolgd, en ik kan het alleen maar aanraden. Het doet me zo goed om mensen zich mooi te doen voelen! Vandaag wil ik het daarom even hebben over DE Visagieschool, een absolute aanrader als je een visagieopleiding wil volgen. 

Make-up is mijn leven – oké, misschien niet mijn leven, maar wel belangrijk – en ik vind het heerlijk om dingen bij te leren. Door een professionele opleiding te volgen kan je jezelf ook een échte make-up artist noemen.

Bij DE Visagieschool kan je terecht voor een hele reeks opleidingen. Of je nu een basic visagieopleiding wil volgen, grime wil leren doen of gewoon echt alles wil leren wat er maar te leren valt: je vindt de juiste opleiding bij DE Visagieschool.

Er zijn vier locaties waar je les kan volgen: Amsterdam, Breda, Den Haag of Nijmegen. Ook vanuit België kan je dus gemakkelijk in een van de studio’s raken. De school is internationaal erkend en je krijgt er les van professionele en getrainde vakdocenten.

DE Visagieschool biedt ook werkpakketten aan tegen inkoopprijs, en ze werken samen met MACMake-up Studio en Kryolan. Je zit tijdens de lessen in groepen van maximum 10 personen, zodat je zeker bent dat je een persoonlijke aanpak krijgt.

In de studio’s zijn er ook plekjes waar je je werk kan laten fotograferen. Aan het einde van je opleiding krijg je een digitaal portfolio mee, waardoor je er zeker van bent dat jij kan laten zien aan klanten wat je kan. Bovendien maak je er ook stevige connecties, en komen er vaak interessante stageplaatsen voorbij.

Hier een paar voorbeeldjes van wat je kan leren bij DE Visagieschool:

Ben je geïnteresseerd? Bezoek dan een van de open dagen of boek een proefles visagie! Voor meer vragen, informatie en tarieven kan je altijd terecht op de website van DE Visagieschool.

Zou jij een visagieopleiding willen doen?

P.S.: Volg je me al?