Gisteren was het Kerstmis, en hopelijk hebben jullie even hard genoten als ik. Bij mij thuis was het een uitgebreid etentje met de familie, en uiteraard ook heel veel cadeau’s. Van de meeste cadeautjes waren jullie op de hoogte, en iedereen was heel blij met z’n cadeau. Wat ik heb gekregen toon ik je ook snel, maar vandaag toon ik je alvast mijn outfit. En dé verrassing: ik mag een exemplaar van deze jurk weggeven. Lees snel verder.

Dit is mijn feestelijke jurk. Opnieuw een creatie van mijn mama, en ik mocht hem dragen. Het model is vrij simpel, met een open rug, maar de stof maakt de jurk perfect voor de feestdagen. Ik hou ook van de kleur. Bordeaux is een kleur die luxe uitstraalt, en daarom vind ik dit de ideale jurk voor de feesten. Het enige dat mist zijn de schoenen, maar aangezien ik enkel mijn sneakers bij had en mijn hakken thuis was vergeten, hield ik het op blote voeten. Kan ook, hé!

Superleuk nieuws, ook: je kan deze jurk winnen. Mijn mama maakt een extra exemplaar speciaal voor jou, zodat jij hem aan kan met Oudjaar, bijvoorbeeld. De winactie gaat door op al mijn kanalen, dus je kan volledig kiezen hoeveel kans je wil maken.

Elke stap is optioneel, en elke stap geeft je een extra kans op winnen. Dit is wat je op mijn blog kan doen:

  • Laat een reactie achter hieronder om te laten weten dat je meedoet, en wat je maat is

Vul zeker een geldig e-mailadres in, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

De andere stappen vind je op mijn sociale media, klik hier voor mijn Facebookpagina, en hier voor mijn Instagramaccount. De winnaar wordt gekozen op 27 december, om 22u!

Veel succes!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?