Jullie weten hoe leuk ik strepen vind. Vooral verticale strepen, want die doen je langer en slanker lijken. Ik ben vrij klein, dus een streepje hier en daar kan wonderen doen voor mij. Onlangs vond ik online een matchende set met een crop top en een palazzo broek met strepen. Als strepen-lover kon ik die niet laten liggen en een paar dagen later liep ik rond in mijn gestreepte, pyjama-achtige outfit. 

Kijk nu hoe leuk deze outfit is! De stof is gestreept en glanzend. Het doet me een beetje aan een pyjama denken, maar dan wel de stijlvolle en coole variant, haha.

De top en broek zijn van Missguided en ik heb ze met heel veel korting kunnen bestellen. In totaal heb ik net iets meer dan twintig euro betaald voor de twee items samen. Voor een koopje ben ik altijd te vinden, en zeker als het iets speciaals is. De stof is zacht en comfortabel, en de losse snit is zalig om te dragen.

Ik hou van matchende sets als deze. Je kan ze samen dragen of de items combineren met andere kleren. Dat is het leuke aan sets: er zijn superveel combinaties mogelijk. Mix en match of hou het simpel. Ik hield het simpel en maakte mijn outfit af met mijn NIKKIE sneakers en mijn zonnebril van Ray Ban.

Top: Missguided // Broek: Missguided // Sneakers: Nikkie // Zonnebril: Ray Ban

Hou jij ook zo van matchende looks?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al?