L’Oréal Paris: Color Riche Le Vernis – 506 en 621

Hallo! Vandaag heb ik weer een nagellakreview voor jullie. Color Riche Le Vernis nummer 506 draagt de naam Exotic Grenade, en hoewel de naam exotisch – en dus zomers – is, vind ik de kleur er in het flesje vrij winters uitzien. Het is een paarse, naar bordeaux nijgende kleur. Ik hou van bordeaux, dus ik kan niet wachten om mijn nagels ermee te versieren! De tweede nagellak die ik zal uittesten en bespreken is nummer 621: Paris Avenues. Deze tweede nagellak lijkt erg op nummer 604 Metropolitan, maar is toch nét een beetje blauwer. 

Color Rice Le Vernis 506 - Exotic Grenade (met flits)

Color Rice Le Vernis 506 – Exotic Grenade (met flits)

Color Rice Le Vernis 506 - Exotic Grenade op mijn nagels (zonder flits)

Color Rice Le Vernis 506 – Exotic Grenade op mijn nagels (zonder flits)

Color Rice Le Vernis 506 - Exotic Grenade op mijn nagels (met flits)

Color Rice Le Vernis 506 – Exotic Grenade op mijn nagels
(met flits)

Waaaaauw! Wat een mooierdje! Ik ben er echt op verliefd, dit is echt een kleur die ik met trots draag. Het is ook een heel speciale kleur: het is voornamelijk paars, maar ook bordeaux en roze. Dit is tot nu toe al m’n favoriet. Hij is chique, maar toch kleurrijk. En omdat ik veel kleren heb met dezelfde kleur, kan ik hem ook bijna altijd dragen! Ik heb de nagellak een volledige week kunnen dragen voordat hij begon af te slijten aan de tipjes van mijn nagels. Erg positief, dus.

Color Riche Le Vernis - 621 Paris Avenues Zonder flits - Met flits

Color Riche Le Vernis – 621 Paris Avenues
Zonder flits – Met flits

Color Riche Le Vernis - 621 Paris Avenues op mijn nagels Zonder flits - Met flits

Color Riche Le Vernis – 621 Paris Avenues op mijn nagels
Zonder flits – Met flits

Paris Avenues is een grijs-blauw lakje, dat perfect dekt in twee laagjes (één laagje zou zelfs al genoeg kunnen zijn). Paris Avenues lijkt op het eerste zicht wel hetzelfde te zijn als Metropolitan, maar toch is er een duidelijk verschil. Ter illustratie de volgende foto:

Links: Metropolitan - Rechts: Paris Avenues

Links: Metropolitan – Rechts: Paris Avenues

Het verschil is toch duidelijk: Paris Avenues valt eerder een blauwe nagellak te noemen, een beetje babyblauw, terwijl Metropolitan toch wel echt een grijze nagellak is. Mijn favoriet van de twee is Metropolitan, omdat hij zo uniek is! Maar Paris Avenues vind ik zeker ook een mooie kleur (ik ben niet zo moeilijk op het vlak van nagellak, denk ik). Ik vind het ook heel belangrijk voor een nagellak dat hij goed dekt, en bovendien lakt deze kleur ook enorm gemakkelijk! Love it!
P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.