Mijn go-to Naked ooglook

Hallo! Vandaag heb ik voor jullie een fototutorial voor de ooglook die ik altijd maak met mijn Naked-palet van Urban Decay. Het is een look die ik vooral ’s avonds draag, als ik naar een feestje ga, maar het kan zeker ook overdag gedragen worden. Ik gebruikte een leuk trucje met plakband om een mooi strak effect te creëren. Maar dat is natuurlijk optioneel. 

 1. Begin met een naakt oog.
 2. Ik voegde eerst een beetje oogschaduwprimer toe,  zodat m’n oogmakeup langer kon blijven zitten.
 3. Vervolgens plakte ik een stukje plakband vanaf de buitenste ooghoek tot het uiteinde van mijn wenkbrauw. De hoek waarin je de plakband kleeft hangt af van hoe scherp je je wing wilt.
 4. De eerste oogschaduw die ik gebruikte was foxy, een highlighter kleur, en die bracht ik aan over heel mijn ooglid, inclusief onder mijn wenkbrauw.

 1. Ik neem de kleur Half Baked, een prachtige gouden oogschaduw met satijnen finish, en breng die aan op de buitenste helft van mijn bewegend ooglid.
 2. Met de kleur Smog teken ik een > op de buitenste helft van mijn bewegend ooglid, zoals aangegeven door het prachtige blauwe lijntje.
 3. Met een ander kwastje blend ik de kleur uit.
 4. Om de look diepte te geven, voeg ik een klein beetje Creep toe, een diepe zwarte kleur, op de buitenste ooghoek. Een heel klein beetje is genoeg!

 1. Met het blend-kwastje vervaag ik de zwarte oogschaduw een beetje.
 2. Ik neem mijn ultrazwarte oogpotlood en zet een zacht lijntje op de bovenste wimperrand, dit doe ik enkel aan de buitenkant.
 3. Met een spons-tooltje vervaag ik het lijntje een beetje, dit kan je ook met je vinger doen. Dit lijntje dient als basis voor de eyeliner, zodat die extra goed blijft zitten.
 4. Met een eyeliner met een vilten tip teken ik een lijntje langs mijn bovenste wimperrand, en ik teken ook een wing. De wing kan je gewoon tekenen langs de rand van het stukje plakband.

Dan haalde ik het stukje plakband weg. Als laatste voegde ik nog wat Half Baked toe aan mijn onderste wimperrand, en ik eindigde met m’n wimpers te krullen en mascara aan te brengen. Ziehier het resultaat:

Ik draag deze look heel graag, en ik hou van de natuurlijke, warme kleuren van het Naked-palet. Je kan er zoveel mee doen, en ze blenden echt prachtig!
 


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.