Essence get BIG! lashes mascara

Een goede mascara is essentieel voor een geslaagde make up look. Het doet je ogen er groter en meer open uitzien. Er zijn heel veel verschillende soorten mascara: of je nu lengte wil, volume, krul, extra zwarte wimpers, je vindt de perfecte mascara voor het gewenste resultaat. Mijn favoriete mascara is al lange tijd de Clinique High Impact Mascara, maar die is vrij prijzig: 21 euro vind ik wel veel voor een product dat je elke dag gebruikt. Daarom besloot ik op een dag om op zoek te gaan naar een goedkoper alternatief. Ik weet niet goed waarom, maar ik had echt hoge verwachtingen van de Essence get BIG! lashes mascara, en daarom nam ik de volume versie ervan mee.

Essence get BIG! lashes volume mascara

Essence get BIG! lashes volume mascara

Essence get BIG! lashes volume mascara Close-up van het borsteltje

Essence get BIG! lashes volume mascara
Close-up van het borsteltje

Ik kocht dus dit zwarte hulsje van Essence, met het fluffy borsteltje voor extra volume, maar omdat ik op de dag dat ik het product kocht al mascara ophad, moest ik een dag wachten om hem te testen. Die nacht droomde ik over de mascara (echt waar). Ik droomde dat het echt de beste mascara was die ik ooit had geprobeerd! Toen ik wakker werd en besefte wat voor een belachelijke droom ik had gehad, dacht ik dat mijn verwachtingen nu te hoog waren, en dat ik teleurgesteld zou zijn. Niets was echter minder waar, kijk maar naar het resultaat na één laagje.

Essence get BIG! lashes volume mascara Zonder mascara - met mascara

Essence get BIG! lashes volume mascara
Zonder mascara                                                                 met mascara op mijn bovenste wimpers

Wat ben ik onder de indruk van het resultaat. De Essence get BIG! mascara maakt mijn wimpers echt extreem lang, langer zelfs dan dat de Clinique mascara altijd doet. Ook krult de mascara mijn wimpers erg goed. Ik hou van het effect van lange wimpers, zo zien je ogen er extra groot en vrouwelijk uit. Ik heb de mascara nu al enkele dagen uitgeprobeerd en ik denk dat ik hem ga blijven gebruiken. Het enige minpuntje is dat de krul er wat uit zakt na een paar uren, en dan is het effect van lange wimpers helemaal weg. Dit probleem kan je vermijden door een andere mascara – die de krul beter houdt – over deze mascara aan te brengen. Ik gebruikte hiervoor een mascara van L’oréal, maar je kan hiervoor elke mascara gebruiken die je wilt.

Nog even een overzichtje:

Essence get BIG! lashes volume mascara op mijn wimpers

Essence get BIG! lashes volume mascara op mijn wimpers

De Essence get BIG! lashes volume mascara is wat mij betreft echt een aanrader: voor een paar euro (ik denk zelfs niet meer dan twee) koop je een van de beste mascara’s die ik ooit heb geprobeerd! Absolute favoriet!
P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.