Rimmel Apocalips Lip Lacquers

Ik vermeldde ze al in mijn post over de Rimmel Moisture Renew Lipsticks: de prachtige Apocalips Lip Lacquers van Rimmel. De glossjes die ik meeneem naar ieder feestje of event. Ik heb ze al vaak aangeraden aan anderen, ze zijn zo fijn! Ik moest er gewoon over bloggen. Bij deze dus een review met swatches en veel foto’s!

Rimmel Apocalips Lip Lacquers - mijn kleurtjes

Rimmel Apocalips Lip Lacquers – mijn kleurtjes 101 – 400 – 501

Ik herinner het me nog goed: er was een actie waarbij je twee producten van Rimmel kon scoren voor de prijs van één (of zoiets). De Apocalips Lacquers waren net nieuw en ze staken me de ogen uit: wat een supergave hulsjes! De hulsjes zelf zijn doorzichtig, waardoor je de exacte kleur van de gloss kan zien. De dop heeft een soort diamantvormig effect. Ze zien er echt supermooi uit! Ik een concealer nodig en koos als tweede product een Apocalips Lacquer in de kleur 101 – Celestial (dat is de meest linkse). Een mooi roze-nude kleurtje. Maar nadat ik hem thuis eenmaal getest had moest ik natuurlijk nog eens langs het Rimmel schap gaan en twee extra kleurtjes aan m’n lipglosscollectie toevoegen. Ik koos voor de kleur 400 – Big Bang en 501 – Stellar.

Rimmel Apocalips Lip Lacquers 101 - 400 - 501

101 Celestial – 400 Big Bang – 501 Stellar                                                                                                       Zonder flits – met flits

Op bovenstaande foto kan je duidelijk de kleurtjes zien. Op de foto zonder flits lijkt Celestial misschien een redelijk felle roze kleur, maar hij ziet er eerder zo uit als op de tweede foto: een neutrale roze lipkleur. Big Bang is dan weer wél heel fel: hij is de diepst rode lipkleur die ik in mijn volledige collectie heb. Stellar is mijn favoriet van deze drie schatjes. Het is een prachtige koraalkleur, ik vind hem perfect: hij geeft kleur aan mijn gezicht en doet me er fris uitzien. Stellar zit daarom ook altijd in mijn tas als ik een event heb. Tijd voor SWATCHES!

Rimmel Apocalips Lip Lacquers - Swatches op mijn arm

Rimmel Apocalips Lip Lacquers – Swatches op mijn arm

Op de linkse arm-swatch-foto zie je de drie kleuren als ze net geswatcht zijn zonder flits, op de middelste mét flits. Zoals duidelijk te zien is, zijn de Lip Lacquers zeer dekkend, ik heb namelijk telkens maar één laagje aangebracht. Om de derde foto toe te lichten: de Lip Lacquers zijn eigenlijk geen gewone glossjes. Het is namelijk een combinatie van een lipgloss en een lipstain (dat is een waterige substantie die enorm gepigmenteerd is en diep in je lippen trekt. Een stain betekent letterlijk een vlek, je krijgt een lipstain namelijk niet zomaar van je lippen af, net zoals je een vlek niet gemakkelijk uit je kleren krijgt! (lange uitleg)). Wanneer je een Lip Lacquer aanbrengt, heb je in eerste instantie een lipgloss op. Maar doordat het ook een stain is, trekt de kleur ook in je lippen, waardoor je – wanneer na een paar uur de lipgloss van je lippen is gegaan – toch eindigt met gekleurde lippen. Op de derde foto zie je dus de kleur die overblijft nadat ik de gloss 5 minuutjes op mijn arm heb laten zitten, en vervolgens heb weggeveegd. De stain blijft dus over. Love it!

Rimmel Apocalips Lip Lacquers - applicator

Rimmel Apocalips Lip Lacquers – applicator

De applicator is daarbij ook nog eens heel fijn. Hij is schuin afgesneden, wat het aanbrengen enorm gemakkelijk maakt. Bovendien zit er een gat in het midden van de applicator waardoor er altijd product op de applicator zit, en je dus niet telkens de applicator weer in het hulsje moet doppen tijdens het aanbrengen.

Rimmel Apocalips Lip Lacquers - de applicators

Rimmel Apocalips Lip Lacquers – de applicators

Hierboven nog eens de kleur hoe hij eruit ziiet op de applicator. Magnifiek!

101 Celestial

101 Celestial

Ziehier de eerste kleur: Celestial. Het aanbrengen ging heel gemakkelijk en heel precies. De kleur lijkt echt heel erg op mijn natuurlijke lipkleur. Daarom zal Celestial mijn lippen niet veel extra kleur geven, maar mijn lippen wel een heel stuk egaler maken (ik heb aan de linkerbovenkant van mijn bovenlip een ‘kapje’ waar geen pigment zit, dat zie je hier dus niet!). Ook geeft Celestial een prachtige glans. Dit is echt een mooi kleurtje voor overdag.

400 - Big Bang

400 – Big Bang

Big Bang is dan weer van een heel ander kaliber. Het is een dieprode kleur die er heel stijlvol uitziet. Ik heb niet veel rode lipproducten in mijn collectie, dus deze komt zeker van pas!

501 - Stellar

501 – Stellar

Hier is mijn favoriet! Stellar is een soort fuchsia-koraal-roze-achtige kleur. Hij ziet er echt heel speels en vooral heel fris uit. Ik ben verliefd, denk ik…

Overzicht gloss- en stain-effect

Overzicht gloss- en stain-effect

Op de foto hierboven heb ik geprobeerd om de glosseffecten en de staineffecten te tonen. Op de bovenste foto zie je mijn lippen zonder iets op. De linkse foto’s eronder zijn telkens met een laagje Apocalips Lacquer net aangebracht en de op de rechtse reeks heb ik de glos eraf geveegd. Je ziet niet enorm veel verschil omdat ik de gloss telkens maar 5 à 10 minuten heb opgehad. Toch vind ik dat er steeds een vleugje kleur op mijn lippen bleef, dat er heel natuurlijk uitzag, zoals het een stain behoort.

En dan nu de full face foto’s!

101 Celestial

101 Celestial

400 Big Bang

400 Big Bang

501 Stellar

501 Stellar




P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.