Benefit The Bronze of Champions Kit

Als iemand me ooit vroeg wat mijn favoriete make-upmerk is, dan zou ik enthousiast antwoorden: BENEFIT! Het is een prachtig merk met de allermooiste verpakkingen en de beste producten. Het meest bekende product van Benefit is waarschijnlijk de POREfessional, een soort primer die je poriën onzichtbaar maakt. De producten van Benefit zijn wel wat aan de prijzige kant, en daarom kocht ik een kit. Nu heb ik zes producten (de meeste zijn wel mini’s, maar ik doe er al heel lang mee) voor hetzelfde bedrag dat ik zou uitgeven aan één full size product. The Bronze of Champions bevat enkele absolute favorieten, dus ik vond dat ik dit moest laten zien. Bij deze dus een artikel met héél véél foto’s!

Benefit The Bronze of Champions kit

Benefit The Bronze of Champions kit

Ik hou van de doosjes van Benefit, ze zien eruit als boeken. The Bronze of Champions is een mooi bruin, metallic doosje. Het ziet er echt prachtig uit!

Benefit The Bronze of Champions kit

Benefit The Bronze of Champions kit

Als je het doosje opendoet, zie je aan de bovenkant twee papiertjes die je kan openslaan. Op de drie bladzijden staat hoe je de productjes precies moet gebruiken, en in het midden bevindt zich ook een spiegeltje. Zoals ik al zei bevat de kit zes producten. Een crème-oogschaduw, een poederoogschaduw, een bronzer, een lipgloss, een highlighter en een mascara. De bronzer, mascara en highlighter zijn echt ultieme favorieten van Benefit, daarom is dit doosje een goede aankoop geweest.

Benefit The Bronze of Champions Bikini-tini

Benefit The Bronze of Champions Bikini-tini crème-oogschaduw

Het eerste product dat in het doosje zit is een klein potje met crème-oogschaduw in de kleur Bikini-tini. Het is een lichte glanzende kleur, die best ook als highlighter gebruikt kan worden. Het leuke aan een oogschaduw in crèmevorm is dat je het kan gebruiken als basis over je ooglid. Het creast niet (het gaat  dus niet in de plooitjes van je ooglid zitten) en het zorgt ervoor dat de poederoogschaduw die je erover aanbrengt beter blijft zitten.

Benefit The Bronze of Champions Bikini-tini

Benefit The Bronze of Champions Bikini-tini Swatch

Op de swatch-foto’s zie je dat Bikini-tini eerder een glans aanbrengt dan een kleur.

Benefit The Bronze of Champions Bikini-tini

Benefit The Bronze of Champions Bikini-tini aangebracht op mijn oog

Op foto 1 zie je hoe mijn oog eruit ziet zonder iets erop. Op foto 2 doe ik mijn oog toe. Op foto 3 zie je dat ik Bikini-tini over mijn gehele ooglid aanbreng met m’n vinger. Op foto 4 zie je dat Bikini-tini een soort highlight-kleur heeft. Mijn oog ziet er een beetje stralender uit. Een tip die ik bij deze kleur kan geven is om ze te vooral aan te brengen in je binnenste ooghoek en onder je wenkbrauw.

Benefit The Bronze of Champions Thanks a Latte!

Benefit The Bronze of Champions Thanks a Latte!

De poederoogschaduw die in het doosje zit is in de kleur Thanks a Latte! Een leuke donkerbruine kleur met shimmers. De combinatie van de lichte crème-oogschaduw en de donkerbruine kleur die je hierboven ziet is ideaal voor een simpele ooglook. Je brengt Bikini-tini aan over je hele ooglid, en vervolgens Thanks a Latte! in de arcadeboog (dat is de plooi die je ziet in je bovenste ooglid als je je oog opendoet.

Benefit The Bronze of Champions Thanks a Latte! Swatch

Benefit The Bronze of Champions Thanks a Latte! Swatch

Benefit The Bronze of Champions Thanks a Latte! op mijn oog

Benefit The Bronze of Champions Thanks a Latte! op mijn oog

Op de foto’s hierboven zie je dat ik Thanks a Latte! aanbreng in het buitenste deel van mijn arcadeboog. Hiermee creëer ik diepte in mijn oog. Zoals je kan zien zijn het twee neutrale kleuren die bij iedereen goed staan, en die je elke dag kan dragen.

Benefit The Bronze of Champions They're Real Mascara

Benefit The Bronze of Champions They’re Real Mascara

Dit is een bestseller van Benefit: de They’re Real mascara. Bijzonder aan deze mascara is het borsteltje: het is een borsteltje met siliconen haartjes, die gemakkelijk elk wimperhaartje vastgrijpen en en een laag mascara geven. Ook het puntje is speciaal: door de haartjes die over het puntje heen staan, kan je gemakkelijk in alle hoekjes van je oog raken. Dit is bijzonder handig om je onderste wimpers zwart te maken.

Benefit The Bronze of Champions They're Real Mascara

Benefit The Bronze of Champions They’re Real Mascara

Op de foto hierboven kan je goed zien dat de mascara doet wat hij belooft: hij zorgt ervoor dat je wimpers eruit gaan zien als valse wimpers. Ze zijn mooi gesepareerd, hebben geen klontertjes, en hebben toch heel wat volume en lengte erbij gekregen. Deze mascara gebruik ik altijd op speciale gelegenheden. Hij is echt fantastisch!

Benefit The Bronze of Champions Hoola bronzer

Benefit The Bronze of Champions Hoola bronzer

Als vierde product zit er in het doosje de prachtige Hoola-bronzer die zo vaak gebruikt wordt door MUA’s om te contouren. Ik gebruik hem ook heel graag net onder mijn jukbeen.

Benefit The Bronze of Champions Hoola bronzer swatch

Benefit The Bronze of Champions Hoola bronzer swatch

Hij heeft de perfecte neutrale ondertoon, waardoor het niet lijkt of je een oranje lijn op je wang hebt staan, maar die de schaduw onder je jukbeen benadrukt, waardoor je jukbeenderen er heel sculpted uit gaan zien.

Benefit The Bronze of Champions Hoola bronzer borsteltje

Benefit The Bronze of Champions Hoola bronzer borsteltje

Ook het borsteltje dat erbij zit is écht een winner. Doordat het zo rechthoekig is, is het perfect om een contour-lijn te zetten onder je jukbeen (wanneer je een heel strakke lijn wilt). De haartjes zijn niet enorm zacht, maar het brengt het poeder wel heel mooi aan. Een borstel als deze heb ik nog bijna nergens anders gevonden, dus alleen al voor dit borsteltje zou ik het doosje kopen.

Benefit The Bronze of Champions Hoola bronzer

Benefit The Bronze of Champions Hoola bronzer

Om de foto linksonder even bij te lichten: om te zien waar je je contour moet aanbrengen, kan je best eerst een fishy-face maken. Als je dat doet, benadruk je de schaduw onder je jukbeen. Net op de plek waar je die schaduw ziet, breng je dan je bronzer aan. De bronzer op de foto rechtsonder ziet er hetzelfde uit als de schaduw die ik op de foto linksonder laat zien door m’n lippen te tuiten. En da’s het effect dat je wilt creëren voor sculpted cheeks.

Benefit The Bronze of Champions Hoola Lipgloss

Benefit The Bronze of Champions Hoola Lipgloss

Er zit ook een lipgloss in het doosje, namelijk de Hoola lipgloss. Het is een lipgloss die vrijwel transparant is, met een paar shimmertjes in. Ik hou niet echt van lipgloss, ik draag het dan ook bijna nooit. De Hoola gloss is een leuk extraatje, maar dit product vind ik wel het minst interessante van de zes.

Benefit The Bronze of Champions Watt's Up Highlighter

Benefit The Bronze of Champions Watt’s Up Highlighter

De Watt’s Up highlighter is een prachtige crème-highlighter met een gouden glans. Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken, kijk naar de foto’s en dan zal duidelijk worden hoe mooi hij is.

Benefit The Bronze of Champions Watt's Up Highlighter swatch

Benefit The Bronze of Champions Watt’s Up Highlighter swatch

Om het mooiste effect te creëren breng ik de highlighter rechtstreeks van de stick aan op het hoogste punt van mijn jukbeen. Dan blend ik dat helemaal uit met mijn ringvinger. Om een iets subtielere glans op je wangen te krijgen kan je ook de highlighter eerst op je vinger aanbrengen en vervolgens op je jukbeenderen vegen.

Benefit The Bronze of Champions Watt's Up Highlighter op mijn wangen

Benefit The Bronze of Champions Watt’s Up Highlighter op mijn wangen

Deze highlighter gebruik ik niet elke dag, ik vind hem zo mooi dat ik hem wil sparen voor speciale gelegenheden!

The Bronze of Champions is een ideale aankoop als je kennis wilt maken met het prachtige make-upmerk Benefit. Voor de prijs van 34 euro krijg je zes producten, waarvan er drie ultieme favorieten zijn. Benefit kan je vinden in de Inno, of op de site van Sephora (www.sephora.fr). 
P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.