Essence get BIG! lashes CURL

Een van mijn vorige berichten ging over de Essence get Big! lashes volume boost mascara. Daarin vertelde ik hoe gek ik was op het effect dat de mascara aan mijn wimpers gaf: niet alleen heel veel lengte, maar ook heel veel volume! Er was enkel een minpuntje aan dit fantastische – en goedkope – product: de krul bleef er niet goed in. Na een dag de mascara op je wimpers gedragen te hebben, zakte de krul volledig uit mijn wimpers en werd het verlengend effect volledig tenietgedaan. Toen ik de rode variant zag liggen, dacht ik het krulprobleem op te kunnen lossen: vandaag heb ik het over de Essence get BIG! lashes volume CURL mascara!

Essence get BIG! lashes volume CURL

Essence get BIG! lashes volume CURL

Het flesje kan je herkennen door de rood-oranje kleur. Om even het verschil te verduidelijken tussen deze mascara en de vorige: de vorige was de volume BOOST en deze is de volume CURL variant.

Essence get BIG! lashes volume CURL - het borsteltje

Essence get BIG! lashes volume CURL – het borsteltje

Het grote verschil tegenover de normale variant is dat deze mascara een speciaal borsteltje heeft: in plaats van recht is het gebogen. Het borsteltje heeft een beetje de vorm van een lepeltje. Dat soort borsteltje is typisch voor mascara’s die extra krul toevoegen aan je wimpers. Het is de bedoeling dat je met de holle kant langs je wimpers glijdt.

Mijn wimpers zonder mascara

Mijn wimpers zonder mascara

Hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara. Mijn wimpers zijn vrij licht van kleur, en vooral ook redelijk recht. Voor mij is het dus belangrijk dat een mascara mijn wimpers krult en gekruld houdt!

Zonder mascara - met mascara

Zonder mascara                    –                    met mascara

Ik was bij het eerste gebruik al snel onder de indruk. Mijn wimpers krijgen nagenoeg net zoveel lengte en volume als wanneer ik de normale get BIG! lashes gebruik. Ook merk ik op dat mijn wimpers mooi gekruld zijn. De grote test voor deze mascara was natuurlijk of de krul er zou inblijven na een hele dag. En ja, hoor: de krul blijft perfect stand houden. Hieronder nog een overzicht om het effect beter te kunnen zien:

Essence get BIG! lashes volume CURL mascara

Essence get BIG! lashes volume CURL mascara

Vooral op de foto waarop ik naar beneden kijk zie je de krul goed zitten. Deze mascara gebruik ik nu bijna dagelijks. Hij is zo goed en zo betaalbaar! Voor slechts 2,29 euro kan je hem al scoren! Aanrader!

Welke mascara is jouw favoriet?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.