Essence Lashes Go Wild Mascara

Mascara is een van de belangrijkste beautyproducten, en volgens mij ook het meest gebruikte. Daarom vind ik het belangrijk om regelmatig nieuwe mascara’s te testen, in de hoop om uiteindelijk de ultieme, perfecte mascara te vinden. Ik heb al een paar mascara’s van essence getest, en de meeste ervan bevielen me wel. Daarom besloot ik om er nog een te testen, zodat ik jullie kan adviseren bij het kiezen van een budget mascara. 

Essence Lashes Go Wild mascara De verpakking

Essence Lashes Go Wild mascara
De verpakking

De mascara heeft een heel bijzondere verpakking: hij zit namelijk in een tube. Ik heb geen enkel idee waarom dat zo is, maar het zorgt er wel voor dat hij in het oog springt. Wat ik wel leuk vind: als ik met het borsteltje ronddraai in de tube om er product op te krijgen, voel ik dat door de tube aan mijn vingers. Zo weet ik goed wanneer ik met het borsteltje de randen aanraak, en op die manier veel product op het borsteltje krijg.

Verder heeft deze mascara ook een speciaal borsteltje. Het is wat moeilijk te zien, maar het gaat van dik naar dun naar dik. Zo heeft het vijf ‘bolletjes’, of zoals op de tube staat: an innovative quintuple-bubble-brush (vijfvoudige bubbles). Ik denk dat bij een mascara vooral het borsteltje het verschil maakt, en ik hou wel van speciale borsteltjes als deze. Tijd voor de test!

Mijn wimpers zonder mascara

Mijn wimpers zonder mascara

Hierboven zie je een afbeelding waarop mijn wimpers te zien zijn wanneer er geen mascara op zit. Mijn wimpers zijn niet heel kort, en niet heel dun. Ik heb dus redelijk gemakkelijke wimpers.

Mijn wimpers met de Essence Lashes Go Wild mascara

Mijn wimpers met de Essence Lashes Go Wild mascara

Op de foto hierboven heb ik één laagje mascara aangebracht. Ik ben erg tevreden over het resultaat: volume en lengte, dat is exact wat ik wil van een mascara. Hieronder nog even een voor- en na-foto.

Links: mijn wimpers zonder mascara - Rechts: met de Essence Lashes Go Wild mascara

Links: mijn wimpers zonder mascara – Rechts: met de Essence Lashes Go Wild mascara

Ik heb de mascara nu al enkele dagen geprobeerd, en ik vind hem echt top. De krul blijft erg goed zitten, en het volume verbaast me telkens weer. Als ik een mascara van essence moet aanraden, zou ik deze mascara van €2,59 adviseren. Hoewel ik het effect op korte termijn van de Get BIG! lashes (de zwarte) nog net iets beter vind, houdt deze Lashes Go Wild de krul een stuk beter vast. En in vergelijking met de Get BIG! lashes volume CURL mascara vind ik het volume iets indrukwekkender. Heel veel verschil vind ik er persoonlijk niet tussen, maar als ik ertussen moet kiezen, neem ik deze toch iets sneller vast.

Overzicht Boven: mijn wimpers zonder mascara Onder: mijn wimpers met de essence Lashes Go Wild mascara

Overzicht
Boven: mijn wimpers zonder mascara
Onder: mijn wimpers met de essence Lashes Go Wild mascara

Ik had lang het idee dat duurdere high-end mascara’s veel beter waren, omdat ik jaren geleden een mascara had van 2B, die amper lengte of volume gaf. Ik ben dus heel blij dat ik opnieuw budget mascara’s ben beginnen testen, want ik ben telkens verrast van de kwaliteit. En nu hoef ik niet iedere maand weer 25 euro uit te geven aan een goede mascara!

Wat is jouw favoriete budget mascara?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.