Max Factor Fantasy Fire

Als iemand me zou vragen wat de mooiste nagellak ter wereld is, zou ik niet twijfelen: Max Factor Fantasy Fire. Deze topcoat nagellak heeft de meest prachtige holografische glans. In elk licht ziet hij er anders uit: paars, roze, groen of blauw. Fantasy Fire is prachtig over paars, maar ook over zwart, bruin of – zoals in dit geval – over blauw. 

Max Factor Fantasy Fire in het flesje

Max Factor Fantasy Fire in het flesje

In het flesje ziet Fantasy Fire er echt prachtig uit. Je ziet blauw, paars, roze en zelfs groen! Dit is echt een uniek lakje, heel anders dan alle andere nagellakjes. Het flesje is bovendien ook superschattig, omdat het een kleintje is!

Max Factor Fantasy Fire Swatch

Max Factor Fantasy Fire Swatch

Zoals je ziet op de swatch hierboven, is Fantasy Fire totaal niet dekkend. Wel heeft hij een paarse transparante kleur. De shimmers die erin zitten zijn echt speciaal, maar zo moeilijk om vast te leggen op foto. Je ziet het effect beter op de swatches op mijn nagels.

Max Factor Fantasy Fire combinatie

Max Factor Fantasy Fire combinatie

Je kan Fantasy Fire gerust alleen gebruiken op je nagels, als je van een transparante nagellak houdt, maar ik hou daar niet echt van, dus ik koos voor een effen kleur eronder. Fantasy Fire wordt het vaakst gedragen over een paarse nagellak, maar ik wou iets speciaal doen (en ik heb bovendien ook geen paarse nagellak, shame on me) en ik koos voor een felblauwe nagellak.

Max Factor Fantasy Fire swatches op mijn nagels

Max Factor Fantasy Fire
swatches op mijn nagels

Het laagje Fantasy Fire geeft echt een heel speciaal effect. In elk licht zien mijn nagels er anders uit. Op de foto hierboven zie je ook hoe de kleur in het flesje zelf verandert met het licht.

Max Factor Fantasy Fire Close up van de shimmers

Max Factor Fantasy Fire
Close up van de shimmers

Ik heb geprobeerd om de shimmers vast te leggen hoe ze er in het echt uit zien, maar dat is natuurlijk heel moeilijk.Tover met gemak elke saaie nagellak om in een pareltje. Fantasy Fire is echt een must have voor elke nagellakliefhebber!

Heb jij de Max Factor Fantasy Fire al in je bezit?

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.