Favorieten juni '14

Favorieten juni '14

Favorieten juni ’14

Elke maand zal ik proberen de vijf producten te laten zien die ik de voorbije maand met de meeste liefde heb gebruikt. In dit artikel zal ik je dus wat meer vertellen over mijn vijf favoriete producten van de maand juni.

Nivea Volume Sensation Mousse

Nivea Volume Sensation Mousse

Als allereerste favoriet, een haarproduct: de Nivea Volume Sensation Styling Mousse. De voorbije maand heb ik bijna iedere dag mousse gebruikt, en ik vind het effect dat deze mousse geeft echt fantastisch. Het voegt glans toe, en veel volume. Bovendien beschermt het product nog eens tegen hitte. Ik gebruik het na het wassen van mijn haar als het handdoekdroog is, masseer het in – vooral aan de wortels – en droog het met de haardroger. De dag erna breng ik de mousse aan op droog haar, enkel op mijn haarwortels en droog het natte stuk opnieuw met de haardroger. Ik vind de volume variant net iets beter dan de glans variant, omdat de volume variant extra volume toevoegt, maar ook heel veel glans.

Garnier BB oogroller

Garnier BB oogroller

Mijn tweede favoriet is een toevallige ontdekking: ik had er nooit eerder iets over gehoord, nam het mee bij een 1+1 gratis actie en probeerde het uit. Zoals je kan zien op de swatch hierboven heeft de BB oogroller van Garnier een vrij roze ondertoon. Dat lijkt op het eerste zicht niet ideaal voor onder je ogen (omdat je daar wil highlighten en daarom een lichtere kleur nodig hebt), maar onder je ogen wil je net een rozige concealer gebruiken om je donkere kringen weg te werken. Ik heb hem geprobeerd en hij geeft echt een heel natuurlijk, maar fris resultaat.

NYC Smooch Proof Lipstain in Coralicious

NYC Smooch Proof Lipstain in Coralicious

De lipstains van NYC zijn echt allemaal fantastisch: ze geven veel kleur af, zijn er in verschillende kleuren, geven een natuurlijk resultaat (mat) en blijven superlang zitten. Ik gebruik ze bijna iedere dag, ze zijn zo gemakkelijk. Mijn favoriete kleur van het moment is Coralicious, een prachtige rode koraalkleur. Een tip: soms doet het kruidvat een actie waarbij je twee lipproducten van NYC voor 5 euro kan kopen. De lipstains kosten zo’n 4 euro, dus op zulke momenten kan je goede deals doen!

Essence wenkbrauwpotlood in Soft Blonde

Essence eyebrow designer in 05 – Soft Blonde

Ik gebruikte heel lang de 04 – blonde kleur van de essence eyebrow designer, maar toen ik deze soft blonde zag liggen heb ik de perfecte kleur gevonden voor mijn assige (koele) wenkbrauwen.

Maybelline Terre Indienne in Teint Bronzé

Maybelline Terre Indienne in Teint Bronzé

Deze hebben jullie al eens voorbij zien komen: Maybelline Terre Indienne in Teint Bronzé. Als bronzer is hij veel te oranje voor mijn huidskleur, maar als blush is hij perfect. Hij geeft me een natuurlijke blos op de wangen, en kijk eens naar die glans! No highlighter needed!

Zo, dit waren mijn favorieten van de afgelopen maand. Vooral de mousse wil ik aanraden aan iedereen. Als je meer over de mousse (en haarverzorging in het algemeen) wil lezen, lees dan zeker vrijdag mijn blog.

Wat waren deze maand jullie favorieten?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.