Sleek i-Divine Acid Palette

Sleek is een van de minder bekende, minder verkrijgbare make-upmerken in België. Het budgetmerk staat vooral bekend om z’n oogschaduwpaletten, die per stuk slechts 10 euro kosten! Ik heb lang moeten zoeken, maar ik vond een winkel dicht bij het centraal station in Antwerpen die een deel van het prachtige assortiment van Sleek verkoopt. Op voorhand keek ik op de website van Sleek om te beslissen welk palet ik zou kopen. Een palet met basic nude kleuren had ik al, dus besloot ik voor wat meer opvallende kleuren te kiezen.

Het Sleek i-Divine Acid Palette in het doosje

Het Sleek i-Divine Acid Palette in het doosje

Het leuke aan de i-Divine paletten van Sleek vind ik dat ze elk in een doosje zitten met een eigen printje erop. Zo kan je ook in de verpakking al zien welke sfeer het palet uitstraalt. Aan het doosje van het Acid palet zie je al dat de kleuren erg fel zijn!

Sleek i-Divine Acid Palette Het palette uit het doosje

Sleek i-Divine Acid Palette
Het palette uit het doosje

Ik hou er erg van hoe de paletten eruitzien: helemaal zwart en mat, met de tekst glanzend. De tekst wordt daarom pas zichtbaar als het licht op het deksel valt. Ik vind het palet er erg professioneel uitzien. Alle i-Divine paletten zien er hetzelfde uit eens ze uit de doos zijn. Dat is handig, want zo passen ze goed bij elkaar, als je ze wilt uitstallen, ofzo!

Sleek i-Divine Acid Palette De oogschaduws, zonder flits

Sleek i-Divine Acid Palette
De oogschaduws, zonder flits

Sleek i-Divine Acid Palette De oogschaduws, met flits

Sleek i-Divine Acid Palette
De oogschaduws, met flits

BAM! Wat een felle kleuren, zeg! Zeker de roze en die groene. Het is echt een uniek palet, en om eerlijk te zijn, denk ik niet dat je er heel gemakkelijk mee kan werken. Maar dit palet is echt perfect voor als je een speciale, creatieve look wilt. Wat ik ook moet opmerken: de grote spiegel die in het palet zit. Zo handig!

Sleek i-Divine Acid Palette Swatches, zonder flits

Sleek i-Divine Acid Palette
Swatches, zonder flits

Sleek i-Divine Acid Palette Swatches, met flits

Sleek i-Divine Acid Palette
Swatches, met flits

Zoals je kan zien bevat het palet een aantal shimmery kleuren, twee oogschaduws met een satijnen finish, en verder matte kleuren! Dat maakt het palet nog unieker, zeker omdat de matte kleuren verbazend veel pigment hebben. Met uitzondering van de witte, dan, maar met een vochtig kwastje is dat ook zo opgelost!

De kleuren zijn stuk voor stuk erg fel (behalve het zwart, natuurlijk) en als ik ze zo op mijn arm zie zitten, krijg ik echt veel zin om een paar ooglooks uit te proberen! Bij deze:

Sleek i-Divine Acid Palette Look 1

Sleek i-Divine Acid Palette
Look 1

Als eerste creëerde ik een blauwe ooglook, heel simpel. Ik zette de blauwe kleur rechtsboven in het palet over het hele bewegende ooglid, de blauwe oogschaduw er links naast aan de onderste wimperrand, en om het af te werken een heel klein beetje zwarte oogschaduw aan de buitenkant van het oog.

Sleek i-Divine Acid Palette Look 2

Sleek i-Divine Acid Palette
Look 2

Bij de tweede look besloot ik iets uitdagenders te proberen. Ik koos de bordeaux kleur linksboven in het palet en de groene kleur aan de linkeronderkant (de tweede van links). Het was niet heel gemakkelijk om deze twee kleuren mooi samen te brengen op het ooglid, maar met een beetje paarse oogschaduw in het midden, om ze te blenden, een zachte wing aan de buitenste helft van de wimperrand, en een beetje mascara, lukte het me om een feeërieke oogopslag te creëren. Ik vond het lichtgroen in de binnenste ooghoek de look extra speciaal (en nog minder draagbaar) maken, en dat vond ik wel leuk! Het moet niet elke dag een bruine of zwarte look zijn, toch? Wel opletten welke kleren je erbij draagt, natuurlijk!

Wat vind jij van felle oogschaduw?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.