L'Oréal Paris Color Riche 850 – Lemon Meringue

Zoals jullie misschien al hebben gezien: ik heb een heel aantal Color Riche lakjes van L’Oréal Paris. Ze staan met z’n allen op mijn bureau te pronken, met hun prachtige gouden halsjes. Onlangs was ik op zoek naar een witte nagellak, maar in het licht van de drogisterij was het moeilijk om te zien welke lakjes nu juist de perfecte witte kleur hadden. Ik ging even kijken bij L’Oréal en daar zag ik de Les Blancs collectie staan: een aantal lakjes die bijna wit zijn. Ik liet mijn keuze vallen op de bijna witte gele lak en de bijna witte roze lak. In dit artikel zal ik jullie de bijna-witte-gele lak laten zien.

L'Oréal Paris Color Riche Les Blancs 850 - Lemon Meringue

L’Oréal Paris Color Riche Les Blancs 850 – Lemon Meringue

De kleur is een soort gebroken wit. Het heeft echt de kleur van vanille- of citroenijs!

L'Oréal Paris Color Riche Les Blancs 850 - Lemon Meringue Zonder flash

L’Oréal Paris Color Riche Les Blancs 850 – Lemon Meringue
Zonder flash

Het lakken ging eerst een beetje streperig. De lak heeft niet de ideale consistentie, hij is een beetje te dik. Maar al bij al valt dat nog mee, eens je een tweede laagje aanbrengt zie je van dat streperige niets meer. Bovendien heb ik gemerkt dat nagellak die bijna wit is, vrijwel altijd moeilijk lakt. Op de foto hierboven zie je hoe de lak eruit ziet zonder flash. Op het eerste zicht lijken mijn nagels gewoon wit, maar ik vind wel dat je nog die gele schijn ziet. Ik ben echt wel fan van deze kleur. Zo heerlijk zomers!

L'Oréal Paris Color Riche Les Blancs 850 - Lemon Meringue Met flash

L’Oréal Paris Color Riche Les Blancs 850 – Lemon Meringue
Met flash

Met flash ziet de nagellak er zelfs nog witter uit. Lemon Meringue is echt een goede beschrijving voor deze nagellak, dat is echt waar hij me aan doet denken. Je kan de Color Riche lakjes kopen in het Kruidvat voor €5,99. Als je – net als ik – fan bent van de L’Oréal lakjes, kijk dan goed uit naar promoties!

Wat vind jij van witte nagellak?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.