Outfit Of The Day: Geometric

Deze week is het een aantal dagen heerlijk weer geweest. Maar natuurlijk is het weer in België nooit te vertrouwen: het ene moment smelt je van de warmte, een minuut later is het weer koud. Daarom is het soms handig om laagjes te dragen. Ik ben een dagje gaan wat helpen in het koffiehuis van mijn mama, en als ik niks te doen had heb ik wat op het terras gezeten en wat gelezen. Ik opteerde daarom voor een comfortabele outfit. Ik hou ervan om mijn topje in mijn broek te steken, dat ziet er altijd wat netter uit. Ik hou van alles wat strakke geometrische prints heeft, het topje heeft daarom metallic studs. Het shortje maakt die geometrische look af en met het vestje maakte ik de look iets minder strak. Ik combineerde de outfit met een ronde zonnebril met goudkleurige randjes en bruine glazen. Mijn make up hield ik simpel en licht. 

OOTD: Geometric

OOTD: Geometric

OOTD: Geometric

OOTD: Geometric

OOTD: Geometric

OOTD: Geometric

Jeansvestje: H&M
Top: New Look
Shorts: Esprit
Sandalen: op een marktje gekocht
Zonnebril: Bershka

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.