OPI Nail Lacquers

Deze week heb ik mijn eerste nagellakjes van het bekende merk OPI gekocht. De prachtige luxe lakjes zijn niet goedkoop, ze kosten namelijk zo’n €11 tot €15 voor een gewoon nagellakje, maar ik heb gebruik gemaakt van een speciale actie waarbij ik een paar euro’s kon besparen. Na lang vergelijken en nadenken koos ik er drie verschillende kleuren uit. 

Mijn eerste drie lakjes van OPI Dinner at Sunset - Serious Sparkle - I Vant To Be A-Lone Star

Mijn eerste drie lakjes van OPI
Dinner at Sunset – I Vant To Be A-Lone Star – Serious Sparkle

Als derde kleur koos ik voor een glitter topcoat. Serious Sparkle zag er echt té leuk uit om te laten liggen, met zijn glitters in allerlei kleurtjes, en zijn grappige gekleurde streepjes.

OPI Dinner At Sunset zonder flash - met flash

OPI Dinner At Sunset
zonder flash – met flash

De eerste – Dinner at Sunset – is echt een super mooie koraalkleurige nagellak. Ik hou van deze kleur op mijn nagels omdat het iets frisser en zomerser is dan een rode kleur. Dinner at Sunset ziet er in elk licht anders uit, soms echt felrood, soms oranje, soms zelfs roze. Ik vind Dinner at Sunset heel leuk voor op mijn teennagels!

OPI I Vant To Be A-Lone Star zonder flash - met flash

OPI I Vant To Be A-Lone Star
zonder flash – met flash

De middelste lak heet I Vant To Be A-Lone Star. Deze nagellak dateert al van een paar jaar geleden, maar ik vind hem er heel tijdloos uitzien. Dat was ook waarnaar ik op zoek was: een nagellak die ik kan dragen op momenten waarop ik er zakelijk moet uitzien. Deze grijze kleur vond ik daarvoor uitermate gepast.Wat de lak speciaal maakt is de finish. Hij heeft namelijk een satijnfinish. Het is niet heel opvallend, maar geeft toch een speciaal effect.

OPI Serious Sparkle op mijn ringvinger over Dinner At Sunset zonder flits - met flits

OPI Serious Sparkle op mijn ringvinger over Dinner At Sunset
zonder flits – met flits

OPI Serious Sparkle op mijn ringvinger over I Vant To Be A-Lone Star

OPI Serious Sparkle op mijn ringvinger over I Vant To Be A-Lone Star

Als derde kleur koos ik voor een glitter topcoat. Serious Sparkle zag er echt té leuk uit om te laten liggen, met zijn glitters in allerlei kleurtjes, en zijn grappige gekleurde streepjes. Op de close-up met de grijze lak zie je goed dat er glittertjes in zitten en ook glitterstreepjes (hoe noem je dat, eigenlijk?). Ik heb maar  één laagje aangebracht, maar ik denk dat het er ook wel graaf kan uitzien als je nog een laagje toevoegt. Dan is de glitter een beetje heftiger, en krijg je een disco-effect!

Heb jij een nagellak van OPI? 

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.