Sleek Glitter en Dip-it eyeliner

Laatst zag je op mijn blog al een post over het Sleek i-Divine palet. Sleek is een minder bekend budget make-up merk met veel speciale producten. Toen ik het schap met Sleek producten zag, viel mijn oog direct op de schattige eyeliners. Ik nam daarom twee Glitter eyeliners en ook twee Dip-it eyeliners mee naar huis. 

Sleek Glitter Eyeliners & Dip-it Eyeliners

Sleek Glitter Eyeliners & Dip-it Eyeliners

Check de superschattige flesjes! De flesjes hebben elk dezelfde kleur als hun inhoud, dat maakt het heel duidelijk om te zien welke kleur je vasthebt! Aan de linkerkant zie je de twee Glitter eyeliners. Ik koos voor een zwarte, omdat een zwarte eyeliner toch altijd gepast is, en voor een gouden eyeliner, omdat goud goed staat bij mijn blauwe ogen. De Dip-it eyeliners staan aan de rechterkant. De goud-achtige metallic eyeliner vind ik er echt sleek uitzien! Dit is echt een kleur die je ogen kan doen oplichten. De rechtse kleur, een appelblauwzeegroene eyeliner, is gewoon erg funky!

Het borsteltje van de eyeliners

Het borsteltje van de eyeliners

Als je de lange dop van de eyeliner schroeft, zie je aan de onderkant een redelijk normaal borsteltje. De borstelharen zijn redelijk lang, wat me wel een beetje zorgen baart: zou het niet moeilijk te hanteren zijn, doordat het borsteltje heel flexibel is? Ik vind het wel leuk dat de dop heel lang is, want zo heb je een goede houvast.

Sleek Glitter eyeliners & Dip-it eyeliners Zonder flits Met flits

Sleek Glitter eyeliners & Dip-it eyeliners
Zonder flits
Met flits

Vooral op de foto met flits kan je de glitters goed zien, alsook de metallic finish van de gouden eyeliner. Enkel van de lichtblauwe eyeliner was ik erg teleurgesteld. De eerste keer dat ik een streepje probeerde zetten, kwam er namelijk niets – maar écht niets – van het borsteltje af. Het borsteltje was helemaal droog, echt heel raar. Ik heb een minidruppeltje water in het flesje laten vallen, een beetje geschud zodat het product wat loskwam, en dan kon ik wel een streepje zetten. Toch merk ik dat de kleur niet super dekkend is, en dat vind ik wel erg spijtig. Ik denk wel dat ik ermee kan werken, maar het is zeker geen favoriet.

Ooglook met de gouden Sleek Glitter Eyeliner

Ooglook met de gouden Sleek Glitter Eyeliner

Op de ooglook hierboven heb ik de gouden glitter eyeliner aangebracht op de binnenste helft van mijn bovenste wimperrand. Hij brengt echt heel gemakkelijk aan, en geeft mijn basic ooglook een glamoureuze toets.

Ooglook met gouden Sleek Glitter Eyeliner

Ooglook met gouden Sleek Glitter Eyeliner

Op de foto hierboven zie je hoe subtiel de glitter eyeliner is. Ik vind het heel leuk dat je een paar glittertjes ziet, zo is mijn ooglook niet te opvallend, en kan ik hem gewoon overdag dragen.

Gebruik jij soms producten van Sleek?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.