Liebster Award Tag

Woehoew, ik ben voor het eerst getagd! Om eerlijk te zijn ben ik niet overdreven bekend met tags dus ik hoop dat ik het goed doe. Ik kreeg deze tag van de prachtige Tamara van de al even prachtige blog makeupthyself.wordpress.com. Op haar blog schrijft ze over beauty, van budget tot high-end, en een extra plus: ze schrijft in het Nederlands én in het Engels. Ga dus zeker eens kijken op haar blog! Ik wil Tamara ook erg bedanken om mij te taggen, want ik denk dat dit artikel een mooie kans is om mijn blog persoonlijker te maken.

liebster-award

De Liebster Award tag is – zoals je hierboven op de afbeelding kan zien – echt een manier om nieuwe blogs te leren kennen. Het is namelijk de bedoeling dat je blogs tagt die minder dan 200 volgers hebben. Het is zo leuk om beginnende blogs te lezen, die zijn namelijk vaak heel persoonlijk en origineel. De regels:

 • Je moet de 11 vragen beantwoorden die gesteld werden door de persoon die je nomineerde.
 • Dan moet je 11 random facts over jezelf oplijsten.
 • Nomineer vervolgens 11 blogs die jouw vragen moeten beantwoorden. De blogs die je nomineert moeten wel minder dan 200 volgers hebben.
 • Je mag degene die je genomineerd heeft niet meer zelf nomineren.
 • Laat de blogs die je genomineerd hebt weten dat ze genomineerd zijn.

De 11 vragen die Tamara mij stelde

 1. Who is your favorite Disney character? And why?
  Deze vraag is al een moeilijk begin. Ik ben persoonlijk niet zo into Disney (al vind ik de films altijd wel leuk om te kijken). Mijn favoriete Disney personages zijn meestal de grappige personages die geen hoofdrol spelen maar eerder een bijrol. Als ik er één moet opnoemen kies ik wellicht voor Zazoo, de vogel van de Lion King. Hij is zo grappig en chaotisch, en de Lion King is zo’n prachtige – en emotionele – film.
 2. If you could use one beauty product for the rest of your life, which would it be?
  Eén beautyproduct voor de rest van mijn leven? Dat zou echt vreselijk zijn, maar als ik er toch één moet kiezen, is het waarschijnlijk mascara: zo voeg je toch steeds een vleugje glamour toe aan je look.
 3. Which magazine do you read?
  Ik heb een lange tijd de Flair gelezen, maar ik bladerde meestal direct door naar de pagina’s over beauty, en dat zijn er meestal niet zo veel. Nu lees ik veel liever blogs, die zijn persoonlijker en de blogs die ik volg zijn meer beauty-gericht.
 4. Why did you start your blog?
  Ik ben altijd al enorm hard bezig geweest met makeup, verzorging, en alles wat met beauty te maken heeft. Een aantal jaren geleden begon ik beautyblogs te lezen, en ik leerde op een korte tijd enorm veel bij. Ik werd de beauty-guru onder mijn vriendinnen. Ik vond – en vind dat nog steeds – het zo leuk om mijn vriendinnen op te maken en urenlang over beauty te praten. Bovendien schrijf ik ook heel graag en ik wou graag elk nieuw product dat ik leerde kennen, elke nieuwe techniek die ik gebruikte, delen met anderen. Een blog was daarom vrij logisch voor mij.
 5. Which beauty product + brand do you buy over and over again? And why?
  Dat zijn er waarschijnlijk wel een paar. Met op de eerste plaats een concealer van Garnier. Ik gebruik hem echt al jaren, hij is dekkend, blijft goed zitten en is zelfs verzorgend. Ook noemenswaardig: de lipstains van NYC, ik heb er wel 20! Ze blijven supergoed zitten en geven een natuurlijk effect.
 6. If your friends would describe you in 3 words? Which words would it be?
  Ik denk dat ze mij beautyverslaafd zouden noemen (which is true), creatief en muzikaal.
 7. What is your favorite movie of all times?
  Ik ben heel kritisch als het op films aankomt, maar de film The Labyrinth van 1986 kan ik echt telkens opnieuw kijken.
 8. Your celebrity crush?
  Bradley Cooper!
 9. What do you like the most of your body/face?
  Ik ben wel erg trots op mijn haar.
 10. Your favorite sport?
  Ik sport echt niet graag! Ik ben zo verschrikkelijk niet-sportief, maar als ik dansen een sport mag noemen, is mijn favoriete sport dansen.
 11. Who inspires you to write your posts?
  Vooral ikzelf, eigenlijk, maar ook andere bloggers geven mij ideeën voor mijn eigen blogberichten.

Random facts 

 1. Ik speel al meer dan 10 jaar piano. Ik heb het lang op de muziekschool gedaan, maar nu ben ik vooral bezig met het schrijven van mijn eigen muziek. Ik heb enkele van mijn liedjes op soundcloud gezet, je kan ze hier beluisteren.
 2. Ik heb een lichte vorm van arachnofobie (ik ben dus bang voor spinnen) en een vrij sterke vorm van acrofobie (dat is hoogtevrees). Ik ben al een paar keer gaan muurklimmen, maar als ik een meter of twee hoog ben, verkramp ik al helemaal. Ik hoop dat ik ooit mijn angsten kan overwinnen.
 3. Ik heb geen persoonlijke facebook, instagram, twitter of enig ander sociaal netwerk. Ik voel momenteel niet dat ik dat nodig heb. Ik heb wel een lange tijd Facebook gehad, en misschien maak ik ooit wel weer een account aan.
 4. Ik heb een hond die Bruno heet. Hij is een kruising tussen een beagle en een chihuahua.
 5. Ik heb geen navel. Ik ben geboren met een navelbreuk, zelfs een ernstige. Daardoor heb ik een groot litteken over heel mijn buik.
 6. Ik studeer vastgoed op de hogeschool. Mijn studie en mijn blog hebben dus vrijwel niks met elkaar te maken!
 7. Ik word heel blij van haarextensions, vooral de naad waaraan de clipjes vasthangen vind ik er altijd superleuk uitzien.
 8. Ik ben vrij taalvaardig, mensen vragen mij heel vaak om papers te verbeteren, of om suggesties bij het schrijven van dingen.
 9. Ik eet heel graag sushi! Als ik iets zou moeten kiezen dat ik elke dag zou moeten eten, zou het sushi zijn! Zonder twijfel!
 10. Ik heb in mijn leven al twee keer een rat als huisdier gehad. De eerste heette Tyger, en was een witte rat met rode ogen, en de tweede heette Maurice, een witte rat met een bruin hoofdje. Het waren allebei meisjes (ik koos de namen altijd iets te vroeg).
 11. Ik typ met tien vingers. Ik weet niet hoe normaal dat is bij de jeugd van tegenwoordig, maar ik zie nog altijd veel mensen typen met twee vingers.

Mijn vragen voor de genomineerden

 1. Speel je een muziekinstrument of heb je er ooit een bespeeld? Zo ja, welk instrument, hoe lang en welke soort muziek?
 2. Waarvoor ben jij bang?
 3. Welke social media heb jij?
 4. Heb je huisdieren? Wat voor?
 5. Is er iets speciaal aan je lichaam?
 6. Studeer je of werk je? Zo ja, wat doe je?
 7. Wat is jouw guilty pleasure?
 8. Waar ben jij heel goed in?
 9. Als je één ding zou moeten kiezen dat je voor de rest van je leven elke dag zou moeten eten, wat zou het dan zijn?
 10. Met hoeveel vingers typ jij?
 11. Noem één all-time beauty-favoriet!

Ik nomineer…

Ik vind het moeilijk om beginnende beautybloggers op te sporen, maar ik heb er toch enkele gevonden (wel geen 11, spijtig genoeg).

Check de bovenstaande blogs zeker eens uit, want ze zijn stuk voor stuk awesome!

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.