Rexona Maximum Protection Clean Scent

Dit is een van de dingen die ik al lang wou testen, en vandaag is het er eindelijk van gekomen: de Rexona Maximum Protection anti-transpirant. Het is een deo die het zweten onder de oksels tegengaat, en niet enkel de geur ervan. Het zou twee keer meer bescherming tegen zweet bieden dan een normale deodorant. Dat wil ik wel eens zien! Ik koos voor de meest basic variant, hij heet Clean Scent.

Rexona Maximum Protection Clean Scent

Rexona Maximum Protection Clean Scent

De Rexona Maximum Protection is geen deodorant in roller- of sprayvorm, het is eigenlijk een soort stick. Als je aan de draaiknop onderaan de huls draait, wordt er een crème naar boven geduwd die vervolgens uit de huls komt. Het is de bedoeling dat je die crème onder je oksels uitsmeert.

Rexona Maximum Protection Clean Scent

Rexona Maximum Protection Clean Scent

 

De Rexona Maximum Protection is bedoeld om te werken tegen overmatig transpiratie. Persoonlijk heb ik daar over het algemeen niet echt last van, maar met periodes (eigenlijk vooral als het een beetje fris is) merk ik wel dat ik een beetje transpireer, en als dat gebeurt kan dat mij enorm storen! Het voelt altijd zo koud aan, en ik voel mij dan zo onfris. Ik hoop dus erg dat deze deodorant daar een oplossing tegen kan bieden.

Rexona Maximum Protection Clean Scent

Rexona Maximum Protection Clean Scent

Op de gebruiksaanwijzing staat dat je de crème ’s avonds moet aanbrengen, net voor het slapengaan. Overdag is je lichaamstemperatuur namelijk niet altijd dezelfde, dus ’s nachts zou de crème beter kunnen intrekken en ‘een sterke laag van bescherming opbouwen’. De dag erna werkt de deodorant verder door, zélfs als je een douche hebt genomen. De Rexona Maximum Protection biedt 48 uur bescherming. Indrukwekkend!

Ik heb de deodorant een paar dagen getest, en ik moet het toegeven: hij werkt echt fantastisch. De dagen dat ik hem heb gebruikt, heb ik extra op mijn transpiratiegewoonten gelet en ik heb helemaal niet getranspireerd! Gewoon niet! Mijn conclusie is daarom kort maar krachtig: hij werkt!

  • Geur: 8/10
  • Gebruik: 7/10
  • Werking: 10/10

Je vindt de Rexona Maximum Protection in de supermarkt of bij de drogisterij voor ongeveer €7. Dat is iets prijziger dan een gewone deo, maar ik vind hem zijn geld meer dan waard!

Heb jij ervaringen met een maximum protection deodorant? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.