Rimmel 60 Seconds Colour Rush 703 White

Een trend op het gebied van nagellak waar je haast niet naast kan kijken de laatste tijd: witte nagellak. Het ziet er verzorgd uit, staat bij élke outfit en bij élke huidtint. Ik had de hype gespot toen ik besefte dat ik niet in het bezit was van een witte nagellak! Beschaamd liep ik snel naar de winkel om mijn eerste witte nagellak ooit te scoren. Na even zoeken besloot ik naar huis te gaan met de Rimmel 60 Seconds Colour Rush By Rita Ora in 703 White

Rimmel 60 Seconds Colour Rush By Rita Ora in 703 White

Rimmel 60 Seconds Colour Rush By Rita Ora in 703 White

Ik was gewoon op zoek naar een basic, maar goed dekkende witte nagellak, en ik had al gehoord van de Rita Ora nagellakjes bij Rimmel. Ik vind Rita Ora wel een grave, dus ik koos de door haar ‘ontworpen’ nagellak in de kleur 703 White. Allereerst moet ik zeggen dat ik niet onder de indruk ben van de naamkeuze. Duidelijk is het wel, maar ik vind er niks interessants aan. Bij essence en Catrice zijn de namen altijd zo leuk, dus dan verwacht ik dat ook bij andere merken. Deze nagellak is dus gewoon wit. Niks meer, niks minder. 

De 60 Seconds Colour Rush nagellakken van Rimmel London zou volgens de advertentie in één seconde moeten lakken en ook in één seconde moeten drogen. Om je nagels te lakken heb je dus – in principe – 20 seconden nodig. Dat klinkt wel goed: ik ben zo vreselijk ongeduldig! Elke keer als ik mijn nagels net heb gelakt, kan ik niet wachten tot ze droog zijn, en stoot ik overal tegen, waardoor er telkens kapjes in mijn nagellak komen. Met deze nagellak zou dat dus niet mogen gebeuren. Fijn!

Rimmel 60 Seconds Colour Rush By Rita Ora in 703 White  De nagellak op mijn nagels

Rimmel 60 Seconds Colour Rush By Rita Ora in 703 White
De nagellak op mijn nagels

Het lakken ging helaas niet erg vlot. Wat ik al gemerkt had bij verschillende nagellakjes die een lichte kleur hebben, is het feit dat ze heel streperig lakken. Dat is dus wel iets dat ik had verwacht bij deze witte nagellak. Na één laagje zag het er echt belachelijk uit, en wou ik het al opgeven. Wat ik ook moet vermelden: doordat de nagellak zo snel droogt, is het lakken nog moeilijker. Als je met je borsteltje één keer over je nagel gaat, zit het er niet overal gelijkmatig op, maar als je er dan nog eens over wilt gaan, gaat het wat stroef omdat de nagellak die er al op zat al wat droog is geworden. Na enige moeite – en een hoognodige tweede laag – kreeg ik het effect toch goed, zodat mijn nagels er weer toonbaar uitzagen. 

Ik vind de kleur echt heel mooi. Oké, het is gewoon wit, maar ik vind witte nagellak echt leuk, heb ik ontdekt. Hoewel hij niet zo gemakkelijk lakt, heb ik de witte lak al een paar keer gedragen, en elke keer vind ik het leuk om naar mijn vingers te kijken. Witte nagellak is zo flatterend! 

Conclusie:
Positief: mooie kleur, droogt snel.
Negatief: stroperige consistentie, lakt moeilijk.

Kennen jullie een witte nagellak die iets makkelijker dekt? Wat vinden jullie van witte nagellak?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.