Rituals Magic Powder Blush in Plum Dusk

Ik vind blush een van de belangrijkste makeupproducten. Door een klein beetje blush aan te brengen op je wangen zie je er direct een stuk frisser en gezonder uit. Ik ben dus zeer vereerd om vandaag de blush te bespreken die al jarenlang mijn favoriet is: de Rituals Magic Powder Blush in Plum Dusk.

Rituals Magic Powder Blush Plum Dusk Het doosje

Rituals Magic Powder Blush Plum Dusk
Het doosje

De doosjes van Rituals zien er allemaal heel strak en professioneel uit. Het doosje is helemaal zwart met het logo van Rituals in de rechterbenedenhoek gedrukt. Om het extra luxe te maken sluit het doosje met een magneetje. Ik heb de blush al meer dan twee jaar geleden gekocht, en ik gebruik hem sindsdien bijna iedere dag. Het doosje is trouwens in mijn tas nog nooit opengevallen! De sluiting is dus zeer kwaliteitsvol.

Rituals Magic Powder Blush Plum Dusk

Rituals Magic Powder Blush Plum Dusk

De kleur van de blush is een soort oudroze. Dit is echt een blush die overal goed bij past, daarom gebruik ik hem ook zo vaak. En kijk naar de hoeveelheid! Ik gebruik hem al meer dan twee jaar, en ik heb nog niet eens pan geraakt. In het begin dat ik de blush had, gebruikte ik het bijgevoegde borsteltje nagenoeg niet. Toen gebruikte ik mijn Zoeva blush borstel om de blush aan te brengen. Tegenwoordig gebruik ik mijn blush borstel voor een andere blush, en deze blush gebruik ik enkel wanneer mijn teint er wat dof uitziet, nu gebruik ik dus het bijgevoegde borsteltje wel, en ik sta telkens versteld hoe goed het ding werkt: het is een heel zacht borsteltje, waardoor je de perfecte hoeveelheid blush aanbrengt. De blush is namelijk heel erg gepigmenteerd: a little goes a long way.

Rituals Magic Powder Blush Plum Dusk Mijn gezicht zonder de blush

Rituals Magic Powder Blush Plum Dusk
Mijn gezicht zonder de blush

Rituals Magic Powder Blush Plum Dusk Mijn gezicht mét de blush

Rituals Magic Powder Blush Plum Dusk
Mijn gezicht mét de blush

Hierboven zie je het verschil dat de blush maakt. Mijn gezicht ziet er opeens heel stralend en gezond uit. Ik sta telkens versteld hoeveel deze blush kan doen. Ik had deze blush trouwens ook op in mijn artikel waarin ik 14 lipsticks van Catrice swatchte, zo zie je maar dat de blush echt bij élke lipstick past. Hij is bovendien ook geschikt voor elke huidtint, zo universeel is hij! Hij is niet voor niets mijn favoriete blush! Een echte aanrader.

De Rituals Magic Powder Blush in Plum Dusk kan je kopen bij elk Rituals filiaal, en ook op hun webshop voor €16,50. Hij is zijn geld écht waard, zijn kleur is prachtig en universeel, en hij gaat letterlijk jaren mee!

Wat is jouw favoriete blush?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.