Max Factor Lipfinity 020 Angelic

Ik ben op het vlak van makeup bijwerken doorheen de dag echt lui: ik doe het vrijwel nooit. Ik hou daarom van producten die urenlang blijven zitten. Vooral lipstains vind ik leuk: je brengt ze aan, en ze blijven uren zitten, of je nu drinkt, praat of eet, en ze geven niet af! Ik had al enige positieve reacties gehoord over de Max Factor Lipfinity en toen ik hem aan -40% kon scoren, ben ik naar huis gegaan met de kleur 020 – Angelic

Max Factor Lipfinity 020 - Angelic

Max Factor Lipfinity 020 – Angelic

Ik wou graag een kleur die niet te licht is, omdat mijn lippen van zichzelf al redelijk donker zijn, maar ook niet te opvallend, zodat ik hem elke dag zou kunnen dragen. Daarom vond ik de kleur Angelic heel gepast. Hij is een beetje aan de donkere kant, maar ik zou hem toch nog een nude kunnen noemen.

Max Factor Lipfinity 020 - Angelic Boven: de balsem Beneden: de eigenlijke lipkleur

Max Factor Lipfinity 020 – Angelic
Boven: de balsem
Beneden: de eigenlijke lipkleur

 

Als je een Lipfinity koopt, krijg je een doosje waarin eigenlijk twee producten zitten. Je hebt de eigenlijke lipkleur, die eruit ziet als een lipgloss, en je krijgt er ook telkens een vochtinbrengende balsem bij. Het geheim van de langhoudendheid van de lipfinity zit namelijk in het feit dat de kleur echt in je lippen trekt. Je brengt een laagje aan van de lipfinity, je laat het een paar seconden drogen, en hij is vrijwel niet meer van je lippen te krijgen! Het enige lastige aan deze structuur van lipproduct is dat het je lippen heel droog maakt, zodat je velletjes krijgt. Het is dus belangrijk dat je de balsem aanbrengt nadat de lipkleur is gedroogd. De balsem moet je doorheen de dag ook opnieuw aanbrengen, zodat je lippen goed gehydrateerd blijven.

Max Factor Lipfinity 020 - Angelic Mijn lippen zonder iets op

Max Factor Lipfinity 020 – Angelic
Mijn lippen zonder iets op

Max Factor Lipfinity 020 - Angelic Mijn lippen zonder iets op

Max Factor Lipfinity 020 – Angelic
Mijn lippen zonder iets op

Hierboven zie je hoe mijn lippen eruit zien zonder iets erop. Ze hebben redelijk veel kleur, en zijn momenteel niet droog. 

Max Factor Lipfinity 020 - Angelic

Max Factor Lipfinity 020 – Angelic

Max Factor Lipfinity 020 - Angelic

Max Factor Lipfinity 020 – Angelic

En hier zie je hoe mijn lippen eruitzien nadat ik de lipfinity heb aangebracht, en ook de balsem eroverheen. Ik merk echt wel dat de balsem essentieel is. Zonder balsem voelt de lipfinity erg droog en voelen mijn lippen als kleine schuurpapiertjes. De balsem is wel heel vochtinbrengend en zacht, dus als je hem geregeld aanbrengt, voelen je lippen heel verzorgd aan. De kleur vind ik erg mooi, en ziet er vrij natuurlijk uit. 

De Lipfinity blijft echt zo lang zitten! Ik heb een paar keer gewreven over de swatch op mijn hand om het streepje eraf te krijgen, maar ik denk dat je echt een makeupremover voor waterproof makeup nodig hebt om dit te verwijderen. Ik heb koffie gedronken, ik heb gegeten, maar de Lipfinity bleef bij me. Wat is dit handig, zeg! Zeker voor luiaards als ik. 

Wat vinden jullie van dit soort producten? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.