Smooch Blusher Glamour Puss

Ik heb jullie al vaak verteld hoe veel verschil een blush kan maken, maar ik doe het toch nog eens: voeg gewoon een beetje blush toe aan je wangen en je ziet er direct zoveel stralender en gezonder uit. Elke keer dat ik een vleugje blush gebruik sta ik er weer versteld van. Toen ik onlangs dit pareltje zag liggen, kon ik hem daarom niet laten liggen. Ik heb het over de Smooch Cosmetics Blusher in de kleur Glamour Puss.

Smooch Blusher Glamour Puss

Smooch Blusher Glamour Puss

Geen paniek als je nog nooit hebt gehoord van het makeupmerk Smooch Cosmetics, voordat ik deze blush kocht had ik er ook nog nooit van gehoord. Ik denk dat je de producten enkel kan kopen via hun website, maar die is momenteel nog niet online. Ik vond deze blush in de Big Bazar, hij heeft me verleid met het prachtige doosje.

Smooch Blusher Glamour Puss

Smooch Blusher Glamour Puss

Ook het productdoosje zelf ziet er prachtig uit. Ik weet al wat je denkt: ‘Huh? Heb jij een blush van NARS gekocht, Silke?’ Nee, maar de verpakking ziet er wel exact hetzelfde uit. Ik vind dat hij er enorm luxueus uitziet, daarom schrok ik nogal van de prijs: €1,99!

Smooch Blusher Glamour Puss

Smooch Blusher Glamour Puss

Als je hem opendoet, zie je het verschil met een NARS-doosje al helemaal niet meer. Hij ziet er erg sleek en minimalistisch uit, waardoor hij een stuk duurder lijkt. Ook het spiegeltje vind ik een enorme plus, vooral omdat het zo groot is. Ik ben zo onder de indruk van hoe de blush eruitziet, dat ik me begin af te vragen of de blush zelf wel van goede kwaliteit is. Voor €1,99 verwacht je toch zo goed als niets?

Smooch Blusher Glamour Puss

Smooch Blusher Glamour Puss

Hierboven zie je de kleur van de blush. Hij doet me een beetje denken aan Dandelion, een blush van Benefit. Het is een lichtroze blush, maar met een erg koele ondertoon. De laatste tijd ben ik echt heel vaak dingen aan het proberen met een koele ondertoon. Al heb ik een aanzienlijk aantal blushkleuren in mijn makeupkast zitten, deze kleur heb ik – ik ben er zeker van – nog niet. Ik keek er dus naar uit om te zien hoe hij het doet op mijn huid.

Smooch Blusher Glamour Puss Swatches op mijn arm zonder flits - met flits

Smooch Blusher Glamour Puss
Swatches op mijn arm
zonder flits – met flits

Hij is, zoals je hierboven goed kan zien, niet erg fel en niet erg sterk gepigmenteerd. Dat had ik ook wel verwacht omdat het een lichte kleur is. Ik ben niet teleurgesteld in de pigmentatie, ik ben zelfs wel blij dat hij er zo zacht uitziet, want dat is hoe blush er op je gezicht moet uitzien: zacht.

Smooch Blusher Glamour Puss Geen blush - Smooch Blusher Glamour Puss op mijn wangen

Smooch Blusher Glamour Puss
Geen blush                                                       –                                      Smooch Blusher Glamour Puss op mijn wangen

Ik was even bang dat hij te weinig kleur zou afgeven, maar na even proberen kon ik toch de juiste hoeveelheid kleur aanbrengen. En ik vind hem mooi! Ik breng blush altijd vrij royaal aan, maar toch vind ik dat de kleur er heel natuurlijk uitziet. Dit zou echt een NARS-blush kunnen zijn. Wat een leuke ontdekking!

Ik ben zo blij met mijn nieuwe blush! Als jij hem ook wil, moet je snel naar de big bazar, of binnenkort naar de website. Ik heb ook even gezocht en je kan enkele producten van Smooch kopen via Amazon.

Had jij al gehoord van Smooch Cosmetics?

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.