L’Oréal Color Riche 815 – Ornemental Gold

Vandaag bespreek ik nog eens een nagellakje, maar niet zomaar één! De L’Oréal Color Riche in de kleur 815 – Ornemental Gold is een specialleke. Deze prachtig fonkelende, gouden lak is namelijk een special effect top coat. Ik draag bijna nooit nail-arts op mijn nagels, ik hou meer van een minimalistische look. Bovendien ben ik ook véél te lui en te onhandig om een mooie nail-art neer te zetten. Daarom presenteerde ik aan mezelf deze crackle top coat: een nagellak die nadat je hem hebt aangebracht, breekt en een soort van vlakkenpatroon creëert. Ideaal voor mensen die – zoals ik – geen professionals zijn in nail-arts, maar toch iets speciaals willen proberen.

L'Oréal Color Riche in de kleur 815 - Ornemental Gold Het flesje

L’Oréal Color Riche in de kleur 815 – Ornemental Gold
Het flesje

L'Oréal Color Riche in de kleur 815 - Ornemental Gold

L’Oréal Color Riche in de kleur 815 – Ornemental Gold

Wat ziet de lak er in het flesje toch mooi uit. En de dop is ook prachtig, het ziet er echt heel luxueus uit. De lak is goud met kleine gouden shimmers. Als dit een gewone nagellak was, zou ik hem al fantastisch vinden. Hm, wat hou ik toch van goud!

L'Oréal Color Riche in de kleur 815 - Ornemental Gold De nagellakjes waarmee ik 815 combineer

L’Oréal Color Riche in de kleur 815 – Ornemental Gold
De nagellakjes waarmee ik 815 combineer

Waar je rekening mee moet houden, is het feit dat als de gouden topcoat breekt, de kleur die eronder zit weer zichtbaar wordt. Daarom breng je best eerst een nagellak aan in een kleurtje dat goed bij de topcoat past. In dit geval koos ik voor een zwarte nagellak, want met de combinatie zwart-goud zit je altijd goed! Ook neem ik er een gladde topcoat bij, omdat Ornemental Gold shimmers heeft en daarom heel ruw aanvoelt. Met een transparante topcoat maak ik het geheel weer glad, en zo blijft de nagellak ook langer zitten.

L'Oréal Color Riche in de kleur 815 - Ornemental Gold

L’Oréal Color Riche in de kleur 815 – Ornemental Gold

L'Oréal Color Riche in de kleur 815 - Ornemental Gold

L’Oréal Color Riche in de kleur 815 – Ornemental Gold

Ziet deze ‘nail-art’ er niet geweldig verfijnd en luxueus uit? Ik hou van de combinatie van de twee lakjes, de shimmertjes die daarbij nog eens extra hard glanzen door te topcoat. Als je deze lak op je nagels draagt, voel je je gegarandeerd elegant! Ik vind dat het lijkt of ik een professional nail artist ben en uren tijd heb gestoken in deze ‘nail-art’. Dat is natuurlijk helemaal niet zo: gewoon één laagje van de gouden topcoat over je zwartgelakte nagels en je bent klaar. Bam! Ik vind trouwens dat mijn nagels er vanop een afstandje bekeken eruit zien als het printje dat je vaak ziet op behangpapier. Hieronder een foto ter verduidelijking van wat ik bedoel:

L'Oréal Color Riche in de kleur 815 - Ornemental Gold Behangpapierprint

L’Oréal Color Riche in de kleur 815 – Ornemental Gold
Behangpapierprint

Het heeft er toch iets van weg, niet?

Maak jij soms een nail-art?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.