YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire + dupe

Vandaag heb ik voor jullie een review over een lipgloss van Yves Saint Laurent, namelijk de Golden Gloss in de kleur 56 – Rose Polaire. Misschien hebben jullie al gelezen dat ik niet vaak voor lipgloss te vinden ben, maar bij deze is het anders. Lees snel verder om te weten te komen waarom hij zo speciaal is!

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire In het doosje

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
In het doosje

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire Het flesje

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
Het flesje

Het doosje ziet er heel mooi uit, zoals we van YSL gewend zijn. Ik hou van het goud in combinatie met het donkerrood van het logo. Dit is alweer een doosje dat je met trots in onze tas kunnen dragen. Ook het flesje is prachtig: door de strakke lijnen en goud met zwart en donkerrood ziet het er heel fancy uit.

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire Het flesje

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
Het flesje

De lipgloss heeft een crèmekleur, maar wat het meest opvallende is aan het product, zijn de shimmers die in de lipgloss zitten. De shimmers zijn blauw en paars waardoor de hele lipgloss een koele gloed krijgt. Dat is ook wat deze lipgloss zo speciaal maakt, want met een koele kleur op je lippen, zien je tanden er altijd een stuk witter uit. Daarom ben ik fan van deze lipgloss: je kan hem over eender welke lipkleur dragen om je tanden er wit te doen uitzien. Handig!

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire Het flesje en het kwastje

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
Het flesje en het kwastje

Het kwastje van de lipgloss is geen sponsapplicator, maar een echt kwastje met synthetische haartjes. Ik hou van dit soort kwastjes, omdat je er veel product mee kan opnemen. De lipgloss brengt daarom ook heel gemakkelijk en zacht aan.

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire Swatches De lipgloss - een matte lipstick - de gloss over de lipstick

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
Swatches
De lipgloss                                                          een matte lipstick                                                   de gloss over de lipstick

Zoals je kan zien op de swatches is de gloss eerder transparant van kleur, maar de paarse gloed is toch duidelijk zichtbaar. Zoals ik zei kan je hem over eender welke lipkleur aanbrengen, en dat heb ik ook gedaan. Op de middelste foto zie je de Catrice lipstick in 360 – Mattraction, een matte lipstick met een koele rode kleur. Met de gloss erover is de koele ondertoon nog duidelijk zichtbaar en de lipstick heeft ook een stralende glans gekregen.

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire Mijn lippen zonder iets op

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
Mijn lippen zonder iets op

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire Mijn lippen met de YSL Golden Gloss in de kleur 56 - Rose Polaire

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
Mijn lippen met de YSL Golden Gloss in de kleur 56 – Rose Polaire

Als je de lipgloss aanbrengt zonder een lipstick eronder te dragen, krijg je glanzende lippen met paarse shimmers. Hij dekt helemaal niet, maar van een transparante lipgloss verwachten we dat ook niet. Ik vind dat de lipgloss gemakkelijk aanbrengt, en niet oncomfortabel zit. Hij plakt niet te erg en loopt niet uit.

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire Mijn lippen met enkel lipstick

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
Mijn lippen met enkel lipstick

YSL Golden Gloss 56 - Rose Polaire Mijn lippen met lipstick + lipgloss

YSL Golden Gloss 56 – Rose Polaire
Mijn lippen met lipstick + lipgloss

Op de twee foto’s hierboven zie je goed hoe de lipgloss een extra koele gloed aan mijn lippen toevoegt. Ik vind het effect hiervan heel mooi, en daarom haal ik hem nu en dan toch eens boven om te combineren met een mooie lipstick.

Zoals ik al zei, heb ik ook een dupe van de YSL Golden Gloss in de kleur 56 – Rose Polaire gevonden. Ik vond hem in de Action, hij viel me op omdat hij ook koele shimmers bevatte.

MAXlips lipgloss Ultra Shiny in de kleur Vanilla

MAXlips lipgloss Ultra Shiny in de kleur Vanilla

Op de foto kan je al duidelijk zien dat de lipgloss een koele gloed heeft, hoewel de shimmers eerder blauw zijn dan paars. Toch zitten er enkele paarse shimmers in, en daarom lijkt hij echt enorm hard op de YSL Golden Gloss. 

MAXlips lipgloss Ultra Shiny in de kleur Vanilla

MAXlips lipgloss Ultra Shiny in de kleur Vanilla

MAXlips lipgloss Ultra Shiny in de kleur Vanilla

MAXlips lipgloss Ultra Shiny in de kleur Vanilla

Het kwastje van de lipgloss is bij deze MAXlips gloss wél een sponsapplicator. Dat vind ik een beetje jammer, maar je kan niet alles hebben, natuurlijk. Het leuke aan deze lipgloss is ook dat hij een lichtje heeft, dat in de dop zit en aan springt wanneer je de lipgloss opendraait. Langs de zijkant van het flesje zit bovendien een klein spiegeltje. Je kan dus altijd en overal je lipstick bijwerken! Nog een pluspunt van deze lipgloss is dat hij bijna 20 keer minder kost dan die van YSL.

De YSL Golden Gloss in de kleur 56 – Rose Polaire kost iets meer dan €30 en kan je vinden bij de parfumerie. De MAXlips lipgloss Ultra Shiny in de kleur Vanilla kan je vinden bij de Action en kost ongeveer €1,50.

Wat vind jij van koele lipkleuren?

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.