Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral

Jullie weten het: ik ben lui. Zeker als het aankomt op mijn makeup bijwerken doorheen de dag. Ik draag op mijn lippen vaak een stain, die een beetje kleur geeft en lang blijft zitten. Lipstick draag ik niet heel vaak, want dat moet je regelmatig bijwerken als je wilt dat het er lang goed blijft uitzien. Ik ben daarom altijd op zoek naar lipproducten die gemakkelijk zijn en lang blijven zitten. Ik testte onlangs de Lipfinity van MaxFactor, en vandaag bespreek ik een gelijkaardig product. De Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick is een lipproduct met twee stappen: eerst breng je een laagje kleur aan en daarover breng je wat verzorgende balsem aan. Een lipstick die 24 uur lang blijft zitten? Wauw! Dat moet ik uitproberen! Ik koos voor de kleur 444 – Cosmic Coral

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral De huls

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
De huls

Ik vind de huls er best oké uitzien. Het is mooi vormgegeven en de kleur van de tekst is dezelfde als het product zelf. Als ik de Superstay ergens zie liggen, ben ik altijd verleid en wil ik hem gebruiken. Dat is dus een goed teken!

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral De applicator

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
De applicator

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral De balsem

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
De balsem

De applicator is een vrij basic glossapplicator, maar wat wel anders is dan bij de meeste gewone lipgloss is dat in het midden van de applicator een gaatje zit. In dat gaatje zit veel product, en op die manier heb je steeds genoeg product op het borsteltje zitten om je hele lippen mee te bedekken. Ik vind het leuk dat – anders dan bij de Lipfinity – de twee producten in dezelfde huls zitten. Zo komt het nooit voor dat je alleen de lipstick bij hebt, of enkel de balsem (ja, dat is bij mij wel al eens gebeurd, en ja, dat is lastig).

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral Swatches links: zonder flits - rechts: met flits

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
Swatches
links: zonder flits – rechts: met flits

Ik vind de kleur echt heel mooi, het is een prachtig rood-oranje tint met kleine gouden shimmers in. De balsem is heel zacht en geeft ook een fraaie glans. Hij is niet plakkerig, maar eerder licht van textuur. De lipstick zelf glanst op zich niet echt, zeker niet als hij droog is, maar doordat er gouden shimmers inzitten, lijkt het wel of hij glanst. Als je er de balsem dan over aanbrengt, ziet het geheel er bijzonder glanzend uit.

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral Mijn lippen zonder iets op

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
Mijn lippen zonder iets op

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral Mijn lippen zonder iets op

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
Mijn lippen zonder iets op

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral Enkel de lipstick, zonder balsem

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
Enkel de lipstick, zonder balsem

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral Enkel de lipstick, geen balsem

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
Enkel de lipstick, geen balsem

Opnieuw vind ik dat de kleur er subliem uitziet. Hij heeft een heel warme uitstraling door de gouden schijn die over het koraalrode glanst. Ik vind de kleur niet te fel, maar hij geeft mijn gezicht wel net voldoende kleur. Doordat de lipstick zo warm is, is dit wel een kleur waar je mee moet staan. Als je huid een koele ondertoon heeft, zal deze warme kleur waarschijnlijk niet zo mooi matchen.

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral De lipstick met de balsem eroverheen

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
De lipstick met de balsem eroverheen

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral De lipstick met de balsem eroverheen

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
De lipstick met de balsem eroverheen

Hierboven zie je hoe mijn lippen eruit zien als ik de balsem over de lipstick heb aangebracht. Op het eerste zicht lijkt het verschil niet zo opvallend, maar als je goed kijkt, zie je dat de balsem een mooi glanzend laagje over de lipstick heen heeft gestreken. De balsem is wel vrij essentieel, zonder de verzorgende balsem droogt de lipstick je lippen vrij snel uit. Ik moet wel toegeven dat de Superstay niet zo uitdrogend is als de Lipfinity: na een paar uur was de balsem volledig van mijn lippen af, maar de lipstick voelde niet overdreven droog of oncomfortabel aan. Dit is hoe mijn lippen er op het einde van de dag uitzien:

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral Op het einde van de dag

Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick in Cosmic Coral
Op het einde van de dag

Dit is werkelijk verbluffend: enkel aan de binnenkant van mijn lippen is de lipstick een beetje afgegaan. Op de buitenkant ziet hij er nog helemaal hetzelfde uit als wanneer ik hem net had aangebracht. Ik heb de balsem doorheen de dag niet meer aangebracht – omdat ik daar te lui voor ben – maar toch vond ik het niet lastig om ’s avonds te eten, omdat mijn lippen helemaal niet zo droog waren. Ik ben erg onder de indruk van deze lipstick. Zelfs de dag erna moest ik hem er nog eens met micellair water afhalen, anders had ik hem misschien nog een dag kunnen dragen!

Conclusie: Blijft deze lipstick écht 24 uur lang zitten? In het begin vond ik het wat ongeloofwaardig klinken, maar nadat ik hem heb getest, ben ik ervan overtuigd dat de Superstay in sommige gevallen 24 uur stand kan houden. Ik heb hem meer dan 12 uur gedragen en hij zag er op het einde nog prima uit. Ik vind dit een topproduct en ik denk dat ik snel op zoek ga naar een nieuwe kleur voor mijn collectie! De Maybelline New York Superstay 24HR Lipstick kan je vinden bij Kruidvat, of online op Bol.com voor de prijs van €14,49. Niet super budget, maar als je op zoek bent naar een lipstick die urenlang blijft zitten, is het het geld zéker waard!

Wat voor lipproducten draag jij het liefst?

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.