Favorieten oktober 2014

Oktober is weer voorbij gevlogen. Het lijkt wel gisteren dat ik net terug kwam van mijn vakantie naar Frankrijk, en weer begon met school. Ik heb heel veel zin in november, er staan een heleboel spannende dingen te gebeuren! Wat is het ook altijd moeilijk om mijn favorieten te kiezen. Het liefst zou ik een ontzaglijke lijst maken met alle producten die ik graag heb gebruikt de voorbije maand. Ik heb mijn best gedaan om de vijf allerfijnste eruit te kiezen. Mijn favorieten van oktober zijn dus échte favorieten, die ik bijna elke dag gebruikt heb; ik zou niet meer zonder kunnen. 

Favorieten oktober 2014 Naked 2

Favorieten oktober 2014
Naked 2

Om te beginnen het Naked 2 oogschaduw palet van Urban Decay. Deze zagen velen van jullie waarschijnlijk al aankomen. Elke kleur van dit palet is prachtig en je kan er oneindig veel verschillende looks mee maken. Bovendien zijn de koele kleuren geschikt voor elke huidtint en kan ik het gebruiken bij iedereen: het ziet er telkens weer prachtig uit. Als je meer wilt lezen over het Naked 2-palet, lees dan mijn artikel waarin ik de Naked 1 en de Naked 2 vergelijk. Daar kan je ook de swatches zien en enkele looks. Het Naked 2 oogschaduwpalet van Urban Decay kan je onder andere kopen bij Feelunique.com voor €48,10.

Favorieten oktober 2014 L'Oréal Elsève Fibralogy Shampoo

Favorieten oktober 2014
L’Oréal Elsève Fibralogy Shampoo

Het was lang geleden, maar het is gebeurd: ik heb een favoriete shampoo gevonden. Ik heb deze L’Oréal Elsève Fibralogy Materiecreërende shampoo een tijdje gebruikt, en ik was onder de indruk omdat ik vond dat het mijn haar inderdaad wat voller maakte. Ik ben een tijdje gestopt, maar toch vind ik het altijd heel prettig om deze shampoo in de douche te hebben staan. Tegenwoordig gebruik ik hem op kot altijd, en ook bij me thuis hebben ze hem gekocht, dus daar gebruik ik hem ook vaak. De shampoo ruikt echt heerlijk, de fles ziet er prachtig uit en hij verzorgt nét genoeg om mijn haar zacht, maar toch niet zwaar te maken. Ik vind het niet heel belangrijk om de bijbehorende conditioner te gebruiken, omdat ik meestal een masker gebruik op mijn haarpunten, maar als hij er is, gebruik ik de conditioner ook. De shampoo’s van Elsève kan je kopen bij de drogist en in de supermarkt en ik geloof dat deze Fibralogy shampoo tussen de €4 en de €5 kost.

Favorieten oktober 2014 Vitamine E spray

Favorieten oktober 2014
The Body Shop Vitamin E Face Mist

Een essential voor mij is toch wel een spray die ik over mijn gezicht kan sprayen wanneer ik mijn make-up heb afgewerkt. Ik gebruik al lang deze Vitamin E Face Mist van The Body Shop en dat ga ik ook blijven doen. Ik zit momenteel aan mijn tweede flesje, maar als het flesje bijna leeg is, vul ik het gewoon met water, zodat ik er nog langer van kan genieten. Door een face mist over je makeup te sprayen zorg je ervoor dat alles er minder poederig uitziet, doordat het poeder dat vastzit aan de haartjes op je gezicht dan wegglijdt. Ook is het heel verfrissend voor je gezicht en zie je er meteen een beetje stralender uit. In deze face mist zit vitamine E, dat je huid bovendien gaat hydrateren. Heerlijk! Koop de Vitamin E Face Mist bij The Body Shop voor €12.

Favorieten oktober 2014 Maybelline Baby Lips

Favorieten oktober 2014
Maybelline Baby Lips in Cherry Me

Favorieten oktober 2014 Maybelline Baby Lips in Cherry Me

Favorieten oktober 2014
Maybelline Baby Lips in Cherry Me

Sinds het weer wat kouder begint te worden, hier in België, hebben mijn lippen net wat meer verzorging nodig. Ik draag dagelijks een lichte lipstain voor een beetje kleur op mijn lippen, en sinds kort breng ik ook deze Baby Lips aan van Maybelline in de kleur Cherry Me. De balsem verzorgt mijn lippen en maakt ze hemels zacht, en doordat hij net dat kleine beetje kleur geeft, zien mijn lippen er ook stralend uit, op een heel natuurlijke manier. Ik heb ook de kleur Pink Punch, maar die is iets te licht en te fel om er natuurlijk uit te zien. Deze Cherry Me gaat wel elke dag mee in mijn tasje, en wanneer mijn lippen droog en oncomfortabel voelen, breng ik gewoon snel een laagje balsem aan, en ik zie er direct weer prachtig uit! De Maybelline Baby Lips kan je kopen bij de drogist of in de supermarkt, of online via bijvoorbeeld Bol.com voor €3,79.

Favorieten oktober 2014 Essence Princess Lash Mascara

Favorieten oktober 2014
Essence Princess Lash Mascara

Favorieten oktober 2014 Essence Princess Lash Mascara

Favorieten oktober 2014
Essence Princess Lash Mascara

Favorieten oktober 2014 Essence Princess Lash Mascara

Favorieten oktober 2014
Essence Princess Lash Mascara

De laatste favoriet van deze maand is een beetje speciaal. Ik was toen ik hem voor de eerste keer gebruikte, helemaal niet onder de indruk van de essence Princess Lash Mascara. Ik vond dat hij weinig lengte gaf en ook weinig volume. Wat hij wel deed was mijn wimpers mooi separeren. Ik legde hem snel weg. Toen gebeurde het volgende: ik draag al een tijdje graag de essence Get BIG! lashes volume mascara, die mijn wimpers heel vol maakt, maar hij krult mijn wimpers niet genoeg, dus ik draag er altijd graag een andere mascara overheen. Ik probeerde eens de Get BIG! te combineren met de Lash Princess, en WAUW! Mijn wimpers zagen er nog nooit zo lang uit! En het beste is dat beide mascara’s tussen de €1 en de €2 kosten, dus je bent niet eens zoveel geld kwijt!

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.