Review: L’Oréal Paris Lashes & Liner

De laatste tijd ben ik weer grote fan van budgetmascara’s en -eyeliners, met name die van essence gebruik ik geregeld. Daarom heb ik de iets-minder-budget varianten de voorbije weken enigszins verwaarloosd. Dat kan zo niet langer! Vandaag krijgen jullie dus een artikel waarin ik drie producten van L’Oréal Paris zal testen: een eyeliner, maar ook twee mascara’s. Ik – en vele anderen ook – hou erg van de foundations die L’Oréal maakt, en ook op hun nagellakjes ben ik behoorlijk gesteld. De verwachtingen voor de producten die ik vandaag ga bespreken liggen daarom ook bijster hoog. Lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent!

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Balckbuster - Volume Million Lashes Black - Volume Million Lashes Luminizer

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster – Volume Million Lashes Black – Volume Million Lashes Luminizer

De drie producten die ik heb klaarliggen zijn de Superliner Blackbuster in de kleur Intense Black, een eyeliner met een dikke vilten tip, en twee mascara’s: de Volume Million Lashes in de kleur Black, en de Volume Million Lashes Luminizer voor bruine ogen. Ik weet het, ik heb geen bruine ogen, maar laten we ervan uitgaan dat hij ook mijn blauw-grijze ogen zal luminizen.

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster

De Superliner Blackbuster is een vloeibare eyeliner in stiftvorm. Ik wil niet oppervlakkig klinken, maar check die prachtige huls! De Superliner Blackbuster ziet er erg professioneel uit met zijn mat-zwart omhulsel met gouden opdrukken. Wauw!

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster

De eyeliner heeft een erg korte en dikke vilten tip, die niet erg buigbaar is. Dit lijkt me wel een goed idee, zo kan je heel precies je lijntje tekenen. Vergelijk het gewoon met een stift voor op papier, je hebt gewoon nét wat meer precisie wanneer het uiteinde kort is. Denk ik.

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Swatches zonder flits

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Swatches zonder flits

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster De swatches met flits

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
De swatches met flits

Hierboven de swatches. Ik begon met gewoon een lijntje, dat lukte erg vlot. Toen ging ik verder met een hartje. Hoewel ik absoluut geen hartjes kan tekenen, lukte het toch verbazingwekkend goed. Doordat het puntje niet zo lang is, had ik veel controle over mijn lijnen. De twee rechtse lijntjes moeten winged liners voorstellen. Ahum.

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Mijn oog zonder eyeliner

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Mijn oog zonder eyeliner

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Mijn oog met liner

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Mijn oog met liner

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Mijn oog zonder liner

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Mijn oog zonder liner

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Mijn oog mét eyeliner

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Mijn oog mét eyeliner

De eyeliner brengt ook op mijn oog vrij gemakkelijk aan, zeker met het puntje. Als ik eyeliner draag, breng ik het meestal heel dun aan met een piepkleine wing. Al heeft het korte puntje z’n voordelen, er is ook een nadeel aan verbonden: langs mijn wimperlijn vind ik het handig om met de zijkant van het stiftje te stempelen. Met een kort, dik puntje is dat vrijwel onmogelijk. In die zin moet je dus net een vastere hand hebben. Zou ik dit kunnen aanraden? Dat hangt er maar van af wat jij nodig hebt. Ben jij een stempelaar? Dan zou ik de Superliner Blackbuster niet aanraden. Maar als je net vaak het puntje gebruikt, dan kan je hier waarschijnlijk wél mee aan de slag.

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Mascara

Het tweede product is de Volume Million Lashes mascara. Volume is het belangrijkste woord bij deze mascara, want hij belooft je wimpers er zo vol uit te doen zien, dat het lijkt alsof je een miljoen wimpers hebt! Ja, dat wil ik wel!

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Mascara

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Mascara

Het borsteltje van de mascara ziet er veelbelovend uit. Het is een siliconen borsteltje dat heel flexibel is. Hoewel het borsteltje vrij dik is, zijn de haartjes niet overdreven lang. Dat is op zich geen probleem, ik kan me wel goed voorstellen dat mijn wimpers goed door het borsteltje gegrepen kunnen worden.

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Mijn oog met liner, zonder mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Mijn oog met liner, zonder mascara

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Mascara Mijn oog met eyeliner en mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Mascara
Mijn oog met eyeliner en mascara

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Mijn oog mét eyeliner, zonder mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Mijn oog mét eyeliner, zonder mascara

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Mascara Mijn oog met eyeliner en mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Mascara
Mijn oog met eyeliner en mascara

De mascara geeft mijn wimpers aardig wat volume, en ik sta er ook van versteld hoe mooi hij mijn wimpers separeert. Ik vind wel dat hij enigszins klontertjes doet vormen, maar dat is niet het voornaamste dat me stoort. Ik vind namelijk ook dat hij net niet genoeg lengte aan mijn wimpers geeft. Ik moet er natuurlijk wel bij vertellen, dat met de mascara-combo die ik normaal gezien gebruik mijn wimpers er voller en langer dan ooit doet uitzien, en al bij al doet deze Volume Million Lashes Mascara het nog niet zo slecht, maar in vergelijking met mijn tegenwoordige combo doet hij toch een beetje onder.

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Luminizing Mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Luminizer Mascara

Het laatste product dat ik je toon is de Volume Million Lashes Luminizer Mascara. Deze mascara is ongeveer dezelfde mascara als de eerste, maar hij is luminizing: hij zou je ogen ophelderen. Het geheim zit in de miniscule parelmoerdeeltjes die in de mascara zitten. Het klinkt veelbelovend, maar ik betwijfel ten sterkste of mijn blik er straks extra stralend zal uitzien.

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Luminizing Mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Luminizing Mascara

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Luminizing Mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Luminizing Mascara

Het borsteltje van de Volume Million Lashes Luminizing Mascara is hetzelfde borsteltje als dat van de Volume Million Lashes Black Mascara, die ik hierboven besprak. Het is een dik, flexibel siliconen borsteltje.

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Mijn oog met liner, zonder mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Mijn oog met liner, zonder mascara

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Luminizing Mascara Mijn oog met eyeliner en mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Luminizing Mascara
Mijn oog met eyeliner en mascara

L'Oréal Paris Lashes & Liner Superliner Blackbuster Mijn oog mét eyeliner, zonder mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Superliner Blackbuster
Mijn oog mét eyeliner, zonder mascara

L'Oréal Paris Lashes & Liner Volume Million Lashes Luminizing Mascara Mijn oog met eyeliner en mascara

L’Oréal Paris Lashes & Liner
Volume Million Lashes Luminizing Mascara
Mijn oog met eyeliner en mascara

Op de foto’s hierboven zie je hoe mijn oog eruitziet wanneer ik de Volume Million Lashes Luminizer mascara op mijn wimpers heb aangebracht. Hm, ik vind niet dat er ergens een gesofistikeerde goudglans’ te bespeuren is. Erg jammer, maar ik had het wel verwacht. Buiten het feit dat hij totaal niet Luminizing is, is het een prima mascara, net als de normale Volume Million Lashes mascara.

Conclusie: de drie producten die ik heb besproken zijn stuk voor stuk prima producten. De Superliner Blackbuster is een eyeliner die gemaakt is voor mensen die graag lijntjes tekenen met het tipje van de eyeliner. Deze eyeliner krijgt van mij een 8/10 omdat ik hem toch erg graag gebruik, en hem heel handig vind. De mascara’s zijn allebei prima. Ze geven volume en separeren de wimpers mooi, en ze voegen ook wat lengte toe, maar het is niet overdreven veel lengte. De gewone VML krijgt van mij een 7/10, want over mascara’s ben ik echt heel kritisch tegenwoordig, ze moeten héél goed zijn voor ze goede punten krijgen. De Luminizer versie krijgt van mij een 6/10 omdat je een ophelderend effect verwacht, maar het niet krijgt.

Wat vind jij van L’Oréal Paris oogproducten?

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.