Review: NYC Expert Last Lip Lacquers

De herfst duurt al even, dat weet ik, maar ik ben lang in de ontkenningsfase geweest. Ik ben echt geen fan van de herfst, ik haat wind, ik hou niet van de kou en ik ben al twee keer verkouden geweest. Maar nu ik buiten kijk, kan ik toch enkele aspecten van de herfst wél appreciëren: sjaals dragen, warme botjes, maar vooral ook de kleuren die de herfst met zich mee draagt. Hoewel ik geen herfstpersoon ben, ben ik wel gek op die prachtige donkere paarse en bruine lipkleuren. Ze zien er altijd zo stijlvol uit. Ik ging dus op zoek naar een mooie herfstlip, en die vond ik bij NYC. De Expert Last Lip Lacquer in de kleur Turtle Bay Toffee is een prachtige rood-bruine kleur waar ik direct voor viel. En ik nam ook ineens de kleur Rockaway Ruby mee, gewoon, omdat het kon. 

NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquers

Ik heb ooit een artikel geschreven over de Apocalips Lip Lacquers van Rimmelen daarin kan je lezen dat ik hou van de textuur, het pigment, kortom het product over het algemeen. De NYC Expert Last Lip Lacquers hebben eigenlijk hetzelfde concept, dat zie je ook aan de naam. Het zijn lipglossjes de een stain-effect hebben. Stains zijn erg handig omdat ze zo lang blijven zitten, en de gloss die erbij zit geeft een gezonde glans en houdt mijn lippen lekker zacht. Mijn verwachtingen voor deze NYC Expert Last Lip Lacquers liggen dan ook erg hoog. Zijn ze even goed als de Rimmel Apocalips Lacquers waar ik zo gek op ben?

NYC Expert Last Lip Lacquers

NYC Expert Last Lip Lacquers

Ik koos voor 600 – Turtle Bay Toffee, een roodbruine kleur die een hoge herfstfactor heeft, en de kleur 500 – Rockaway Ruby, een mooi vintage-rood, want met rood kan je niks fout doen, vind ik. De lacquers zitten in een flesje dat je wel kan vergelijken met een lipglossflesje. Ze zien er heel simpel en strak uit, ik hou wel van die look. Je ziet ook heel duidelijk welke kleur er in het flesje zit. Handig, want als je ooit snel een lipkleur moet kiezen, zie je direct welke je in de aanbieding hebt!

NYC Expert Last Lip Lacquers

NYC Expert Last Lip Lacquers

Op de foto hierboven kan je enigszins zien hoe de kleuren eruit zien. Turtle Bay Toffee ziet er wat oud-roze-bruinachtig uit (wat is het toch altijd moeilijk om kleuren te beschrijven) en Rockaway Ruby is een rood met een koele ondertoon. Die koele ondertoon kan je heel duidelijk zien op de applicator: op sommige plekken heeft het rood een paarse schijn. Omdat mijn huid een koele ondertoon heeft, is dit een ideale rode kleur voor me.

NYC Expert Last Lip Lacquers  500 - Rockaway Ruby

NYC Expert Last Lip Lacquers
500 – Rockaway Ruby

NYC Expert Last Lip Lacquers  600 - Turtle Bay Toffee

NYC Expert Last Lip Lacquers
600 – Turtle Bay Toffee

De applicators zien er prima uit. Het zijn schuin afgesneden gloss-applicators die op het schuine stukje het meeste product verzamelen. Ik had om eerlijk te zijn verwacht dat er in het midden van het schuine stukje een gaatje zou zitten, waar product in kan zitten, zodat de applicator nog meer product opneemt. Ik vind het wel spijtig dat dat niet het geval is, want nu moet ik nadat ik één lip heb ingekleurd de applicator in de huls doppen en dan pas heb ik genoeg product om mijn andere lip in te kleuren. Ik weet het, het is een beetje muggenziften, maar ik moet alle factoren in overweging nemen om een goed oordeel te kunnen vellen over een product.

NYC Expert Last Lip Lacquers  Swatches

NYC Expert Last Lip Lacquers
Swatches

Dat pigment! Wauw! Hierboven zie je hoe ik met één enkele veeg de lacquers heb geswatcht op mijn arm. Ze zijn heel erg dekkend en geven een prachtig pigment af. Ik ben onder de indruk.

NYC Expert Last Lip Lacquers  Mijn lippen zonder iets op

NYC Expert Last Lip Lacquers
Mijn lippen zonder iets op

NYC Expert Last Lip Lacquers  500 - Rockaway Ruby

NYC Expert Last Lip Lacquers
500 – Rockaway Ruby

NYC Expert Last Lip Lacquers  500 - Rockaway Ruby

NYC Expert Last Lip Lacquers
500 – Rockaway Ruby

Rockaway Ruby is een heel opvallende, maar stijlvolle koele rode lipkleur. Hij dekt pérfect en heeft een prachtige glans. Ik vind wel dat de applicator niet heel erg gemakkelijk aanbrengt, ik vind het moeilijk om een strakke lijn te krijgen. Maar met een beetje oefening moet dat wel lukken, denk ik.

NYC Expert Last Lip Lacquers  600 - Turtle Bay Toffe

NYC Expert Last Lip Lacquers
600 – Turtle Bay Toffe

NYC Expert Last Lip Lacquers  600 - Turtle Bay Toffee

NYC Expert Last Lip Lacquers
600 – Turtle Bay Toffee

Wat hou ik van deze bruine kleur. Turtle Bay Toffee vind ik er erg stijlvol en volwassen uitzien. Normaal gezien vind ik niet dat ik goed sta met bruine lipkleuren, maar deze liplacquer past wel bij mijn look. Als ik deze liplacquer draag, krijg ik bovendien erg vaak complimentjes. Hij is niet té opvallend bruin, maar geeft toch een speciale toets. Mooi!

Conclusie: zou ik deze NYC Expert Last Lip Lacquers opnieuw kopen? Zonder twijfel! Misschien koop ik ook wel de andere kleuren. Ze zitten comfortabel op de lippen, blijven lang zitten en hebben een prachtige dekking en kleur. Als jij op zoek bent naar een lipproduct dat lang blijft zitten en dat niet eens zo duur is, dan ben je bij de NYC Expert Last Lip Lacquers aan het juiste adres. Je kan ze kopen bij Kruidvat voor €3,49.

Wat vind jij van lip lacquers? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.