Review: Ciaté Paint Pots

Het is weer eens tijd voor een artikel over nagellak! Ik hou van nagellak, ze zijn er in zo veel verschillende kleuren en de flesjes zien er altijd ontzettend leuk uit in je collectie. Vandaag bespreek ik een merk dat ik nog nooit eerder testte. Het zijn de schattige flesjes met strikje van Ciaté. Je hebt ze vast al wel eens ergens gezien, ze springen meteen in het oog. Ik probeerde zes verschillende kleuren uit, ik koos voor een aantal verschillende finishes, en er zitten echte pareltjes tussen! Lees snel verder!

Ciaté Paint Pots

Ciaté Paint Pots

Ciaté Paint Pots

Ciaté Paint Pots

Ciaté Paint Pots

Ciaté Paint Pots

Wat heb ik me geamuseerd tijdens het fotograferen van de flesjes nagellak. Ze zijn echt buitengewoon fotogeniek, met hun gebogen flesje en het strikje dat alles zo speels maakt. Op de foto’s hierboven zie je de zes kleuren die ik vandaag laat zien. Van links naar rechts zijn hun namen:

  • Angel Wings
  • Members Only
  • Ferris Wheel
  • Fly With Me
  • Monte Carlo
  • Skinny Dip
Ciaté Paint Pots Angel Wings

Ciaté Paint Pots
Angel Wings

De eerste nagellak die ik testte was de bijna-witte Angel Wings. Het is een nagellak met een satijnfinish, dat zie je al in het flesje. De kleur ziet er inderdaad zacht uit als de vleugels van engeltjes, en zoals jullie misschien wel weten ben ik grote fan van witte nagels, dus ik kon niet wachten om hem te testen.

Ciaté Paint Pots Angel Wings

Ciaté Paint Pots
Angel Wings

Ciaté Paint Pots Angel Wings

Ciaté Paint Pots
Angel Wings

Ciaté Paint Pots Angel Wings

Ciaté Paint Pots
Angel Wings

Op mijn nagels dekt hij niet erg goed. Na twee laagjes zag je nog duidelijk het randje van mijn nagel erdoor, dus besloot ik nog een laagje aan te brengen. Uiteindelijk heb ik vier laagjes aangebracht, en dat zie je ook een beetje vind ik: de nagellak lijkt nogal dik op mijn nagels te liggen. En zelfs na vier laagjes zie je mijn nagelrand er nog een beetje door. Erg spijtig. De kleur is iets minder wit op mijn nagels dan in het flesje, op mijn nagels vind ik dat Angel Wings iets weg heeft van zilver, maar dan eerder wit met een zilveren schijn. Hij glanst heel hard, maar dat komt natuurlijk ook doordat hij een satijnen finish heeft. Jammer dat hij niet zo goed lakt, anders was ik heel enthousiast geweest.

Ciaté Paint Pots Members Only

Ciaté Paint Pots
Members Only

Members Only is een prachtige nude-roze kleur, en heeft een finish die tussen shimmer- en satijnfinish zit. Ik vind hem er erg mooi uitzien in het flesje. Ik hoop dat hij er ook mooi uitziet op mijn nagels.

Ciaté Paint Pots Members Only

Ciaté Paint Pots
Members Only

Ciaté Paint Pots Members Only

Ciaté Paint Pots
Members Only

Ciaté Paint Pots Members Only

Ciaté Paint Pots
Members Only

Aargh! Hij dekt ook niet goed! Ik vind het zo lastig als nagellakjes niet dekken. Gelukkig gaf ik niet direct op en voegde aan de twee laagjes die je op de foto’s hierboven ziet nog twee extra laagjes toe. Na vier laagjes was Members Only zo goed als dekkend en ik moet eerlijk zijn: hij is prachtig! Hij lijkt heel erg op mijn huidskleur en daardoor vind ik hem er erg neutraal en verzorgd uitzien. Doordat hij zulke fijne shimmers bevat, ziet hij er ook nog eens sexy uit. Ja, ondanks het feit dat hij niet goed dekt vind ik hem prachtig.

Ciaté Paint Pots Ferris Wheel

Ciaté Paint Pots
Ferris Wheel

Ferris Wheel ziet er echt suuuuuperschattig uit! Dat prachtige lichtblauw vind ik er altijd heel leuk uit zien. Ik hoop natuurlijk dat deze ook wel vrij lichte kleur wél goed dekt.

Ciaté Paint Pots Ferris Wheel

Ciaté Paint Pots
Ferris Wheel

Ciaté Paint Pots Ferris Wheel

Ciaté Paint Pots
Ferris Wheel

Ciaté Paint Pots Ferris Wheel

Ciaté Paint Pots
Ferris Wheel

Mijn oprechte excuses voor het feit dat ik op de foto’s hierboven het verkeerde flesje nagellak vast heb, maar ik was Ferris Wheel vergeten op kot. Het goede nieuws is dat hij wel prachtig dekt, en een hele mooie crèmefinish heeft. Deze babyblauwe lak vind ik er heel leuk en lente-achtig uitzien. Weer een reden om uit te kijken naar de lente!

Ciaté Paint Pots Fly With Me

Ciaté Paint Pots
Fly With Me

Dit is Fly With Me, een soort appelblauwzeegroene kleur met paars-roze shimmers in. Je ziet de shimmers pas zitten als je hem in het licht houdt, wat Fly With Me een heel aparte nagellak maakt.

Ciaté Paint Pots Fly With Me

Ciaté Paint Pots
Fly With Me

Ciaté Paint Pots Fly With Me

Ciaté Paint Pots
Fly With Me

Ciaté Paint Pots Fly With Me

Ciaté Paint Pots
Fly With Me

Hij dekt gelukkig ook erg goed, en ik vind de kleur er erg uniek uitzien. Is het groen? Is het blauw? In het licht vallen de shimmers daarbij nog eens op, en dit alles tesamen maakt van Fly With Me een heel speciale nagellak.

Ciaté Paint Pots Skinny Dip

Ciaté Paint Pots
Skinny Dip

Hierboven zie je hoe Skinny Dip eruitziet in het flesje. Het is een prachtige koraalrode lak met oranje shimmers. Ik vind dat hij er erg kerstig uitziet!

Ciaté Paint Pots Skinny Dip

Ciaté Paint Pots
Skinny Dip

Ciaté Paint Pots Skinny Dip

Ciaté Paint Pots
Skinny Dip

Ciaté Paint Pots Skinny Dip

Ciaté Paint Pots
Skinny Dip

Op mijn nagels ziet Skinny Dip er echt enorm warm uit! Ik krijg het gewoon warm door er gewoon naar te kijken. Eerst was ik niet zeker of ik dat wel mooi vond, maar nu ik terugkijk ben ik er wél zeker van: ik vind hem prachtig! En het leuke is dat hij echt heel gepast is voor kerst, dan kan hij symbool staan voor de warmte van het haardvuur, maar dat je hem ook perfect kan dragen in de zomer, wanneer het exotisch en warm is. I like.

Ciaté Paint Pots Monte Carlo

Ciaté Paint Pots
Monte Carlo

De laatste nagellak die ik koos is een topcoat, genaamd Monte Carlo. Het is een transparante topcoat met allerlei gekleurde glitters in. De glitters zijn vooral blauw en rood.

Ciaté Paint Pots Monte Carlo

Ciaté Paint Pots
Monte Carlo

Ciaté Paint Pots

Ciaté Paint Pots

Ciaté Paint Pots Monte Carlo

Ciaté Paint Pots
Monte Carlo

Op de foto’s hierboven draag ik enkel één laagje Monte Carlo op mijn nagels. Natuurlijk is het een topcoat en kan je hem het best over een gekleurde nagellak dragen, bijvoorbeeld een zwarte, maar ik was nét iets te lui om een extra stap toe te voegen. Ik vind hem er zo overigens ook wel leuk uitzien, een beetje confetti-achtig. Hij lakt enorm goed, iets wat je niet altijd verwacht van een glittertopcoat. De glitters verspreiden perfect, terwijl bij andere glittertopcoats het wel eens wilt gebeuren dat de glitters zich ophopen op één plaats, en er op de andere plaats geen enkel glittertje te bespeuren valt. Monte Carlo krijgt van mij dus goede punten. Ikzelf iets minder, want nu ik hem opheb merk ik pas hoe erg hij eigenlijk lijkt op Serious Sparkle van OPI. Slechte punten, dus, voor Silke, die moet leren om niet steeds dezelfde nagellakjes te kopen!

Conclusie: hoewel enkele van de Ciaté Paint Pots niet goed dekken, vind ik de kleuren allemaal heel speciaal en mooi. Ze brengen enorm gemakkelijk aan en ze blijven erg lang zitten. Ik heb elk lakje ongeveer vier dagen gedragen en na die vier dagen zaten ze er allemaal nog perfect op. En dat zonder topcoat! Mijn favoriet van de zes is Members Only, maar dan met vier laagjes, maar eigenlijk ook Skinny Dip én ook Ferris Wheel. De nagellak van Ciaté kan je kopen bij de Ici Paris Xl, en ook op hun webshop. De lakjes kosten daar €9,95 per stuk. Dat is niet heel duur, maar ook niet overdreven budget.

Heb jij al een nagellakje van Ciaté gedragen?

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.