Review: L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 885 – Aux Chandelles

Ik weet wat je aan het denken was: wat is het lang geleden dat ik nog eens een Color Riche nagellakje langs zag komen, en geloof mij: dat dacht ik ook. Daarom heb ik vandaag een klein artikel over mijn laatste nieuwe L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis, namelijk de kleur 885 – Aux Chandelles. Klik snel op ‘lees meer’ om deze nagellak met wax effect te zien. 

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 885 - Aux Chandelles

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 885 – Aux Chandelles

Ik kan na al die tijd dat ik er zoveel in mijn collectie heb, nog steeds genieten van het uitzicht van Color Riche nagellakjes. De vorm, de gouden dop, ik vind ze er altijd prachtig uitzien. De kleur die ik vandaag even ga reviewen en natuurlijk ook swatchen, is de kleur 885 – Aux Chandelles, wat zoveel betekent als ‘bij kaarslicht’. Die naam is niet willekeurig gegeven, de nagellak heeft namelijk een wax-finish, dus hij zou er een beetje moeten uitzien als een kaars.

Grijs is echt een kleur waar ik van hou, dus deze nagellak vond ik goed bij me passen. Zeker het lichte grijs die ik in het flesje zie, en dat in combinatie met een wax finish, lijkt me er erg edgy, maar toch ook stijlvol uitzien. Swatchen maar!

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 885 - Aux Chandelles Op mijn nagels - zonder flits

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 885 – Aux Chandelles
Op mijn nagels – zonder flits

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 885 - Aux Chandelles Op mijn nagels - met flits

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 885 – Aux Chandelles
Op mijn nagels – met flits

Hierboven zie je hoe de nagellak eruitziet op mijn nagels. Zoals je kan zien is het waxen effect iets speciaals: het zit een beetje tussen een glanzende en een matte finish. Het heeft wel iets, vind ik, al is de speciale finish niet erg opvallend. Wat me wel stoort is dat de nagellak niet erg goed dekt. Op de foto’s hierboven draag ik twee laagjes, maar toch kan je mijn nagelrandjes er nog door zien. Dat vind ik erg spijtig, en zeker omdat ik door de finish niet te veel laagjes wil aanbrengen. Een wax-finish is namelijk al vrij dik op zich.

Conclusie: ik weet het nog niet echt, vind ik hem top of vind ik hem niets? Het is een twijfelgeval: ik vind de kleur héél mooi, en de finish maakt hem speciaal, maar hij dekt echt niet goed. Ik laat de beslissing aan jullie over! De nagellakjes van L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis kan je onder andere kopen bij kruidvat, waar ze €5,99 kosten, maar ook online op bijvoorbeeld Bol.com.

Wat vind jij van deze nagellak? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.