Favorieten november 2014

Wat is november weer voorbij gevlogen. Het lijkt wel alsof het gisteren nog oktober was. November was voor mij een spannende maand, ik heb veel geblogd en voor school gewerkt, en ik heb bovenal natuurlijk uitgekeken naar mijn reis! Op het moment dat dit artikel online komt, zit ik namelijk in Marokko! Ik vind het steeds moeilijk om uit alle dingen waar ik van hou de vijf te kiezen die er echt uitgesprongen zijn. Ik moest hard zijn, maar dit zijn mijn vijf favorieten van de maand november. Lees snel verder!

Favorieten november 2014

Favorieten november 2014

Ik weet het, ik moet de vijf favorieten van november laten zien, maar op de foto hierboven zijn er maar vier te zien. Wees niet ongerust! Mijn vijfde favoriet is niet echt beautygerelateerd, en wou eigenlijk ook niet op het bed blijven zitten.

Favorieten november 2014 L'oréal nude magique eau de teint

Favorieten november 2014
L’oréal Paris Nude Magique Eau De Teint

Als eerste: ik heb onlangs mijn derde flesje gekocht van mijn favoriete foundation. Hij moest dus deze maand bij mijn favorieten, want ik gebruik hem vrijwel elke dag en ik vertel aan iedereen dat dit mijn ultieme favoriet is. Ik test vaak andere foundations, maar geen enkele geeft mij hetzelfde natuurlijke effect als deze L’oréal Paris Nude Magique Eau De Teint. Ik beveel het je: probeer hem! Je kan hem vinden bij Kruidvat, of online op bijvoorbeeld Bol.com. Ik gebruik de kleur 110 – Warm Ivory.

Favorieten november 2014 Glamglow Supermud Clearing Treatment

Favorieten november 2014
Glamglow Supermud Clearing Treatment

Deze had je misschien ook al verwacht als je mijn artikel over de Glamglow Supermud Clearing Treatment hebt gelezen. Ik ben nog steeds enorm blij dat ik deze aankoop maakte, want hij maakt me erg gelukkig. En mijn huid is ook tevreden! Ik gebruik hem nog steeds elke week en hij doet z’n werk zo goed! Voor meer informatie moet je maar mijn artikel erover lezen, want ik kan er uren over doorgaan. Laat me je overtuigen om hem ook te proberen! Je kan de producten van Glamglow kopen bij Ici Paris Xl, ook online, voor €49,95. Dat is wel wat, maar het is het waard!

Favorieten november 2014 Urban Decay Naked 3

Favorieten november 2014
Urban Decay Naked 3

Favorieten november 2014 Urban Decay Naked 3

Favorieten november 2014
Urban Decay Naked 3

Vorige maand zat het Naked 2 palet van Urban Decay al in mijn favorieten, maar ik ben ook gesmolten voor het Naked 3 palet. De kleuren passen perfect samen, en zien er prachtig uit op het ooglid. Je kan eindeloos combineren en ik verzeker het je: neem het Naked 3 palet vast en je ogen zien er fantastisch uit. Je kan de Nakedpaletten kopen bij Sephora, maar aangezien die geen winkels hebben in ons land, kan je ze hier ook online bestellen, via mijn favoriete webshop. Het Naked 3 palet kost €48,10.

Favorieten november 2014 L'Occitane Hydration Face Mist

Favorieten november 2014
L’Occitane Hydration Face Mist

Deze was een heel onverwachte aankoop: de L’Occitane Hydration Face Mist. De face mist die ik gebruik is bijna op, en ik zag deze van L’Occitane liggen bij Essenza met korting, dus ik besloot hem te proberen. Hij ruikt heerlijk naar rozenwater en wat ik er fantastisch aan vind is dat hij en dewy finish achterlaat. Met een dewy finish bedoel ik dat hij mijn huid een heel klein beetje doet glanzen, waardoor ik er heel gezond en gehydrateerd uitziet. Ik had nooit eerder een face mist gebruikt die voor een dewy finish zorgt, maar ik ben heel blij dat ik hem heb gevonden. Ik vond niet direct een webshop waar je hem kan kopen, maar ik kocht deze L’Occitane Hydration Face Mist bij Essenza voor €6,75.

Favorieten november 2014 Bruno

Favorieten november 2014
Bruno

Mijn laatste favoriet is mijn hond Bruno. Hij is een kruising tussen een chihuahua en een beagle, en hij is echt een schatje. We haalden hem ongeveer twee jaar geleden uit het asiel, en hij voelde zich meteen thuis bij ons. Ik had nooit eerder een hond gehad, en ik wist ook niet wat ik ervan zou vinden. Maar nu hij bij ons thuis woont, zou ik hem voor geen geld van de wereld meer willen missen! Daarom vond ik dat hij een plaatsje verdiende tussen mijn favorieten van november, hoewel hij wel een favoriet is van heel het jaar door. Hij heeft trouwens ook een eigen facebookpagina!

Wat zijn jouw favorieten van november?

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.