Review: NYC Quattro Eye Shadow 821 – NY Tribute

Ik vind het heel interessant om te zien hoe verschillende kleuren oogschaduw er anders kunnen uitzien bij verschillende kleuren ogen. Ik weet dat ik, als (voornamelijk) blauwogig meisje, mijn ogen het best kan doen uitkomen met koperkleuren en donkerblauw. En ik vind het altijd belangrijk om me goed voor te bereiden als ik iemand moet opmaken. Ik bekijk dan even met welke kleur ogen ik te maken heb en beslis dan welke kleuren ik kan gebruiken om die kleur ogen in de verf te zetten. Een kleur die me altijd aanspreekt om blauwe en vooral groene ogen te doen opvallen, is paars. En even geleden kreeg ik een oogschaduwpaletje met paarse tinten oogschaduw. Ik review daarom vandaag voor jou de NYC Quattro Eye Shadow in 821 – NY Tribute, zodat jij ook aan de slag kan met paarse tinten!

NYC Quattro Eye Shadow 821 - NY Tribute

NYC Quattro Eye Shadow 821 – NY Tribute

Het palet bevat vier verschillende oogschaduws, van licht naar donker. Het doosje ziet er simpel maar mooi uit, en het patroon dat in de oogschaduws is gedrukt vind ik er erg luxueus uitzien. Ik heb al wat producten van NYC getest, vooral hun lipstains vind ik geweldig. Ik ben benieuwd of dit klein, leuk oogschaduwdoosje me ook kan bekoren.

NYC Quattro Eye Shadow 821 - NY Tribute

NYC Quattro Eye Shadow 821 – NY Tribute

Hierboven een close-up van de oogschaduws. Ik vind dat de oogschaduws er heel zacht uitzien, maar dat kan ook komen door het kusseneffect dat wordt gecreëerd door het patroon. De oogschaduws hebben geen namen, maar wel hele fijne shimmers, waardoor ze er glad en glanzend uitzien. Ik vind dit een perfect oogschaduwpalet: er zit kleur in, er zit een donkere kleur in voor diepte, en er zit een highlighter in. Dat zijn voor mij de vereisten voor een goed samengesteld oogschaduwpalet. De kleuren passen ook goed samen, dus als je enkel dit oogschaduwpalet meeneemt, kan je perfect een samenhangende ooglook maken.

NYC Quattro Eye Shadow 821 - NY Tribute Swatches op mijn arm - zonder flits

NYC Quattro Eye Shadow 821 – NY Tribute
Swatches op mijn arm – zonder flits

NYC Quattro Eye Shadow 821 - NY Tribute Swatches op mijn arm - met flits

NYC Quattro Eye Shadow 821 – NY Tribute
Swatches op mijn arm – met flits

Ik heb de oogschaduws zachtjes en in één beweging geswatcht. Ze zien er stuk voor stuk erg zacht uit, en zo voelen ze ook aan. Ik vind het pigment van de drie linkse kleuren er prima uitzien, niet geweldig, maar zeker goed genoeg. Maar de highlighter die je rechts ziet vind ik indrukwekkend: het is moeilijk om een witte oogschaduw te vinden die zo goed gepigmenteerd is! Dat is een groot pluspunt voor deze NYC Quattro Eye Shadow in 821 – NY Tribute.

Ik heb de oogschaduws natuurlijk ook op mijn ogen getest, maar natuurlijk vergat ik daar een foto van te nemen. De oogschaduws waren heel gemakkelijk aan te brengen en blenden ook ontzettend goed. De kleuren vloeiden prachtig in elkaar over en de highlighter lichtte alles op. Wat ik wel een beetje raar vond is dat na een tijdje mijn oogleden droog begonnen aanvoelen. Het was net alsof de oogschaduw droog werd na een tijdje. Het was niet enorm storend, maar ik haat alles wat ruw is, dus ik moest het toch even opmerken. Al bij al is dit paletje een winnaar.

Conclusie: de NYC Quattro Eye Shadow in 821 – NY Tribute is een oogschaduwpalet voor mensen die hun blauwe of groene ogen er extra fel willen doen uitzien. Door de paarse tinten doen de oogschaduws je ogen opvallen, en daarbij brengen ze nog eens goed aan én blenden ze gemakkelijk. Doe daar een zacht prijsje bij en je hebt een perfect oogschaduwpalet. Je kan de NYC Quattro Eye Shadow kopen bij Kruidvat voor €3,99. Doen!

Gebruik jij wel eens paarse oogschaduw?

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.