Review: Smooch Bronzer Tan Queenie

Bronzer vind ik bij de meest essentiële makeupproducten horen. Met bronzer geef je je teint wat meer kleur, en je ziet er meteen stralend en gezond uit. Bovendien kan je met bronzer gemakkelijk wat diepte aanbrengen in je gezicht, dat je hebt uitgewist met foundation. Kortom, bronzer is goed! Toen ik dit pareltje dus zag liggen in de Big Bazar, moest ik dus niet lang nadenken voordat ik wist dat hij met mij mee naar huis zou gaan: de Smooch Bronzer in de kleur Tan Queenie. Ik besprak eerder al de Smooch Blusher, en daar was ik erg tevreden van. Lees snel verder om erachter te komen of deze budget bronzer ook een topper is.

Smooch Bronzer Tan Queenie Het kartonnen doosje waar de bronzer in zit

Smooch Bronzer Tan Queenie
Het kartonnen doosje waar de bronzer in zit

De verpakking van de bronzer vind ik op zich echt al mooi. Hij ziet er erg verzorgd en gedetailleerd uit. Hij doet me wel een beetje denken aan de stijl van Benefit of Too Faced. Doordat het doosje zo’n warme, bruine kleur heeft, zie je al meteen dat de bronzer zelf ook een warme bronzer is. Noem me oppervlakkig, maar ik hou echt van mooie verpakkingen.

Smooch Bronzer Tan Queenie De bronzer

Smooch Bronzer Tan Queenie
De bronzer

Als je de bronzer uit het kartonnen doosje haalt, zie je een al even mooie verpakking. De bronzer zit in een groot, zwart, mat doosje. Het ziet er heel duur en luxueus uit. De sluiting is met een drukknopje. Heel leuk, want als je hem in je tas stopt, kan je er zeker van zijn dat hij niet openvalt!

Smooch Bronzer Tan Queenie

Smooch Bronzer Tan Queenie

Toen ik het doosje opende, was ik opnieuw verliefd. De bronzer is echt prachtig, met het mooie patroon dat in het poeder gedrukt staat. Het patroon doet me wat denken aan de uiteinden van een vleugel. Heel elegant. En als dat nog niet genoeg was, zit er nog een borsteltje bij. Wat zeg ik, het is een echte kwast. Hij is erg groot, niet zoals de meeste applicators die je bij zulke producten krijgt.

Smooch Bronzer Tan Queenie

Smooch Bronzer Tan Queenie

De kleur van de bronzer is vrij donkerbruin, en hij is ook wel wat aan de warme kant. Ik ga hem daarom niet gebruiken om te contouren op mijn wangen, maar hij is zeker geschikt om mijn gezicht op te warmen. De Smooch Bronzer Tan Queenie is mat, maar hier en daar zie ik wel een shimmer zitten. Voor een bronzer waar ik niet mee contour, vind ik het wel oké als er een shimmertje inzit.

Smooch Bronzer Tan Queenie Het kwastje

Smooch Bronzer Tan Queenie
Het kwastje

En dan het kwastje dat erbij zit. Eigenlijk zou ik de bronzer alleen al voor het kwastje kopen. Deze kwast is enorm zacht, breed en hij heeft de meest perfecte vorm om bronzer aan te brengen. Deze kwast kan je ook goed gebruiken om een glanzende highlighter aan te brengen op de hoogste punten van je wangen. En voor het contouren onder je jukbeenderen is hij al helemaal ideaal. Deze kwast ziet er zo high-end uit, terwijl hij dat helemaal niet is! Als je mij deze kwast liet zien voor ik de bronzer kocht, zou ik je nooit geloofd hebben als je zei dat je hem zomaar bij een bronzer krijgt.

Smooch Bronzer Tan Queenie Mijn gezicht zonder bronzer

Smooch Bronzer Tan Queenie
Mijn gezicht zonder bronzer

Hierboven zie je hoe mijn gezicht eruit ziet zonder bronzer. Ik heb wel een beetje blush op mijn wangen.

Smooch Bronzer Tan Queenie Mijn gezicht met de Smooch Bronzer Tan Queenie

Smooch Bronzer Tan Queenie
Mijn gezicht met de Smooch Bronzer Tan Queenie

Ik bracht de bronzer aan op de zijkanten van mijn gezicht. Hij maakt mijn teint in twee simpele bewegingen een stuk warmer, en geeft mijn gezicht ook veel meer diepte. Ik vind dat hij niet te donker of te warm is, hij smelt mooi samen met mijn eigen huidskleur. Wat een fijn product, voor zo’n fijne prijs! En by the way, ik bracht deze prachtige bronzer aan met de al even prachtige kwast, en ja: dat ging vlot!

Conclusie: ik heb nog maar één ding te zeggen: als je deze Smooch Bronzer Tan Queenie tegenkomt, laat hem dan niet liggen. De kleur is mooi, het pigment is goed, je krijgt er een luxe kwastje bij, en dat allemaal voor €3,99. Allemaal naar de Big Bazar, dus!

Heb jij al iets van Smooch geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.