Honderdste bericht! + WINACTIE

Het lijkt nog maar gisteren dat ik mijn eerste bericht aan het typen was, maar niet is minder waar. Op 13 januari bestaat silkeblogs één jaar. In het begin blogde ik niet regelmatig, en lieten de berichten soms wel weken op zich wachten, maar sinds juli verschijnt er vier keer per week een nieuw bericht op mijn blog. En vandaag is het zover: dit is mijn honderdste bericht. Lees snel verder, want ik wil een paar dingen met jullie delen en op het einde van dit bericht vind je een winactie! 

Mijn honderdste bericht wil ik gebruiken om een paar dingen te zeggen. Als eerste wil ik benadrukken hoeveel voldoening ik tot nu toe al heb gekregen door mijn blog. Het was buitengewoon leuk om alle artikels te schrijven. Ik heb geleerd om heel kritisch te zijn over producten, en ze te testen op veel verschillende vlakken. Maar ik vond het ook leuk om bij te leren over het fotograferen, en om de foto’s te bewerken zodat altijd zo goed mogelijk te zien was welk resultaat een product gaf. En natuurlijk was het schrijven ook fantastisch. Het was een uitdaging om alles goed te beschrijven, zodat je steeds een genuanceerde mening kon lezen.

Natuurlijk ben jij, als lezer, verantwoordelijk voor het succes van Silkeblogs, en daarvoor wil ik je graag bedanken. Het is heerlijk om complimentjes te krijgen, en ik word altijd zo gelukkig als ik een positieve reactie krijg. Ik wil graag Floor, Jolien en Margo speciaal bedanken omdat ze altijd zo enthousiast doen over Silkeblogs, dat betekent heel veel voor me! Bovendien wil ik ook Tamara en Demi bedanken om zo vaak te reageren op mijn berichten, jullie blogs zijn ook geweldig. En natuurlijk wil ik ook alle mensen bedanken die mijn artikels lezen, mijn foto’s bekijken, of zo nu en dan Silkeblogs te bezoeken. Bedankt!

Silkeblogs is het leukste project dat ik ooit heb gedaan, en ik hoop dat ik de kans krijg om verder te blijven bloggen.

WINACTIE

Winactie!

Winactie!

Om iedereen extra te bedanken, heb ik dan ook een winactie voor jullie klaarstaan. Het is de eerste winactie op Silkeblogs, en ik vind het heel spannend! Ik heb een kerst-/nieuwjaarpakketje ter waarde van zo’n €72, en jij kan het winnen! In het pakketje zit het volgende

  • The Body Shop Eye Palette 02 Smoky Moonstone
  • The Body Shop Body Butter Chocomania
  • Sleek Glitter Eyeliner in 269 Steel
  • Jean Marin Professional Strip Lashes – Party
  • L’Oréal Paris Skin Perfection Magische Basis
  • Yves Rocher Hydra Vegetal Gel Crème Hydratation Intense 24H

Met dit pakketje kan je dus je huid verzorgen en een prachtige feest-ooglook maken!

Om dit pakket te winnen, hoef je eigenlijk niet zo heel veel te doen. Like Silkeblogs op Facebook en like de foto van de winactie die op de pagina staat op je eigen Facebook. Laat zeker ook een reactie achter op de foto om te laten weten dat je meedoet! Op kerstdag doe ik dan een trekking en dan zal ik de winnaar bekend maken op Silkeblogs.

De lezers van dit bericht kunnen een extra kans maken op het pakket. Laat je hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet met de winactie, komt je naam een keer extra op de lijst en maak je dubbel zoveel kans als wanneer je enkel de foto op Facebook deelt!

Veel succes!

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.