Review: Corine de Farme Micellair Water

’s Avonds mijn makeup van mijn gezicht halen, is er voor mij teveel aan. Ik weet – zoals iedereen – dat het belangrijk is om je telkens te demaquilleren, maar het is gewoon zo veel moeite. De ontdekking van het jaar is voor mij daarom duidelijk micellair water, want ik ging van ontschminken in vier stappen, naar klaar in één stap! Het gaat tegenwoordig veel sneller, en dat vind ik zo aangenaam, dat ik sinds ik de eerste keer micellair water probeerde, nooit meer een andere makeupremover heb gebruikt! Vandaag review ik een fles micellair water die ik onlangs kocht, de Corine de Farme Micellair Water. Lees snel verder!

Review: Corine de Farme Micellair Water

Review: Corine de Farme Micellair Water

De fles is zoals je kan zien heel groot, hij bevat maar liefst 500 milliliter! Ik gebruik hem al een tijdje, maar er is helemaal nog niet veel uit, en ik ben er bovendien helemaal niet spaarzaam op geweest. De fles is niet alleen heel groot, maar hij heeft ook een heel handig doseerpompje. De Corine de Farme Purity Micellar Water is uiterst geschikt voor de droge én gevoelige huid, en hoewel ik geen droge of gevoelige huid heb, vind ik dat wel fijn: het micellair water zal op voor mijn huid erg zacht werken. Nog een pluspuntje: het water bestaat voor 97% uit ingrediënten uit natuurlijke oorsprong. Klinkt positief!

Review: Corine de Farme Micellair Water  Het pompje

Review: Corine de Farme Micellair Water
Het pompje

In het begin vond ik het wat lastig om het pompje te gebruiken. Ik hield mijn watje ervoor, zodat het micellair water op het watje zou vallen. Maar het pompje stuwt wat te hard en spoot het water alle kanten uit. Daarom heb ik de perfecte techniek gevonden: ik neem drie of vier watjes op een stapeltje en druk ze tegen het gat van het pompje aan. Ik pomp een paar keer op verschillende plekjes totdat alle watjes doordrenkt zijn met micellair water, en dan kan ik aan de slag. Zorg er wel voor dat je wattenschijfjes helemaal doordrenkt zijn, want de droge plekjes kunnen iets te hard schuren tegen je huid, en je huid op die manier beschadigen. Nu ben ik dus helemaal fan van het pompje, ik vind het veel handiger om een paar keer op het pompje te drukken, dan om de fles op te nemen en om te draaien (ja, want ik ben lui).

Mijn oog met mascara

Mijn oog met mascara

Op de foto hierboven draag ik twee laagjes mascara, die de hele dag stevig op hun plaats zijn blijven zitten. Ik zal nu demonstreren hoe gemakkelijk het micellair water de mascara verwijdert.

Ik plaats het wattenschijfje met micellair water op mijn oog

Ik plaats het wattenschijfje met micellair water op mijn oog

Ik neem een van de bevochtigde wattenschijfjes en plaats het over mijn oogmakeup. Ik hou het wattenschijfje even op zijn plaats zodat de makeup loskomt.

Ik haal het wattenschijfje weg

Ik haal het wattenschijfje weg

Met een zacht vegende beweging naar de buitenkant haal ik het wattenschijfje van mijn oog. Na slechts één veeg is het grootste deel van de makeup al verwijderd. Ik ga nog een paar keer met het wattenschijfje langs mijn wimpers om de laatste restjes van de mascara weg te halen.

Alle makeup verwijderd

Alle makeup verwijderd

Het is heel gemakkelijk om al mijn makeup weg te halen met het micellair water van Corine de Farme. Het water prikt niet in mijn ogen, laat geen vettig laagje achter en ruikt heerlijk naar pioenrozen. Ik gebruik het micellair water voor mijn ogen, gezicht en lippen. Het is dus een heel multifunctioneel product. Door de grote hoeveelheid die in de fles zit moet ik me nog lang geen zorgen maken over het kopen van een nieuwe fles.

Conclusie: Als mijn fles Micellair Water van Corine de Farme ooit op zou raken zou ik hem zonder twijfel opnieuw aanschaffen. Door zijn handige pompje onderscheidt hij zich van de andere micellaire waters. Hij doet zijn werk prima en ruikt lekker, dus als je nog aan het twijfelen bent over een micellair water kan ik je die van Corine de Farme zeker aanraden. Ik geef het Micellari Water van Corine de Farme een 9 op 10. Als je hem ook wilt kopen kan je dat doen bij de drogist of in de supermarkt, en dat voor €5,99.

Hoe haal jij je makeup weg?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

  • Lieke schreef:

    Leuk! Ik heb ook een micellair water van Nivea, ook erg prettig. Alleen haal ik mijn oog make-up nog wel apart wel met een reinigingsmelk, lekker vettig. Anders gaat het er bij mij niet af!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.