Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Ik was nog even de laatste kerstinkopen aan het doen toen ik hem zag liggen: de Mary-Lou Manizer van The Balm. Ik had hem al menigmaal voorbij zien komen bij andere beautybloggers en youtubers. Ik had niet verwacht dat hij opeens voor mij zou staan, maar toen het gebeurde was er maar één ding dat ik kon doen: hem onderdak bieden in mijn collectie. Ik kan er al dagen niet over ophouden, dus besloot ik er een artikel over te schrijven. Lees snel verder als je te weten wilt komen wat ik vind van de Mary-Lou Manizer AKA ‘The Luminizer’ van The Balm.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer Het doosje

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer
Het doosje

The Balm is een prachtig makeupmerk, met stuk voor stuk mooie producten in al even mooie verpakkingen. De prijzen van de producten van The Balm kan je niet echt budget noemen, maar ze zijn ook niet overdreven duur. De Mary-Lou Manizer is volgens mij het bekendste en meest vermelde product van The Balm. Het is een luminizer, maar tegelijkertijd kan je hem ook gebruiken als oogschaduw. Het doosje vind ik er behoorlijk leuk uitzien, een beetje speels, en het heeft veel weg van de verpakkingen van Benefit. Ik vind de tekstjes die erop staan bovendien iets grappigs aan de luminizer geven.

Dit staat op het doosje:
Mary-Lou Manizer AKA ‘The Luminizer’
Offense: highlighter, shimmer, eyeshadow
Charge: too pretty, too popular
Antonym: Womanizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer De luminizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer
De luminizer

De luminizer zit in een cirkelvormig potje, dat opent met een scharniertje. Het doosje voelt vrij zwaar aan, waardoor het een luxueus gevoel geeft.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Als je de luminizer opent, zie je dat er een groot spiegeltje inzit. Leuk, want dan kan je hem meenemen en onderweg je highlight bijwerken. In het potje zit een aanzienlijke hoeveelheid product, dus je hoeft niet bang te zijn dat je hem snel zult opmaken. Ik betwijfel zelf of ik hem ooit wel effectief op zal kunnen krijgen.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

De kleur van de luminizer is heel, heel licht goud. Het is dus een luminizer met een warme ondertoon. De Mary-Lou Manizer bevat geen glitters, maar heeft een prachtige satijnfinish met hier en daar een shimmer. Door de prachtige finish zal hij er erg natuurlijk uitzien op de huid.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer Swatch

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer
Swatch

Hierboven heb ik de Mary-Lou Manizer geswatcht op mijn arm. Zijn kleur is niet erg opvallend, maar de glans is wel duidelijk aanwezig. Je moet hem dus maar heel lichtjes aanbrengen om een prachtige glow op je gezicht te krijgen.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Op de foto hierboven heb ik hem op mijn arm aangebracht en een beetje uitgeblend. Op die manier zie je hoe hij die glow geeft, zélfs aan mijn arm! Als je hem op de juiste manier aanbrengt, geeft hij zulk een natuurlijke, gezonde glans. Ik krijg het warm als ik er enkel maar naar kijk! Tijd om hem uit te testen op mijn gezicht.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer Mijn gezicht zonder luminizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer
Mijn gezicht zonder luminizer

Op de foto hierboven zie je hoe mijn gezicht eruit ziet zonder enig glanspoeder. Mijn huid is nogal aan de vette kant, dus ik zie altijd de noodzaak om mijn foundation af te poederen zodat hij niet gaat glijden. Door het poeder dat ik gebruik, krijgt mijn huid een vrij matte finish. Soms wil ik echter dat mijn huid een mooie, gezonde glow heeft, en moet ik overgaan tot het gebruik van een luminizer.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer Mijn gezicht zonder luminizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer
Mijn gezicht zonder luminizer

Mijn huid is op dit moment aan de droge kant, dus erg veel glans zit er niet in mijn gezicht. Op de hoogste punten van mijn wangen heb ik een minibeetje glans, maar er is niet echt spraken van een Hollywood glow.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Op de foto hierboven draag ik de Mary-Lou Manizer net boven mijn blush op mijn wangen. Wauw! Wat een verschil! Mijn huid ziet er erg vol en gehydrateerd uit. Door de luminizer worden mijn jukbeenderen bovendien gelift, en zien ze er een stuk meer uitgesproken uit.

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

Review: The Balm Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer

De Mary-Lou Manizer brengt erg gemakkelijk aan, en ik vind het altijd moeilijk om een nieuw product perfect aan te brengen. Maar met deze luminizer lukt dat vrij goed. De shimmers zijn vrij zacht en het is niet moeilijk om een aardig glansje aan je wangen te geven. Je kan de luminizer gebruiken op je wangen, de brug van je neus, maar ook op je cupidoboog, onder je wenkbrauw of in je binnenste ooghoek. Hierboven heb ik hem enkel op mijn wangen, maar ik vind hem zo mooi, dat ik hem voortaan overal wil dragen!

Conclusie: zou ik deze luminizer opnieuw kopen? Zonder twijfel! Ik vind hem echt prachtig, vooral voor ’s avonds. Hij geeft mijn gezicht zo’n prachtige glow, ik kan er wel naar blijven kijken. Door de sublieme gouden ondertoon warmt hij mijn huid op en ziet mijn huid er stralend uit. De Mary-Lou Manizer AKA The Luminizer krijgt van mij een 9/10. Het is een heel mooi product om te hebben (en misschien ook om cadeau te geven tijdens de feestdagen) en je krijgt veel product voor een niet al te hoge prijs. De producten van The Balm kan je vinden bij een aantal filialen van Di, en daar kost hij €14,90, en online betaal je er ongeveer €20 voor.

Testte jij al eerder producten van The Balm?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.