Review: L’Oréal Paris Color Riche 107 – Beige Boheme

Als je nog op zoek bent naar een stijlvolle, nude nagellak die bij élke outfit past en er erg volwassen uitziet, heb ik hier iets voor jou. In mijn bodemloze lade nagellak (her)ontdekte ik dit prachtexemplaar. De L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis in de kleur 107 – Beige Boheme is een bruin-roze nagellak, en een ideale basic die je met alles kan combineren. Lees snel verder!

Review: L'Oréal Paris Color Riche 107 - Beige Boheme

Review: L’Oréal Paris Color Riche 107 – Beige Boheme

Het flesje is wederom een juweeltje, erg minimalistisch (zo heb ik het graag) en luxueus ogend. Het lijkt wel of de gouden dop van de Color Riche nagellakjes bij élke kleur nagellak fantastisch staat. Ik heb al veel Color Riche lakjes getest, en vaak is de kwaliteit prima. Toch kan het soms voorvallen dat hij wat minder goed lakt of iets minder sterk dekt. Daarom moeten we ze stuk voor stuk testen!

Review: L'Oréal Paris Color Riche 107 - Beige Boheme

Review: L’Oréal Paris Color Riche 107 – Beige Boheme

107 – Beige Boheme is een nagellak die heel gemakkelijk en vlot aanbrengt. Hij lakt helemaal niet streperig en het borsteltje is fijn genoeg om niet naast je nagels te lakken. De dekking is daarnaast ook perfect, na twee laagjes is hij compleet dekkend. Hij droogt snel en over foutjes lak je gemakkelijk heen.

Review: L'Oréal Paris Color Riche 107 - Beige Boheme

Review: L’Oréal Paris Color Riche 107 – Beige Boheme

Zoals ik al zei is de kleur bruin-roze. Dat lijkt misschien een rare beschrijving, maar zo ziet de nagellak er daadwerkelijk uit. Ik hou van nagellak met neutrale kleuren – grijs, bruin, wit en zwart kunnen me keer op keer bekoren – maar soms word ik die een beetje beu en vind ik mijn handen er saai uitzien. De stap naar een fluo- of glitternagellak vind ik vaak te groot, maar deze Beige Boheme is nét speciaal genoeg om me niet te vervelen. De kleur ziet er in elk licht zo anders uit! De ene keer is hij oudroze, dan weer naar de paarse kant tot melkchocoladebruin.

Review: L'Oréal Paris Color Riche 107 - Beige Boheme

Review: L’Oréal Paris Color Riche 107 – Beige Boheme

Op de foto hierboven – die met flits genomen is – zou je hem zelfs bijna niet meer herkennen. Mijn nagels hebben steeds een andere kleur, zonder dat ik ze telkens opnieuw moet lakken! Door zijn koele ondertoon past hij erg goed bij mijn huid, en dat vind ik een van de belangrijkste punten bij een nagellak. Beige Boheme bleef vrij lang op mijn nagels zitten, even lang als de meeste andere Color Riche lakjes, dat is bij mij zo’n 4 dagen zonder chippen. Deze nagellak krijgt zonder twijfel een hoge score!

ConclusieBeige Boheme is een neutrale lak met koele ondertoon, met een erg unieke kleur die er in elk licht anders uitziet. Door zijn lakgemak, dekking, korte droogtijd en het feit dat hij goed op mijn nagels bleef zitten, krijgt deze nagellak een 8/10 van mij. Beige Boheme komt bij mijn favoriete nagellakjes te staan!

Hou jij ook zo van neutrale nagellakkleurtjes?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.