Nieuwe Essence Producten Februari 2014

Feest! Want niet alleen is het nieuwe jaar aangebroken, maar binnenkort wordt het essence-assortiment ook vernieuwd. In februari zal je mij dus snel naar de winkel zien lopen om de nieuwste producten uit te proberen. Er zijn een hele hoop nieuwe producten, van nagellak tot eyeliner, dus lees snel verder als jij er ook als eerste wilt bij zijn om de nieuwe essence-producten te scoren!

Ik wil je als eerste een erg gelukkig nieuwjaar toewensen, ik hoop dat je van 2015 een prachtig jaar maakt!

Even geleden kon je op Silkeblogs al zien welke producten in februari het assortiment van essence verlaten. Om dat artikel te lezen, klik hier.

Nieuwe producten essence Oogschaduw

Nieuwe producten essence
Oogschaduw

Beginnen doe ik met de oogschaduw. Zoals je eerder op Silkeblogs kon lezen, worden de mono’s in een nieuw jasje gestoken. Ze krijgen een andere verpakking, en ook de textuur van de oogschaduw wordt verbeterd. Ze worden nog zachter en gemakkelijker aan te brengen. Ze worden verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren.

Behalve de vernieuwde mono’s, komt er nog een lijn individuele oogschaduws bij: de I Love Nude oogschaduws. Het zijn gebakken oogschaduws, met een matte tot satijnen finish, in naturelle tinten. De I Love Nude Eyeshadows zullen verkrijgbaar zijn in zes verschillende kleuren.

Er komt bovendien een nieuwe kleur van de Quattro Eyeshadow. De naam van de nieuwe quattro wordt crème de la crème, en bevat vier crèmige kleuren.

Nieuwe producten essence All About Paletten

Nieuwe producten essence
All About Paletten

De populaire All About oogschaduwpaletjes krijgen er twee nieuwe kleurencombinaties bij. All About Deepsea is een palet met drie nude en drie blauwe kleuren, prachtig voor blauwe en bruine ogen en een frisse ooglook. All About Romance is een romantisch palet met zachte kleuren en een pastelgroene oogschaduw.

Nieuwe producten essence Wenkbrauwen, eyeliner en mascara

Nieuwe producten essence
Wenkbrauwen, eyeliner en mascara

Voor de wenkbrauwen is er natuurlijk ook iets nieuws. De Make Me Brow wenkbrauwgels werken in drie opzichten: ze voegen kleur toe, ze zorgen voor een hogere ‘wenkbrauwdichtheid’ en brengen de wenkbrauwen mooi in vorm. Je zal ze kunnen kopen in twee verschillende kleuren, Browny Brows voor brunettes en Blondy Brows voor blondharige meisjes!

Een nieuwe eyeliner met de naam Easy 2 Use Eyeliner Pen geeft me hoge verwachtingen. Door het ‘innovatieve’ borsteltje zou het met deze eyeliner erg gemakkelijk worden om wat voor eyeliner dan ook te tekenen. Dat wil ik zeker testen!

Er komt ook een nieuwe mascara. Ik was al lang fan van de Lash Princess Mascara, en in februari komt er een nieuwe variant: de Lash Princess False Lash Effect Mascara. De mascara belooft dramatisch volume, enorme lengtes en een valse wimpers-effect. Ik ben benieuwd!

Nieuwe producten essence Lippen

Nieuwe producten essence
Lippen

Je lippen zullen zeker niet verwaarloosd worden, want essence heeft ook wat nieuwe lipproducten voor je klaar! Er komt één nieuwe kleur van de Longlasting Lipstick lijn, een lichtroze kleur, en ook een nieuwe kleur van de XXXL Shine Lipgloss lijn, een rood-oranje kleurige gloss.

Een nieuwe lijn van lipgloss wordt geïntroduceerd met de naam XXXL Nude Lipgloss. Nude-kleurige glossjes in vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

Dan zijn er natuurlijk ook nog de Longlasting Lipstick Nude lipsticks. Prachtige nude lipsticks in vijf kleuren. De kans is dus groot dat je in februari eindelijk je perfecte nude lipstick vindt bij essence!

Nieuwe producten essence Teint

Nieuwe producten essence
Teint

Er komen nieuwe blushes van essence, de Sun Club 2in1 bronzing powdersDe poeders bevatten een warme, bruine tint én een roze blushtint. Ideaal voor je wangen in de zomer.

Een nieuwe pastelkoraaltint vervoegt de Silky Touch Blushes. Deze crèmeblush ziet er erg zacht en schattig uit, ik krijg er lentekriebels van.

Verder heeft essence voor ons een nieuwe soort concealer: de All About Matt High Covering Concealer bedekt donkere kringen en plekjes perfect door het hoog pigmentgehalte en crèmige textuur. Hij zal er jammer genoeg maar in twee kleuren zijn: een voor de huid met warme ondertoon, en een voor de huid met koele ondertoon. Ik zou voor die met warme ondertoon gaan, ik vrees namelijk dat die voor de koelgetinte huid er wat grauw kan uitzien.

De Pure Skin Anti-Spot Mousse Makeup is een moussefoundation met ingrediënten die onzuiverheden tegengaan. Ze zijn vernieuwd en zullen verkrijgbaar zijn in twee verschillende kleuren voor verschillende huidtypen.

Nieuwe producten essence Nagellak

Nieuwe producten essence
Nagellak

Naast de vernieuwde nagellakjes van essence die voortaan The Gel Nail Polish gaan heten, en verkrijgbaar zullen zijn in wel 46 verschillende kleuren (ik kreeg ze niet mee op de foto), verschijnen er een heel aantal nieuwe lakjes.

Een aantal topcoats zullen het reeds uitgebreide nagelassortiment van essence nog verderuitbreiden. De Nail Art Pastel Ombré Top Coat is een topcoat die je nagellak met elke laag één tint lichter maakt, waardoor je een mooi ombré-effect kunt creëren, terwijl de Nail Art Satin Matt Top Coat mat maakt.

De I Love Trends nagellakjes in pastelkleurtjes, maar ook nudekleurtjes zullen verkrijgbaar zijn in 16 kleuren. Als je daarmee niet genoeg keuze hebt, weet ik het ook niet meer.

De Effect Nail Polishes krijgen er zes nieuwe kleurtjes bij, waaronder nude bolletjes en latex zwart. De verzorgende Nail Candies zullen bovendien verkrijgbaar worden in zes kleuren, en met de nieuwe Pro White Care lak en Studio Nails Nail Care Serum hou je je nagels in topconditie.

Nieuwe producten essence Nagels

Nieuwe producten essence
Nagels

De drie Studio Nails Nail Care Pens worden vernieuwd en krijgen een beetje de vorm van de nagellakjes over, en de Click&Go Nails krijgen er een thermo-broertje bij.

Goed nieuws voor onze nagels: binnenkort kan je de Quick & Easy Sponge Nail Caring Oil With Almond Oil krijgen. Daar zullen je nagels je dankbaar voor zijn.

Nieuwe producten Essence Tools

Nieuwe producten Essence
Tools

In februari verschijnen er ook een aantal leuke tools. De Giant Eyeshadow Applicator bijvoorbeeld, een gigantische sponsapplicator om je oogschaduw mee aan te brengen. Die ziet er vooral leuk uit, vind ik. De Professional Cuticle Pusher heeft een zacht, keramisch puntje om je nagelriemen voorzichtig achteruit te duwen.

De Studio Nails Nail Preparation Buffer is de perfecte start voor je manicure. Met de ene kant vijl je je nagels in de perfecte vorm, en met de andere kant maak je je nageloppervlak mooi glad, zodat je nagellak er nog beter gaat uitzien.

Als laatste zal essence vanaf februari ook haarelastiekjes verkopen van het ’telefoonkabelsoort’, de Minis2Go Hair Ties. Dat vind ik erg leuk, want ik testte eerder telefoonkabelelastiekjes uit en ik gebruik ze nog steeds heel graag.

Naar welke nieuwe producten kijk jij uit? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.