Review: Maybelline Babylips

Ik weet dat ik er een beetje laat mee ben – de hype over deze lippenbalsems is grotendeels voorbij – maar toch vond ik het de moeite om ze je te laten zien. De Maybelline Babylips zijn zachte lippenbalsems die je lippen 8 uur lang gehydrateerd houden en je lippen herstelt in vier weken. Het is al even geleden dat ik ze aanschafte, en vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Lees snel verder!

Maybelline Babylips

Maybelline Babylips

Ik heb twee kleuren van de Babylips in mijn bezit: ik koos voor Cherry Me, de variant met kersenaroma en een zacht kersenrood kleurtje, en Pink Punch, een fruitige lippenbalsem met een lichtroze kleur. Wat ik zo leuk vind aan de Maybelline Babylips is het feit dat ze verkrijgbaar zijn in zoveel varianten. Er zijn er met muntsmaak, perzikgeur, intens verzorgende en er zijn zelf elektrovarianten die een fel kleurtje hebben. Ik wil ze allemaal!

Maybelline Babylips

Maybelline Babylips

De twee varianten die ik koos hebben een vleugje kleur, en dat zie je ook aan de balsem zelf: die is vrij fel gekleurd. De balsems glanzen zacht, en zonder ze te voelen kan je al zien dat ze erg zacht zijn. Bovendien zien ze er erg leuk uit met hun gekleurde hulsjes en speelse opdruk. De Babylips van Maybelline zijn een tijd razend populair geweest, en ook nu nog zijn ze de favoriete balsem van menig beautyblogger.

Maybelline Babylips Swatches op mijn arm  Zonder flits

Maybelline Babylips
Swatches op mijn arm
Zonder flits

Maybelline Babylips Swatches op mijn arm Met flits

Maybelline Babylips
Swatches op mijn arm
Met flits

Als ik de balsems op mijn arm swatch, zie je meteen dat ze allebei enorm glad zijn. De lippenbalsems bevatten een redelijke hoeveelheid pigment, waardoor ze een subtiele kleur geven. Ze dekken echter helemaal niet, wat het geheel nog een stuk natuurlijker maakt.

Maybelline Babylips Mijn lippen zonder iets op

Maybelline Babylips
Mijn lippen zonder iets op

Hierboven zie je hoe mijn lippen er dezer dagen uitzien. Er zitten nog wat restjes stain op, en ik heb niet heel veel last van velletjes, maar mijn lippen zijn wel wat droog. Mijn lippen kan ik momenteel zeker niet vergelijken met lipjes van baby’tjes!

Maybelline Babylips Pink Punch

Maybelline Babylips
Pink Punch

Maybelline Babylips Pink Punch

Maybelline Babylips
Pink Punch

Maybelline Babylips Pink Punch

Maybelline Babylips
Pink Punch

Pink Punch is zoals ik al zei een lichtroze lippenbalsem. De geur is echt voortreffelijk, op momenten als deze ben ik blij dat mijn mond zo dicht bij mijn neus staat! De lippenbalsem brengt heel gemakkelijk aan, het aanbrengen op zich is zelfs een plezier. Pink Punch laat een heerlijk glad laagje roze kleur achter op mijn lippen, en hoewel hij niet dekkend is, vind ik dat de kleur redelijk fel is. Zeker voor een lichte kleur. Pink Punch hydrateert mijn lippen erg goed, en als ik hem nog maar één dag heb gebruikt, voelen mijn lippen al verzorgd aan. Ik vind hem ook heerlijk om te dragen, omdat mijn lippen er erg glad van worden. Draagcomfort: perfect.

Maybelline Babylips Cherry Me

Maybelline Babylips
Cherry Me

Maybelline Babylips Cherry Me

Maybelline Babylips
Cherry Me

Maybelline Babylips Cherry Me

Maybelline Babylips
Cherry Me

Ook Cherry Me geeft mijn lippen een aanzienlijke hoeveelheid kleur, zonder er overdreven uit te zien. Cherry Me is wellicht mijn favoriet van de twee, omdat ik vind dat hij de kleur van mijn lippen een beetje nabootst, maar dan wat feller. En daarbij hou ik van rode lippen, ik zou ze het liefst elke dag dragen. En met deze lippenbalsem wordt dat mogelijk! Cherry Me hydrateert mijn lippen net als Pink Punch erg goed, en het draagcomfort laat zeker niet te wensen over. Als ik één lipproduct zou moeten kiezen dat ik voor de rest van mijn leven op mijn lippen moet hebben, zou het deze zijn.

Conclusie: de Maybelline Babylips zijn heerlijke, lichte lippenbalsems die mijn lippen glad maken, hydrateren én een vleugje kleur toevoegen. Ze zijn perfect voor overdag en ze zijn er in een heel aantal varianten. Mijn lippen zijn me dankbaar, en daarom geef ik Pink Punch een 8/10 (het roze is me iets te fel) en Cherry Me krijgt van mij een 9/10. Ze blijven niet erg lang op je lippen zitten, maar ik vind het wel leuk om mijn lippenbalsem regelmatig bij te werken. Ik ben alvast aan het uitkijken naar mijn volgende Babylips variant.

Welke variant van de Maybelline Babylips heb/wil jij? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.