W7 Honolulu Bronzer

Ik hou van budget makeup. Daarom vind ik het ook altijd fijn om nieuwe budgetmerken te leren kennen. Ik had al een paar keer gelezen over W7, vooral hun oogschaduwpaletten zijn erg geliefd, en ik besloot het een kans te geven. Ik koos een bronzer uit, die duidelijk geïnspireerd is op Hoola van Benefit. De bronzer van W7 heet Honolulu, en is net als de bronzer van Benefit geschikt om te shapen of contouren, en ook om je gezicht een warme gloed te geven. Lees snel verder om te weten hoe hij mij beviel!

W7 Honolulu Bronzer

W7 Honolulu Bronzer

W7 is een budgetmerk waar ik nog niet lang geleden voor het eerst over hoorde. Ik weet geen enkele winkel waar je het gehele assortiment fysiek kan zien, maar ik heb wel al enkele producten van W7 zien liggen bij Big Bazar. Als je er nog nooit van gehoord hebt, kan ik je zeker aanraden om er eens wat over op te zoeken. Ze hebben namelijk erg mooie dupes voor de Naked oogschaduwpaletten van Urban Decay. Als ik de W7 paletten met de namen In The Buff (de dupe van het Nakedpalet), In The Buff: Lightly Toasted (de dupe van Naked2) en In The Nude (de dupe van Naked3) in een webshop zie, twijfel ik kort of ik ze toch niet zou kopen. Toch weet ik me steeds te bedwingen: ik heb de drie Naked paletten al in mijn bezit, en heb de W7 paletten voorlopig niet broodnodig.

W7 Honolulu Bronzer

W7 Honolulu Bronzer

Ik vind de bronzers en blushes van Benefit – en dus ook die van W7 – er altijd erg leuk en schattig uitzien. Ze zitten in kleine kartonnen doosjes en hebben een exotische look. Je ziet op het doosje van Honolulu duidelijk dat hij geïnspireerd is op Hoola, maar dat vind ik niet erg. Integendeel, ik hoop zelfs dat het product zelf ook hetzelfde is, want Hoola is een van mijn favorieten. Ik kan trouwens maar niet ophouden over hoe schattig hij eruitziet! Eén opmerking over het doosje: het dekseltje glijdt nogal gemakkelijk van het doosje af, dus dit is niet een product dat je zomaar los in je tas kan stoppen.

W7 Honolulu Bronzer

W7 Honolulu Bronzer

Als je het dekseltje van het doosje haalt, zie je een klein kwastje zitten. Dat is ook zo bij de blushes van Benefit, en het heeft zelfs dezelfde vorm. Vaak zijn de kwastjes die bij budgetproducten zitten helemaal niet bruikbaar, maar zo nu en dan kom je een product tegen waar een kwastje bijzit dat je net wél graag gebruikt. Is dat zo bij de Honolulu bronzer?

W7 Honolulu Bronzer

W7 Honolulu Bronzer

Het borsteltje is klein, langwerpig en recht. De vorm vind ik erg leuk, je kan hem namelijk heel goed gebruiken om onder je jukbeenderen te contouren. Wist je dat er zelfs speciale contourkwasten bestaan die deze vorm hebben? Wat leuk dat ik daar alvast geen geld meer aan moet uitgeven!

W7 Honolulu Bronzer Het kwastje

W7 Honolulu Bronzer
Het kwastje

Even dacht ik dat het een stijve schuurborstel zou zijn, maar de haartjes bleken erg zacht en flexibel te zijn. Het borsteltje neemt gemakkelijk het product op en op dagen waarop ik een strakke contour wil, zet ik met het kwastje simpelweg een lijn onder mijn jukbeenderen en blend die vervolgens uit. Deze kwast is goedgekeurd!

W7 Honolulu Bronzer

W7 Honolulu Bronzer

Het is moeilijk om de kleur goed vast te leggen op foto, omdat het zo diep in het doosje zit, maar ik kan zeker zeggen dat hij goed lijkt op de Hoola bronzer van Benefit. Hij is aan de warme kant, maar net niet oranje. Als ik de kleur zo zou zien, zou ik ervan overtuigd zijn dat hij ideaal is om als bronzer te gebruiken, om mijn gezicht op te warmen, maar ik zou twijfelen of hij niet te warm is om te contouren. Voor mijn contour gebruik ik namelijk graag een bruine kleur met koele ondertoon. Laten we dat dus even testen!

W7 Honolulu Bronzer Swatches op mijn arm Zonder flits

W7 Honolulu Bronzer
Swatches op mijn arm
Zonder flits

W7 Honolulu Bronzer Swatches op mijn arm Met flits

W7 Honolulu Bronzer
Swatches op mijn arm
Met flits

Op de foto’s hierboven heb ik Honolulu aangebracht op mijn arm. Links heb ik het poeder aangebracht met mijn vinger, en rechts met een zachte veeg van het kwastje. Wat me meteen opvalt is het pigment. Ik hoefde helemaal niet veel product op te nemen om de kleur duidelijk te doen overkomen.

Hoewel de bronzer volledig mat is, ziet hij er op de foto met flits uit als een crème. Hij is dus helemaal niet poederig en smelt mooi samen met mijn huid – zelfs op mijn arm! Honolulu laat zich gemakkelijk uitblenden, en zoals ik al zei is de kleur best aan de warme kant, maar hij is zeker niet te oranje. De ondertoon van de bronzer is ongeveer dezelfde als de ondertoon van mijn huid. Daardoor is het effect mooi en natuurlijk.

Mijn gezicht zonder bronzer

Mijn gezicht zonder bronzer

Hierboven zie je hoe mijn gezicht eruitziet zonder bronzer. Ik draag op de foto wel foundation, waardoor er niet veel diepte in mijn gezicht zit. Ik gebruik daarom bronzer langs de zijkanten van mijn gezicht, onder mijn jukbeenderen, onder mijn kaaklijn en op de zijkanten van mijn voorhoofd. Dit is het resultaat dat de Honolulu bronzer me geeft:

W7 Honolulu Bronzer

W7 Honolulu Bronzer

Door enkel een klein beetje bronzer aan te brengen, heeft mijn gezicht opeens veel meer diepte. Ik zie er gezonder uit en mijn teint ziet er wat warmer uit. Honolulu brengt heel gemakkelijk aan. Hij is een beetje aan de warme kant, maar niet té warm, hij geeft mijn gezicht juist die sunkissed glow. Ik kan hem gemakkelijk uitblenden, maar ik merk ook dat het gemakkelijk is om de kleur op te bouwen. Met de Honolulu bronzer kan je dus voor een natuurlijke glow gaan, maar je kan ook een scherpe contour zetten. Uiteindelijk vind ik hem best vergelijkbaar met de Hoola bronzer van Benefit.

Conclusie: deze bronzer komt in mijn dagelijkse makeuptasje te zitten. Ik heb hem nu al enkele dagen gebruikt en ik vind nog steeds dat hij zijn werk prima doet. Ik denk wel dat ik hem opnieuw zou kopen. Omdat het doosje zo leuk is, omdat de kleur zo mooi blendt en omdat hij erg zacht en gemakkelijk aanbrengt, krijgt de Honolulu bronzer van mij een 8/10. Enkel het dekseltje had iets steviger op het doosje mogen zitten van mij, ik neem namelijk graag mijn makeup mee om onderweg bij te werken. Je kan de producten van W7 vinden op de webshop van makeupmusthaves, en de Honolulu bronzer kost er €4,49, lekker budget dus!

Wat is jouw favoriete bronzer?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.