Favorieten december 2014

December. De laatste dagen in Marokko, de laatste lesdagen, de feestdagen, de laatste dagen ontspannen voordat de examens weer beginnen. Ik heb echt van december genoten. En natuurlijk heb ik ook ontdekkingen gedaan op het gebied van beauty! Vijf dingen sprongen er deze laatste maand van het jaar uit voor mij. Lees snel verder als je wilt weten welke dat waren!

Favorieten december

Favorieten december

Dit waren in december mijn favorieten:

  1. Nog net in december ontdekt, maar nu al verslaafd: The Kidney Brush van Olivia Garden
  2. Deze had je vast zien aankomen: de Mary-Lou Manizer
  3. Deze twee wenkbrauwstiftjes van Catrice
  4. Het rosé-gouden, dubbelzijdige oogschaduwkwastje van de H&M
  5. Mijn nieuwe bril!
Favorieten december Olivia Garden The Kidney Brush

Favorieten december
Olivia Garden The Kidney Brush

Over deze haarborstel kon je maandag al een artikel lezen op Silkeblogs. Daarom ga ik er niet meer teveel over zeggen, maar ik wil toch nogmaals benadrukken dat hij hemels is. Hij maakt mijn haar zacht, haalt de klitten er snel uit en zorgt ervoor dat mijn haar helemaal glad. Ik vind hem zo handig, ik zou hem niet meer willen missen!

De Kidney Brush van Olivia Garden kan je kopen bij de kapper of een speciaalzaak, en hij kost tussen de €25 en de €30.

Favorieten december Mary-Lou Manizer

Favorieten december
Mary-Lou Manizer

Hierover heb ik onlangs ook een ontzettend lovende review geschreven. Ik heb hem sinds ik hem kreeg élke dag gebruikt en ik ben elke keer weer versteld van de prachtige glans die hij geeft aan mijn wangen. Als ik hem zie zitten in mijn makeuptasje, word ik vanzelf blij. Ik breng hem tegenwoordig aan met een fanbrush, een kwast in waaiervorm, en zo krijg ik hem perfect op de plekken waar ik z’n schitterende gouden glans wil.

De Mary-Lou Manizer  kan je kopen bij DI, voor zo’n €14,50.

Favorieten december Catrice Longlasting Brow Definer

Favorieten december
Catrice Longlasting Brow Definer

Deze Catrice Longlasting Brow Definers heb ik ook ontdekt de voorbije maand. Je zal ze zeker nog eens zien verschijnen op Silkeblogs, want ik vind ze erg handig! Ik heb van mezelf vrij volle en donkere wenkbrauwen, dus ik voelde nooit de nood om ze bij te tekenen, maar op beautyblogs zag ik steeds die mooie, scherpe wenkbrauwen. Ik ging dus op zoek naar producten die me dat effect konden geven, en ik ben fan geworden van de Catrice Longlasting Brow Definers!

De Longlasting Brow Definers koop je bij Kruidvat voor €3,49 per stuk. Er zijn drie kleuren beschikbaar.

Favorieten december Oogschaduwpenseel H&M

Favorieten december
Oogschaduwpenseel H&M

Mijn eerste exemplaar van dit rosé-gouden, dubbelzijdige oogschaduwpenseeltje van de H&M heb ik al tijden, en het was steeds mijn go-to penseel. Toen ik onlangs in de H&M was en zag dat de rosé-gouden kwastjes weer te koop waren, hoefde ik dus niet na te denken of ik voor een tweede exemplaar zou gaan. Aan de linkerkant zit een pencilbrush, perfect om oogschaduw mee aan te brengen, vooral in de crease, en om kleuren te blenden. De haartjes staan erg dicht tegen elkaar, en dat vind ik heel gemakkelijk werken. Aan de andere kant zit een schuin plat kwastje, dat ik steeds gebruik om een winged liner mee te zetten. Met dit oogschaduwkwastje kan ik élke look creëren die ik wil, en ik heb niet eens een andere kwast meer nodig!

Het oogschaduwpenseel vind je bij de H&M, voor €3,99.

Favorieten december Mijn nieuwe bril

Favorieten december
Mijn nieuwe bril

Als laatste favoriet koos ik voor mijn nieuwe bril, want – wauw – wat is het toch heerlijk als je alles goed kan zien. Ik ben bijziend, en ik had eerder al een bril, maar mijn ogen zijn er een beetje op achteruit gegaan. Ik besloot dus om voor een nieuwe te gaan, en ik ben er superblij mee! Ik kocht een simpel model bij Pearle, en doordat er net een actie liep, was het voordelig om er opeens twee te nemen. Hierboven zie je de donkerblauwe, en ik koos ook de grijze versie van hetzelfde model. Ik draag ze allebei heel graag en ik hoef mijn ogen niet meer dicht te knijpen als ik in de les zit of naar de tv kijk!

Ik kocht mijn nieuwe brillen bij Pearle en ik betaalde voor de twee ongeveer €320.

Zo, dit waren mijn favorieten. In december heb ik veel nieuwe dingen ontdekt, dus ik heb veel interessante producten voor je in petto! Lees de komende weken dus zeker de artikels op Silkeblogs!

Wat waren jouw favorieten van december?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.