Catrice Limited Edition: VISIONairy

Catrice komt deze maand weer op de proppen met een interessante limited edition. De naam van de collectie is VISIONairy, en het thema van de limited edition is de surreële wereld tussen dromen en realiteit. Het is een limited edition gevuld met special effects, en lichtgroene en -roze kleuren. Ik testte een eyeliner en twee nagellakjes van de collectie. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond!

Catrice Limited Edition: VISIONairy

Catrice Limited Edition: VISIONairy

De limited edition VISIONairy bevat in totaal vijf producten. Ik test vandaag twee nagellakjes en een eyeliner. Verder zitten er in de limited edition nog een smokey-eyes oogschaduwpalet in twee kleuren, een multicolour highlighter en een liptreatment in drie kleuren. De nagellakjes die ik heb zijn in kleur 03 – Greencard to Surreality en 04 – Greyhound to Nowhere. Ik koos Greencard to Surreality omdat de kleur er erg fris uitzag, en Greyhound to Nowhere sprak me meteen aan omdat hij een matte finish heeft, maar toch fijne shimmers bevat. Daar ben ik alvast erg benieuwd naar. Ik test natuurlijk ook een liquid liner, en die heb ik in de kleur 02 – Greyhound to Nowhere.

Ik vind de limited edition er erg intrigerend uitzien. Het thema is gewaagd en maakt de hele collectie wat zweverig, terwijl de vormgeving eerder futuristisch is en de producten een moderne look geeft. Ik vind de flesjes van de nagellakjes er erg mooi uitzien, ik hou wel van geblokte flesjes, ze zien er zo stevig uit. De liquid liner is echt een eyecatcher: met het lange staafje trekt hij direct de aandacht.

Effect Lacquer C03 – Greencard to Surreality

Catrice Limited Edition: VISIONairy Effect Lacquer C04 - Greencard to Surreality

Catrice Limited Edition: VISIONairy
Effect Lacquer C04 – Greencard to Surreality

Catrice Limited Edition: VISIONairy Effect Lacquer C04 - Greencard to Surreality

Catrice Limited Edition: VISIONairy
Effect Lacquer C04 – Greencard to Surreality

Hierboven zie je hoe Greencard to Surreality eruit ziet op mijn nagels. Op de foto’s draag ik twee laagjes. Toen ik mijn nagels begon te lakken, was ik even ongerust: hij lakt helemaal niet gemakkelijk en dekte erg slecht. De shimmers in de lak maken het er ook niet makkelijker op. Wanneer de lak een beetje begon te drogen, verdeelde hij vanzelf al een stuk beter over mijn nagels, en met een tweede laagje vind ik het resultaat er degelijk uitzien. De kleur vind ik erg leuk, heel futuristisch en modern, en de shimmerfinish zorgt ervoor dat mijn nagels in het oog springen. Wellicht zou hij nog mooier geweest zijn met een extra laagje, want qua dekking valt hij tegen.

Effect Lacquer C04 – Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy Effect Lacquer C03 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy Effect Lacquer C03 – Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy Effect Lacquer C03 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy Effect Lacquer C03 – Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy Effect Lacquer C03 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy Effect Lacquer C03 – Greyhound to Nowhere

Greyhound to Nowhere, daarentegen, dekt na één laagje al perfect. Op de foto’s hierboven heb ik nog een tweede laagje aangebracht, voor de zekerheid, maar op zich was dat niet eens nodig geweest. Hij lakt erg gemakkelijk en droogt daarbij nog eens enorm snel. Als hij nog nat is, en dus nog glanzend, vind ik de grijze kleur er al prachtig uitzien, maar wanneer hij mat opdroogt, wordt het een unieke lak. De finish is heel speciaal: ik zag nooit eerder een matte lak met shimmers. Mijn favoriete-grijze-nagellakcollectie breidt zich uit!

Catrice Limited Edition: VISIONairy  Liquid Liner C02 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy
Liquid Liner C02 – Greyhound to Nowhere

Zoals ik al zei, vind ik de Liquid Liner een mooie vorm hebben. Hij ziet er erg elegant uit en door het glanzende handvatje ziet hij er ook erg luxueus uit. Greyhound to Nowhere is een donkergrijze liquid liner met shimmers erin. Ik gebruik niet heel vaak liquid liners, maar voor deze speciale kleur maak ik graag een uitzondering.

Catrice Limited Edition: VISIONairy  Liquid Liner C02 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy
Liquid Liner C02 – Greyhound to Nowhere

Het kwastje is niet heel indrukwekkend, het zijn hooguit een paar haartjes op een stokje. Het liefst breng ik eyeliner aan met een schuin afgesneden oogshaduwkwastje, en anders met een eyeliner met vilten tipje, ik heb namelijk niet zo’n vaste hand, en met een liquid liner-kwastje is een ongeluk snel gebeurd.

Catrice Limited Edition: VISIONairy  Liquid Liner C02 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy
Liquid Liner C02 – Greyhound to Nowhere Swathes op mijn arm zonder flits – met flits

Hierboven zie je een swatch van de liquid liner Greyhound to Nowhere op mijn arm. Hij heeft niet erg veel pigment, maar hij heeft wel donkergrijze shimmers, waardoor hij er toch een beetje donker gaat uitzien. Op het eerste zicht vind ik hem er niet zo goed uitzien. Ik wil graag een volle eyeliner, en niet hier en daar wat shimmers. Anderzijds kan ik door het fijne kwastje wel erg scherpe puntjes tekenen. Met een klein beetje werk denk ik dat ik een degelijke eyeliner kan zetten.

Catrice Limited Edition: VISIONairy  Liquid Liner C02 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy
Liquid Liner C02 – Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy  Liquid Liner C02 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy
Liquid Liner C02 – Greyhound to Nowhere

Voilà, hierboven zie je de liner als ik hem op mijn ogen heb aangebracht. Ik moet eerlijk zijn en toegeven dat ik eerst met een beetje oogschaduw en een schuine oogschaduwkast de vorm van mijn wing heb uitgestempeld, om hem dan in te vullen met de Catrice Liquid Liner. Ik schaam me ervoor, maar ik ben geen held in wings. Ik ben blij verrast met het effect; vooral de dekking van de liquid liner is beter dan verwacht. Het kwastje vind ik niet superhandig werken, maar het lukte me uiteindelijk wel. Door het lange handvat ligt het kwastje erg goed in de hand, en is het niet overdreven moeilijk om een rechte lijn te tekenen.

Catrice Limited Edition: VISIONairy  Liquid Liner C02 - Greyhound to Nowhere

Catrice Limited Edition: VISIONairy
Look met de Liquid Liner C02 – Greyhound to Nowhere

Conclusie: ik hou van de look en de sfeer rond de nieuwe limited edition VISIONairy. De producten zien er mooi uit en de kleuren zijn goed gekozen. De Effect Lacquer in C03 – Greencard to Surreality vind ik wat minder, omdat hij niet gemakkelijk lakt en niet mooi dekt, en daarom geef ik hem een 5/10, ik buis hem niet omdat de kleur en finish wel speciaal zijn. De Effect Lacquer in de kleur C04 – Greyhound to Nowhere vind ik daarentegen een echte topper. Met z’n hoge dekking, snelle droogtijd, mooie kleur en unieke finish krijgt hij van mij een 9/10. Deze ga ik nog vaak dragen! De Liquid Liner die ik testte in de kleur C04 – Greyhound to Nowhere vind ik erg fijn, hoewel ik wat bang was van het kwastje. De liquid liner krijgt van mij een 8/10, omdat hij een mooie kleur heeft en mooie shimmers, en bovendien dekt hij een stuk beter dan verwacht.

Wat vind jij van de VISIONairy collectie van Catrice? Ga je er iets van kopen?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.